![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
frumos ms.
|
ma bucur ca iti place! :D
n-ai pt ce ;) |
1 Attachment(s)
ceva subtirel...
Arata bine.. sa o stapanesti sanatos.. daca vrei sa incepi cu un tuning.. cred ca ar fi bine sa incepi cu niste jenti si sa o lasi mai jos.. SUCCES!!! |
mai fai cateva modificari la pozele celelalte chiar sunt curios cum i-ar sta cu niste praguri jante etc....vreau sa ii fac modificari da mai trebuie sa astept putin sper.am vazut ca majoritatea posesorilor de ursi au renuntat la ornamentele cromate si le-au vopsit in negru sunt curios daca i-ar sta bine cu ele ca imi plac cam mult sa renunt la ele.masina e destul de joasa ca are suspensie sport da nu se vede in poze.
|
4 Attachment(s)
Salut am si eu o rugäminte la voi vreau sä aduc ceva modificäri la buburuza mea si anume sä fac spoilerele (fatä,spate) si pragurile in argintiu.
Masina este cea albasträ dar vreau sä o fac ca ceea argintie sar putea vopsi masina argintie in albastru dar färä spolere si praguri si eventual ceva flame deasupra pragurilor tot in argintiu fäcute. Attachment 287329 Attachment 287331 Attachment 287330 Attachment 287332 |
4 Attachment(s)
Sper sa ajute :)
|
4 Attachment(s)
Am revenit si eu printre voi.Mi-am schimbat jantele si deja arata difert .Acum poate aveti niste ideii indraznete pt masina mea.
|
FELCITARI!! Sa le stapanesti sanatos.. ;) cand prind putin timp ii mai fac eu niste modificari.. ;)
|
1 Attachment(s)
prima poza.....:arrow:
|
1 Attachment(s)
a doua poza.....:arrow:
ps: celelalte cand o sa am timp :D sper sa-ti placa :) |
[quote=S_E_F_U;952570]Sper sa ajute
Mersi fain !!..super...! |
2 Attachment(s)
ma puteti ajuta si pe mine cu un tuning pentru masina asta ( dar masina mea este culoarea neagra ) dar nu am avut poze cu masina mea ,am cautat pe net si am gasit astea.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pls!... Cine imi pune si mie pragul de pe Logan pe Nova in culoarea masini?... Va rog mult!... Ms!... Doar pragul nimik altceva!... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning