![]() |
|
re: Club Ford Capri
2 Attachment(s)
Priviti peste ce am dat eu in curtea unei fabrici din Cluj:). Stie cineva ceva despre masina asta? E inmatriculata pe BH cu nr noi.
|
imi trebuie un electromotor de V6 2000 cc, si o aprindere electronica pentru delcoul fsrs plstins tot de V6. 0744319383.
|
Motorul de V6 2000cm3 cu carburator original si regalt bine zic eu ,imi scotea in oras 13 afara in jur de 7-9 in functie de viteza , acum in buc nu cred ca mai scoate 13 nici in ruptul capului ca e tot blocat.
S-ar putea sa am eu o cutie cu electronica pentru delcoul de V6 2000... sau te indrum spre cineva care are sigur si ok la pret zic eu. id msg axxel4you |
Quote:
eu sunt mai interesat de animalu de langa.. ce imi poti spune |
deci nu are nimeni un motor v6 2000 cmc + cutie de vanzare????
|
Quote:
|
Quote:
|
pt johnny111: de la Univ Tehnica de pe Muncii prima la dreapta si in curte la Mital Steel parca ii acolo
|
fratilor.. a venit primavara... mai miscati si voi ceva... anu' asta tre sa ne vedem cu caprele...
prima data in covasna si a doua oara la BALATON..!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai.. la balaton e la sfarsitul lunii august.. ady stie cel mai bine... iar pentru covasna ramane sa stabilim o data... cazarea o putem realiza la champing-ul Valea zanelor... la casute... la preturi mai mult decat convenabile..sau chiar la cort..!!! zona este extraordinar de frumoasa... dupa cum am spus preturile sunt rezonabile.. spatiu din belsug...si.. covasna este la distanta egala de toti...
|
6 Attachment(s)
ceva ce poate va intereseaza si pe voi !!!:D
|
Care Vroia Cutie 5 Trepte De V6..???
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning