![]() |
|
Re: Club TICO
Am rezolvat problema !!!! Multumesc celor care au incercat sa ma ajute in special lui Topser SENIOR ;)....
|
Quote:
un feedback? ce o avut? supapa, aer furtun? |
Quote:
|
Quote:
eu ti-am zis sa verifici furtunele:-D |
Quote:
APP tu si topser si poate mai omit pe cineva care a spus lucruri calumea ca restu hap-tac pe bujii calare,pe fise :))...ce treaba avea aprinderea nush cu chestia ca nu statea la relanti.....am mai spus asta dar toti mi au sarit in cap ca nu e adevarat ca bujiile,fisele,capacul delocu si uite ca nu era de acolo ci de la un amarat de furtunel :))...amarat amarat dar nu mergea masina fara el :D! |
Quote:
|
Quote:
Prin aceasta cale tzin sa ai multumesc lu' DOMNU' GEO....am facut in tokmai cum mi-ai zis... am muncit...am transpirat... am inghetzat...dar le-am schimbat....ms man... :bong::icon_kiss |
Quote:
sau putem sti si noi astia mai de jos, despre ce ii vorba? |
Curiosule :-P:-P:-P
Daps .. scuze.. oboseala...acum am ajuns si am zis sa nu uit sa le multumesc celor care m'au ajutat.... Era vb despre amortizoarele spate... |
Quote:
|
yneedlove am asteptat telefonu tau de mi s-au lungit urechile :)) .
|
Sorry man... am avut probleme tehnice...cu albastrita... if u don't believe me... call tank... I call you 2day... restul in PM...sa nu ma arda iar...ca am 2 cartonase galbene... ma vaneaza mai ceva ca pe 2PAC .... :D:D:D
|
Quote:
Daca nu o alternativa iei carb de la prietenul ala al tau, cateva ore, vii cu masina ... si faci carburatorul tau vechi si ai rezolvat problema. Quote:
Mai bine iti cauti alt club decat sa ne ajuti pe noi in regres. Quote:
|
Quote:
Si din pacate prietene (STREET)...aici ai dau dreptate lu' GEO si altora in ceea ce te priveste.. am vrut sa iti scriu si aseara ...dar asa cum am zis ..eram prea suparat si obosit... dar prea esti bagator de seama... din N'shpe utilizatori... te'ai gasit tu miez sa comentezi...in loc sa iti vezi de ale tale...sau nu te simntzi bagat in seama..??? Nu stiu si nici nu imi pasa de cand iti pierzi tu vremea pe net in lipsa de alta ocupatzie... insa...ca varsta cred ca sunt mai mare ca tine... iar cu asta am zis tot... CEL MAI DESTEPT CEDEAZA PRIMUL.... te'am poopat |
Quote:
ai zis ca ai citit tot topicul... daca da mai citeste-l o data... referitor la faza cu "participarea" si la ce am facut pentru club si dupaia spune-mi tu la ce ai participat si ce ai facut pentru club... te rog ID-ul meu este [email protected]. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning