![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
ceva comentarii de la buzau ,sau nu va puteti opri din injurat?:D
|
Quote:
|
Quote:
mai daca ar fi fost prima oara as intelege ca nu stiau sa se organizeze cum trebuie si asa mai departe da e a 3 a oara cand fac legale si tot in acelasi loc chiar nu puteau sa puna niste banda sau sa ia de la jandarmi niste garduri din alea albastre... oricum si unii din spectatorii locali veniti la curse erau niste idioti... (trece unu din ala cu masina pe langa ei si le zice urcati pe bordura ,la care ei ... de ce ma ... sunteti voi smecheri ,de ce sa ne dam ...) cum sa mai faca aia ceva cand erau toti prostii adunati si nu era nimeni ca sa ii ordoneze in fine ...macar au fost masini si am avut cu ce sa ne clatim ochii :)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
rateu la buzau...locuitorii nu stiu ce-s alea masini si ce periculos este sa stai in fata lor.Parca-s cazuti din plop...pacat ca sufera comunitatea celor pasionati de tuning din pricina lor...
|
moamaaa,da ce i-au spurcat toti pe saracii organizatorii de la buzau....
|
cine imi deconteaza mie milionul dat pe benzina si gura femeii timp de 6 ore...??gura mamii lor..si nici nu am vazut nimic interesant...
|
asta e ce sa faci se mai intampla si de astea...lasati ca a fost buna masa la paulino, pe bune...auauau, nu sageata?
|
si la mai multe mese:drunk: :drunk: :drunk:
|
=)))...rateu la buzau :))))hai da!!!..nicu ..lasa milionu..ca la banii tai nu s pune problema !!! :))
|
Pytyk' Se Mai Aude Ceva De Chestia Aia Pt Tunu Meu De Bass?
|
macar cu masa aia ne-am mai descretit fruntile si burtile:)))
|
da macar masa a fost buna si eu cel putin m-am simtit bine,sper ca si ceilalti care au fost s-au simtit bine.
|
sandule, o zis gagica aia cu twingo ca te iubeste:))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning