![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
0v3r & 0u! |
1 Attachment(s)
e bine acuma:rolleyes2 .....
|
simpla shi dragutza!!!:)...frumoasa foc!!!:lol:bv ;)
|
... kk-mas ... ... am sa vad eu
|
bv...o lucrare foarte buna.personal nu imi place lumina aceea de pe aripa unde se intalneste cu comp motorului si dupa parerea mea frila ar trebui putin mai inchisa la culoare.Restul totul e OK
|
2 Attachment(s)
iti ... update iti ... :D
|
2 Attachment(s)
stiu ca nu e cea mai buna masina facuta vreodata, dar sa vedem ce ziceti si voi
|
@reme... spoiler descentrat si din alta poveste dekt toyota...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
kinda lol ,huh? :lol: :lol: :lol: :lol:
comment pls ' |
Quote:
*L33L00 - o lucrare foarte reusita ... singuru lucrun de care pot sa ma leg e umbra usii deschise ... ca sa arate asa cum ai facut-o tu soartele ar trb sa bata de deasupra ei ... dar dak esti atent la umbra masinii dun fundal si a celei pe care ai lucrat umbrele se duc in fata ... sper ca intelegi c vreau sa zik ... |
1 Attachment(s)
comentati si lucrarea mea va rog ,sa ma corectez...ms
|
ai selectii strambe ... spoileru e descentrat ... ai coborat masina si in unele locuri se mai vad parti din vechile spoilere ... eleron de proasta calitate ... portocaliul mai ales pe "plafon" e ireala ... ai vopsit aerisirea dp prag ... eleronu nu are prelungire prin geamuri ... janta spate blurry ...
|
Cam ce a zis patriotu90 as zice si eu doar k asi mai aduga dupa parerea mea si faptul k spoilerul are cam multe reflexi fata de masina si k antena aceea d p plafon nu are c cauta acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning