Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

Kane 07-06-07 20:05

Re: Masini tari vazute la noi !!!

6 Attachment(s)
Ultimele.........

sil4tuning 07-06-07 20:30

wau ...deci masina a fost practic cumparata si se incearca revinderea
sa vedem cat rezista la vanzare o bomba de super masina ce e asta ...
ca idee > presupun ca nu ai intrebat pretu ?

Kane 07-06-07 20:33

150k. A luat-o tot pe atat cica ca l-a batut fi'su la cap (de la salon)... A doua zii s-a intrebat ce i-o fii trebuit lui si a bagat-o la vanzare :lol:

-LEXION- 07-06-07 20:38

care sunt specificatiile? motor, putere....? Arata mai frumoasa decat originalul :D

b_gt 07-06-07 20:41

astonul a fost in vitrina l alt parc auto..si acum e chiar la parcul auto de langa mine...e f tare masina...paka k este un pik cam mica...cat costa???

sil4tuning 07-06-07 21:00

150 000 e
nu citesti posturile ?
tare omu ....sa cumpere o masina si sa se intrebe a II a zi de ce
cred ca mai bine spunea ca spiritul lui de reseller la obligat sa o cumpere
kitul mansory din cate stiu si eu este doar optic > la exterior , deci practic masina este aceiasi cu cea din brosura aston martin la motor V8 motor nu prea reusit fata de concurentii sai ....asta din ce am citit si eu prin alta parte

b_gt 07-06-07 22:31

150000 cam mult pararea mea...pt masina asta cu tot cu kit...nu stiu..

Patrulei 07-06-07 22:39

e bine la pret :Pm`am uitat pe site si unele chiar depasesc suma de 150k:Doricum dao`n colo de masina:PPce a inceput sa fie in romania:D:P(Romania Cea Mai Sara Tara Din Europa):))cine a spus asta .....:)):=)):P

quze 08-06-07 00:18

Spre deosebire de cine avem masini mai multe si mai luxoase ? Bulgari ? ma faceti sa rad de fiecare daca cand va aud "si cine zicea ca romaniii sunt saraci" " si cine zicea ca Romania e saraca" .... mai documentati-va .... daca vedeti un veyron , 5 -6 slr`uri si eu mai stiu ce masini exotice ... asta nu inseamna ca Romania nu este o tara saraca ... sau cumva nu vedeti pe ce drumuri merg aceste masini si prin ce orase trec .... mai ganditi si voi inainte sa vorbiti.

DirtyPusherman 08-06-07 02:59

Quote:

Originally Posted by Kane (Post 938007)
Noua dragoste :D

Aston Martin V8 Vantage cu pachet complet Mansory (exterior + interior + jante + frane + motor). Cand am vazut-o alaltaieri am ramas :o

De vanzare pt cine doreste :lol:

l-am prins si eu mai demult pe camere la spalatoria Auto Solution...langa un Cayenne TechArt...:D

vladdaman 08-06-07 04:20

frate ce discutii romania o tara saraca...din multe puncte de vedere da, dar nu si din punctul de vedere al parcului auto...

Bogdan_mb 08-06-07 12:25

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 938569)
frate ce discutii romania o tara saraca...din multe puncte de vedere da, dar nu si din punctul de vedere al parcului auto...

eh nu ... cateva masini super scumpe nu pot eclipsa infinitatea dacilor de pe strazi . Insa e si un pic de adevar in ce ai zis, adica incepe si lumea sa schimbe batranele 1300-1310 cu ceva mai nou.

DaBotta 08-06-07 16:18

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 938915)
eh nu ... cateva masini super scumpe nu pot eclipsa infinitatea dacilor de pe strazi . Insa e si un pic de adevar in ce ai zis, adica incepe si lumea sa schimbe batranele 1300-1310 cu ceva mai nou.

cu loganuri ;))

Outrageous 08-06-07 16:57

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 938569)

Da, foarte adevarat, ne-am imbogatit subit, maine ma duc si imi cumpar un Rolls Royce si vreo 4 SLR-uri.Romania de fapt e cea mai bogata tara din lume dar majoritatea se ascund si stau pe salarii de sub 100$/luna si conduc dacii sau papuci de guma.
Unii cred ca au trait pe luna ultimii 20 de ani.

-LEXION- 08-06-07 17:21

cam offtopic, dar am avzut anuntul asta, si nu mi-a venit sa cred!

http://www.autoad.ro/anunt-auto-vanz...ti-Veyron.html

Veyron de vanzare in cluj.......( asta da gluma :D )

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning