![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
ce drac de Peugeot 208 este asta a lui Loeb,a spulberat recordul de anul trecut cu mai bine de un minut si jumatate? traseul a fost deja anul trecut complet asfaltat
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La noi la curse nu se merge la timp sau la public ??? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa ne intoarcem la ale noastre ! 8)
Aurel Tutuianu ( Minerul Moldova Noua) - Costa Gutaii 1990 |
1 Attachment(s)
Si baiatul lui Catalin ( in 2002 considerat cel mai bun produs din Europa de EST)
|
Quote:
Quote:
:arrow:------------------------:shock:--------------------------:arrow: va salut si va admir pe toti pasionatii de motorsport faceti minuni in acest topic :-P ....eu o sa lipsesc iara o perioada, maine plec spre Pikes Peak-ul europei, la Trento-Bondone cea mai lunga si spectaculoasa Viteza in Coasta din Europa,:arrow: traseul are 17,3Km :rolleyes2 de 4 ori mai lung ca Resita.... :twisted: surpriza pe care am promis e ca pot anunta oficial ca o masina va purta simbolurile si emblema Resitei in aceasta cursa europeana, iar pt prima data acolo la "Universitatea Vitezei pe Traseu Montan" pt ca asa e supranumita acea cursa vor fi si "studenti" resiteni :-P , din fericire nu sant primul roman care participa intr-o echipa acolo(mai sant 2 baieti bravi care fac asistenta la 2 masini F3000) dar ma bucur ca numarul se mareste si astept si ziua in care la start va fi si o masina din Romania.... Va salut si spun si eu ca Nea Cornel, hai sa fim sanatosi ca belelele curg(pe langa noi) ha ha....:peace: Eu, Walter Gottardi, Daniel(fratele meu) si masina prototip GI.Pi Honda :-P http://oi40.tinypic.com/2nqgxvo.jpg |
Bravos, cum s-a nimerit in weekendul cu coasta de la Resita...
|
Quote:
|
Si varianta Onboard.
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/4EsRyhxa5Tg?hl=ro_RO&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/4EsRyhxa5Tg?hl=ro_RO&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Quote:
|
pe mine ma impresioneaza mai mult tinuta de drum,ca pe sine si tractziunea la iesirea din curbe.Stie cineva ce sistem de tractziune inintegrala este folosit
|
Ce poate sa fie decat diferentiale de WRC ,comandate si pilotate electro/hidraulic . Nu patineaza un gram nici o roata fara sa nu fie blocat un dif si sa transmita cuplu la alta roata sau punte, de aici si mersul ca pe sine. Iar cutia semiautomata. Idea ca nici ALS nu are motorul ( anti lag system ) si urca turbinele in ture si presiune instantaneu .Tehnologia WRC spune totul .
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning