![]() |
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Quote:
|
Quote:
ziceti-le astia cu studentia cum sta treaba cu bacu :lol: |
Quote:
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
in continuare de la Intalnire 4tuning HD / Deva: nu are rost sa va speriati de bac, sesiunea e mult mai grea si mai solicitanta decat bacu. cand m-am bucurat ca am trecut de bac a aparut sesiunea... si nu vrea sa se mai termine
|
Si tu mergi in Danemarca mah?:)) Mai am unu la mine in clasa care se lauda...si cand a auzit ca ii trebe 2000 euro pt cheltuieli a zis ca nu stie daca mai merge:))
|
Quote:
|
daca intrati la faculta aveti BAC de 2 ori pe an
|
Eu ma duc la Politie...deci...nu ma intereseaza sesiunile...vreau sa iau bac-ul cu nota mare si cam atata...aa si puneti-va bn cu mine sa aveti pile in politie :))
|
Lasa dadi ca rezolvam noi si un Audi si-l facem BMW sa-i mai creasca putin valoarea
|
Facem un targ, astia cu bacu'.
Dau eu bacul in locul vostru si dati voi examenele mele din sesiune ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca masina respectiva indiferent de marca e obosita rau degeaba ii mai puneti voi emblema de avion sau inca o elice ca tot ca vai de ea va merge.
:) am vazut sambata un bmw, super adevarat, cu motor de motor, un seria 5, de acela de consuma serios si avea suspensia cazuta in dizgratie rau de tot, troncanea si scartia ca o dacie veritabila din '70. la ce folos ca e bmw daca ai impresia ca se destrama pe drum? si avea si emblema la el. :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning