![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Craciun fericit si craciunitze multe la toata lumea :)
Sa va arat masina de teren a lui Mosu :)) https://www.siteconstruct.ro/cea-mai...eren-din-lume/ |
Incredibilă maşinărie rusească, şi e făcută īn '71.
Americanii īn 2009, cu toate Hummerurile lor nu mă impresionează cāt vechitura asta, serios... |
Quote:
Tot mai buna e o Toyota Hylux ...care e primul 4 X 4 ( cu care ai voie zi de zi pe strada ) si care a ajuns la Polu Nord :lol: , parerea mea. Sarbautori Fericite in continuare la toata lumea !!!! Conduceti prudent...sau deloc daca a-ti servit " ceva "..indiferent ce" :lol: |
Quote:
Restul chestiilor gen h2/h3 cu roţi nichelate şi alte ţigăneli nu intră īn discuţie, mă contrazici pe o chestie care n-are legătură cu discuţia. |
Quote:
Sarbatori fericite la toata lumea !!! |
Claudiu...Caloriferul meu promis! Vezi ca trece anu` :D ! Dar de acum...La anu pe Luni te astept cu el!
|
Quote:
Petrecere frumoasa de revelion la toata lumea....conduceti prudent...sau mai bine deloc daca consumati "ceva" , indiferent ce :lol: |
CRyS' ... bine ai revenit printre noi ;))
am auzit ca ti-o fost cam rau... Sarbatori fericite! |
La Multi Ani! iar noul an sa va aduca tot ce va doriti voi :dance:
|
Quote:
Claudiu te astept Luni de dimineata sa iti dau coliva! :D La multi ani dragi colegi forumisti! Sa ne auzim cu bine la anu si mai sanatosi si mai fericiti si mai impliniti! |
Acum ca a trecut craciunul Urmeaza sarbatorirea noului an in care va doresc sa fiti cat mai fericiti ! atat colegi nostri pietonii cat si colegi nostri pasionati de auto... Un an nou cu cat mai multe reusite pe toate planurile ! si cu cat mai multe drumuri fara gropi ca sa ne tine suspensile si fetele pe care le iubim sa ne fie mereu alaturi pentru ca 70% din ele nu sunt de acord ca bagam banii in masini si nu in vre-o haina de blana a lor ! :blahblah:
La Multi Ani :love: Cu Drag Al Vostru Coleg Si Prieten MnezO! |
Un An Nou cu tot ce va doriti. Multa sanatate si multi bani. Speram ca 2010 sa ne aduca o Romanie mai buna si mai curata, drumuri mai bune. Un 2010 asa cum va doriti. Doamne ajuta !
LA MULTI ANI ! |
mhm
doamne ajuta :) :) |
LA MULTI ANI si un an nou plin de bucurii si impliniri pentru toti forumistii
|
LA multi ani tuturor ! Sa aveti un an plin de bogatii , de fericire si de masini supersmechere :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning