Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

EastSideR 20-05-09 10:13

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

hm...nimeni nu se ofera pt mine?macar sa-mi zica daca face cineva asa ceva...sau macar date de contact al unei persoane care sa ma ajute....

Alexc2vtr 20-05-09 11:18

Quote:

Originally Posted by laur_fcp (Post 2335244)
Asa?:D

Superb! Multumesc mult. Focus de focus cu jantele astea :D

RIcKO 20-05-09 13:28

2 Attachment(s)
salut baieti ...am nevoie de putin ajutor.....am un citroen xsara VTR ...am luat niste jante ..si pana sa le pun p masina mai dureaza am nevoie de putina evazare a aripilor si flanse....si totusi as vrea sa le vopsesc ....m-am gandit la 2 culori ....daca putetzi sa le puneti pe masina sa imi dau seama cum arata mai bine din astea 2 variante de culori

1 Auriu ..ca si la Subaru ...dar buza jantelor sa ramana argintie exact asa cum este
2 Negre...la fel cu buza jantelor neschibata

Pun si niste poze cu masina si cu jantele.....jantele sunt Azev A Type 9jx16

Va multumesc mult si dau o bere ::D

shantzu 20-05-09 14:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alexc2vtr (Post 2334092)
Imi poate cineva pune pe masina asta niste BBS CH black sa vad si eu cum vin?

Adica modelul acetsa

Va multumesc mult

Asa o sa arate masina daca o "incalti" cu jantele astea :D

Alexc2vtr 20-05-09 15:57

HOLLYYYY SHI... DOMNUUU Shantu va rog eu mai usor cu poze din astea ca face omul cu inima si cade lat pe aici. Bestiale si pozele tale si ale lui Laur. Va multumesc mult baieti. Raman dator cu o bere.
PS: @Shantzu imi poti da cumva te rog poza asta la rezolutie mare? Merci mult incaodata.

shantzu 20-05-09 16:02

Eu am facut ce ai cerut. Persoana in cauza trebuie sa stie cum va arata masina dupa ce va face modificarile.
Nu o am mai mare din pacate. Poza din care am luat jantele nu mi-a permis sa o fac mai mare.

Alexc2vtr 20-05-09 16:04

A iesit incredibil de real, le-am arata la doi prieteni si au sarit pe mine ca de unde am luat jantele si cand le-am pus atat de repede... Felicitari pentru "skillz" baieti :)

melcu_melcut 20-05-09 18:38

multumesc frumos pt nimic....

Georgian_bz 20-05-09 22:33

1 Attachment(s)
UnuNegru :D nu prea am fost atent la detalii :rolleyes2

UnuNegru 21-05-09 09:10

3 Attachment(s)
arata chiar simpatic .... de ieri am inceput si eu sa deskid photoshop asha de plitiseala dar fara prea multe rez

Multzumesc laur
multzumesc georgian

DaNn.ZyX 21-05-09 09:47

2 Attachment(s)
As vrea si eu sa-mi puneti si mie jantele astea pe masina Attachment 928780 si vopsit bandoul lateral,pragul(albe) bara fata si spate(negru) Attachment 928779 Multumesc !
PS: Oricum trebuie sa va dau cate o :drunk: celor care m-au ajutat :mrhappy:

Georgian_bz 21-05-09 13:04

1 Attachment(s)
DaNn.ZyX :-)

RIcKO 21-05-09 13:07

la citroenul meu nu se baga nimeni ?Chiar bma grabesc ca masina e la vopsit si cu un drumsa vopsesc si jantele ...multumesc mult

KillerINC 21-05-09 16:17

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2336036)
salut baieti ...am nevoie de putin ajutor.....am un citroen xsara VTR ...am luat niste jante ..si pana sa le pun p masina mai dureaza am nevoie de putina evazare a aripilor si flanse....si totusi as vrea sa le vopsesc ....m-am gandit la 2 culori ....daca putetzi sa le puneti pe masina sa imi dau seama cum arata mai bine din astea 2 variante de culori

1 Auriu ..ca si la Subaru ...dar buza jantelor sa ramana argintie exact asa cum este
2 Negre...la fel cu buza jantelor neschibata

Pun si niste poze cu masina si cu jantele.....jantele sunt Azev A Type 9jx16

Va multumesc mult si dau o bere ::D

calitatea pozei este extraordinar de proasta ... dar am facut 2 ca sa iti faci o idee ... oricum ..... eu zic sa mergi pe stilul clasic ... toata janta aurie , daca vrei sa faci o treaba

RIcKO 21-05-09 16:28

killer potzi face te rog si una cu jantele pe negru ....ms mult.....arata foarte bine aurii..cred ca ar merge un auriu ceva mai inchis ...sigur da bine cu folia neagra ...o sa fac si stopurile negre iar farurile sunt angel eyes cu fundal negru ...ms mult inca o data

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning