![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
Where did you get the Merc Engine from? =) |
sall sunt nou pe aici :D......debea miam bagat si io slrr 2.3.0 le si as vrea daka aveti si voi niste garaje,si niste piste de drift plz si unde bag pistele de drift...si daka puteti sami spuneti si cum pun poze aici:D:D:D
|
Quote:
|
yep the engine is originally from meisel i used slrr editor to mount it buut im thinking about a v12 drift car later this day i will post one of my drift cars its a BMW 760li i will post engine specs when i upload the ss
|
M-am cam grabit cu treaba aia...am trecut printr-o pasa mai neplacuta, sa zic asa, si o sa mai revin cu ceva masini... m-am cam pripit in a lua decizia de a "numai posta pe forum"..
Asa ca baietii, BACK ON TRACK! :X |
Oricum stiam .. nici unul n-a rezistat mai mult de 1-2 sapt fara sa posteze :lol::lol::lol:
|
Quote:
ms |
|
imi raspunde si mie cineva plz?:D:D:D
|
imi spune si mie cineva de unde pot downloada vresiunea 2.3.0?:)
|
Quote:
|
Quote:
Haideti mai cu viata, tot mapamondul stie ca romanul e inventiv :D |
ia si tu kittu de la motoru asta sa vezi ca are 1700 hp stock te rog .. invata sa joci jocu ... dupaia sa desenezi si eu stiu sa iau 2-3 poze si sa fac gauri in ele ... ca sa fac pj-uri multumesc pt raspuns:D aqm iau photoshop si o sa fac si un pj .... asa de dragu vostru .. pt bmwu asta si app tuning inseamna strict optimizat performante fie ca e vorba de motor fie ca r vorba de suspensie sau bodykit vopseaua de care vb tu se numeste strict paint job ... sau styling :-P
|
Asa Drifter ca sa bagi harti noi iti trebuie mwm sfatul meu e sa incerci patchul LE2MWM de pe gom .. daca nu merge ial din nou si nu baga 2.3.0le baga 2.2.1 mwm si vei putea sa bagi harti .. garaje si tot ce vrei gasesti pe gom .. masini in plus si aici http://kistappancs.extra.hu/viewpage.php?page_id=11
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning