![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
:lol::lol: Nu e o cafenea in adevaratul sens al cuvantului, e doar un topic pe forumul 4tuning unde mai vorbesc diverse userii din neamt.
Apropo, ce masina ai? numar de inamtriculare ? |
Numar de innmatriculare tzi`l spun maine k vin sa`mi iau numere negre.Acum momentan am provizorii.Am intrat aici din cauza unu`i prieten care are masina identica cu a mea adik 318i pisicutza. Are o problema cu ceasurile si habar nu avea cum sa faca un cont si sa puna o intrebare aici.Poate afla cum sa rezolve problema.Si nah daca tot am intrat am facut o raita si am vazut k si Neamtz`ul are un thread pe aici :P
|
Quote:
|
Pai avem topic si pe orasul Roman, poti sa te prezinti acolo :D
Topicul ROMAN AICI |
Draci..k nu cunosc pe nimeni! Probabil numai pushtani de ashtia de bani gata... Poate shtii bmw`ul ala in doua culori rosu/negru are nr NT83EDY.
A ajuns vai de mama ei masina dar e al prietenului meu. Eu abia am achizitzionat`o pe a mea abia de la primavara am sa ma apuc de facut ceva pe la ea. |
Aaaa, stiu bmw-ul, ce-i drept arata ca naiba, inainte cand a fost prima oara facut in 2 culori arata bine, acum sincer mi se pare o caruta, trebuie schimbate foarte multe piese de pe el, spoilerele care is agatate/sparte evacuarea aia ruginita, s-a dus luciu la vopsea, si dat jos cateva elemente kitsch(de bazar)...
Sper cu timpul sa o faci ca inainte:) |
Wew! ai intzeles gresit! Nu am cumparat masina aia!!! No way!!!
A mea e neagra simpla din fabrica!Poate fi vazuta in fatza la Brru-net acum :P Apropo tu ce masina ai Si ce nr? Eu am avut o dacie albastra inainte NT 60 AYE mai veneam pe la bancutze poate ne`am intalnit vreo` data..cine shtie! |
Eu nu am masina(nu am carnet inca), veneam in fiecare zi la bancute cu motorul ala alb de enduro :)
(Motorul de la semnatura) |
Pfff,aia e cea mai urata pisica pe care am vazut-o vreodata. Sper sa nu mai arate asa.
|
Eshti mai plinutz?
|
Au VladM!!
Ce e cu seatul ala? Ai reparat`o ,ai vopsit`o? Ai facut ceva cu ea? |
Da, Is putin plinutz :D
Vladutz, aia rosu cu negru nu ii a lui, aia chiar ii urata, Angelino are una nearga simpla, o are parcata la Bru-Net, acolo in spate la blocul de la Banc Post. |
Un om care a intzeles perfect!
|
Hai sa vorbim aici: https://forum.4tuning.ro/40-propuneri...n/page-36.html
Ca sa faci cunostinta si cu ceilalti useri din Roman :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning