![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Quote:
A spus ca inca mai are si motorul Lada pe el. NU cred ca ar vrea sa concureze,doar sa o refaca. O sa-l mai intreb :-) |
2 Attachment(s)
Asa a fost easterul lui Cioaca cind lam construit in prima varianta
seara este intradevar superba,prima veste dela domnul Rusanescu si apoi o revedere cu primul "nascut"chiar daca in decursul anilor sa schimbat ce sai faci,si noi imbatranim |
1 Attachment(s)
Din poza urmatoare recunosc doar pe Eugen Peteanu si pe Costica Gherghel+RIP...pe cel cu casca in mana il stiu foarte bine dar la memoria mea trebuie un upgrade daca e posibil :lol:...cine sunt restul Tibi ca banuiesc ca sunt resiteni :rolleyes2
|
din pacate nici eu nu stiu cine sint,banuiesc ca poza este facuta la Galati si cel cu ochelari de soare este Felea dar nu sint sigur
Cel din spatele lui Gherghel nu este Cioaca? |
Pentru pasionati ! LIVE
http://live.redbull.tv/events/243/pi...ill-climb-2013 |
Quote:
deocamdata ce am aflat din ziua 3 antrenamente Sébastien Loeb 2:12, Romain Dumas at 2:26. Dayraut monster Mini at 2:29. |
Quote:
|
The Alien Monster LOEB ! The record breaker!!! 8)
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/6QKdnz8i14E?version=3&hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/6QKdnz8i14E?version=3&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=cornel1955;5515983]Mersi de video...Mai stii cumva cat a scos Monster Tajima anul trecut ? ca sa vedem cu cat a castigat Loeb de a batut recordul ??? mie mi se pare ciudata aceasta cursa dar Peugeot a bagat bani grei acum si este o victorie franceza 100% :lol: ...ciudata este neimplicarea celorlalte firme mari si ma gandeam la un "aranjament" intre ei chestie comerciala...azi se poate orice ...anul asta EU anul viitor TU :lol:[/QUOT
Cine stie cunoaste,nu-i asa?? Monster Tajima cu Suzuki a sa nici nu a concurat in 2013, a lasat locul lui Peugeot si lui Hyundai Genesis sa se bata anul asta . Oricum , Peugeot ii trebuia o bula de aer , altfel se duce in cap cu vanzarile. Mie ce nu imi da bine la socoteli , ei compara acum timpii de anul acesta si de anul trecut cu timpii de dinainte ( cand Tajima le dadea clasa la toti ) cand drumul era jumate asfalt si jumate offroad . Pai nu prea se pune , ca asa de la anul poate baga oricine pe aceasta urcare o masina de F1 si ii bate de le suna antigelul in motoare , la toti Peugeotii si Hyundaistii. Marketingul sa traiasca si sa aduca vanzari mai bune . |
aveti si voi dreptate ! dar hadeti totusi sa nu minimalizam clasa de super pilot a lui Loeb !
Asa ne putem intoarce la recordul lui Walter Röhrl , cand nu era asfalt pe 70% din traseu. Recordul e record ! |
Quote:
|
Quote:
restul carcoteli specific romanesti ! |
1 Attachment(s)
Here are the records !
PS> Francezii au mai castigat de 2 ori la piloti si de 2 ori la constructori, dar niciodata impreuna. In anii `84 -`85 prin Michele Mouton ( cu AUDI) si In `88 - `89 PEUGEOT prin Ari Vatanen si Rob Unser |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning