Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

scturoag 14-12-09 18:28

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

:lol::lol: Nu e o cafenea in adevaratul sens al cuvantului, e doar un topic pe forumul 4tuning unde mai vorbesc diverse userii din neamt.
Apropo, ce masina ai? numar de inamtriculare ?

ANGELYNO 14-12-09 18:31

Numar de innmatriculare tzi`l spun maine k vin sa`mi iau numere negre.Acum momentan am provizorii.Am intrat aici din cauza unu`i prieten care are masina identica cu a mea adik 318i pisicutza. Are o problema cu ceasurile si habar nu avea cum sa faca un cont si sa puna o intrebare aici.Poate afla cum sa rezolve problema.Si nah daca tot am intrat am facut o raita si am vazut k si Neamtz`ul are un thread pe aici :P

AnDrEiCa 14-12-09 18:39

Quote:

Originally Posted by ANGELYNO (Post 2891536)
Numar de innmatriculare tzi`l spun maine k vin sa`mi iau numere negre.Acum momentan am provizorii.Am intrat aici din cauza unu`i prieten care are masina identica cu a mea adik 318i pisicutza. Are o problema cu ceasurile si habar nu avea cum sa faca un cont si sa puna o intrebare aici.Poate afla cum sa rezolve problema.Si nah daca tot am intrat am facut o raita si am vazut k si Neamtz`ul are un thread pe aici :P

Are are,bine ai venit :D:D

scturoag 14-12-09 18:40

Pai avem topic si pe orasul Roman, poti sa te prezinti acolo :D
Topicul ROMAN AICI

ANGELYNO 14-12-09 18:45

Draci..k nu cunosc pe nimeni! Probabil numai pushtani de ashtia de bani gata... Poate shtii bmw`ul ala in doua culori rosu/negru are nr NT83EDY.
A ajuns vai de mama ei masina dar e al prietenului meu.
Eu abia am achizitzionat`o pe a mea abia de la primavara am sa ma apuc de facut ceva pe la ea.

scturoag 14-12-09 18:49

Aaaa, stiu bmw-ul, ce-i drept arata ca naiba, inainte cand a fost prima oara facut in 2 culori arata bine, acum sincer mi se pare o caruta, trebuie schimbate foarte multe piese de pe el, spoilerele care is agatate/sparte evacuarea aia ruginita, s-a dus luciu la vopsea, si dat jos cateva elemente kitsch(de bazar)...
Sper cu timpul sa o faci ca inainte:)

ANGELYNO 14-12-09 18:52

Wew! ai intzeles gresit! Nu am cumparat masina aia!!! No way!!!
A mea e neagra simpla din fabrica!Poate fi vazuta in fatza la Brru-net acum :P
Apropo tu ce masina ai Si ce nr? Eu am avut o dacie albastra inainte NT 60 AYE mai veneam pe la bancutze poate ne`am intalnit vreo` data..cine shtie!

scturoag 14-12-09 18:54

Eu nu am masina(nu am carnet inca), veneam in fiecare zi la bancute cu motorul ala alb de enduro :)
(Motorul de la semnatura)

VladM 14-12-09 18:55

Pfff,aia e cea mai urata pisica pe care am vazut-o vreodata. Sper sa nu mai arate asa.

ANGELYNO 14-12-09 18:55

Eshti mai plinutz?

ANGELYNO 14-12-09 18:56

Au VladM!!
Ce e cu seatul ala? Ai reparat`o ,ai vopsit`o? Ai facut ceva cu ea?

scturoag 14-12-09 18:57

Da, Is putin plinutz :D
Vladutz, aia rosu cu negru nu ii a lui, aia chiar ii urata, Angelino are una nearga simpla, o are parcata la Bru-Net, acolo in spate la blocul de la Banc Post.

ANGELYNO 14-12-09 18:59

Un om care a intzeles perfect!

scturoag 14-12-09 19:02

Hai sa vorbim aici: https://forum.4tuning.ro/40-propuneri...n/page-36.html

Ca sa faci cunostinta si cu ceilalti useri din Roman :P

calibrafacebmw 16-12-09 18:44

Quote:

Originally Posted by ANGELYNO (Post 2891508)
Salut baietzi!
Care are vre`o idee cam cat e un motor de 318i 1.8 benzina la mana a doua?
K am un trancanit pe la 3 mii de turatzii si ma gandesc k ar fi cuzinetzii asha k ma gandeam sa iau alt motor daca gasesc ieftin.Apropo eu sunt din Roman...si totusi unde e cafeneaua asta?Sau cum se cheama!

am eu motor de bmw dar de 2.0 i pisicuta daca te intereseaza

All times are GMT +2. The time now is 05:19.

- Copyright 2026 4Tuning