![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
care aveti idee, unde pot sa fac si eu un autocolant...nu e mare, vreo 45-50 cm lungime si vreo 5 cm inaltime... trebuie sa iasa exact cum apare in poza...stiti careva unde se poate face ?
|
pe danil ionescu e o firma care face. am uitat cum se numeste
|
"Visal" mi se pare ca se numeste. E prima casa pe dreapta.
|
da, exact, ms andrey :D
|
ok...mersii.... o sa trec pe acolo.
|
Quote:
|
e careva p'aci cu Vag Com si este dispus sa'l foloseasca pt doar un suc ? :lol:
|
Quote:
|
Asta seara mi`am dat si eu seama ce inseamna sa ai masina tunata adica rupta.:)))
Vorbeam cu un samsar pe messenger si i`am trimis o poza cu masina mea si mi`a spus ca e forjata ca are nr NFS si ca are spoilere, geamuri ionizate si jante .....imi dau seama ce o zice de Cupra lui Dragos sau Corrado lui Kalu :( :)))))) unde a ajuns romania asta ba tata.... |
eu am primit o provocare:
"scirocco" meu vs Fordu ala mare de e postat pe la Respiro. Are 580 CP ...care ziceti ca face? :) eu am mers cu el si mi`am facut o parere....omu a fost de acord sa si filmeze careva ca e chiar foarte tare startu :)) |
bafta kalu sa ne dai si nou filmul :P
|
Quote:
|
vreau sa vin si eu, anunta`ma si pe mine pls
|
pai stati sa vb cu el mai intai....daca e punem de o intalnire sambata asta? Ca sa`l anunt pe om dinainte. Era incantat cand i`am zis ca au pus baietii filmulete cu el pe youtube si le`au postat pe forum...a zis ca nu a auzit de 4tuning si i`am explicat asa in mare ce e. :) si creca ar veni la o intalnire 2...o sa`l sun din timp dar hotarati`va daca facem una sambata asta.
|
poi azi e sambata :lol:
hai iesim? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning