![]() |
Re: Fiabilitate: japoneze vs. germane
nu ne arati si noua niste poze cu honda? cati km are? ce consum?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
cand scrii un post vezi ca ai asa mai jos "manage attachments" dai acolo click si o sa ti se deschide o fereastra unde cauti pozele in calculator si le uploadezi, iar apoi cand postezi o sa apara
hai incearca pt ca toti suntem curiosi |
Quote:
|
Quote:
Asta e masina pe care am cumparato. Am inmatriculato pe numele meu, si i-am pus alte numere. Da clic pe poze. |
2300E? dar na, pt o japoneza merita :lol:
|
Acu' nu cred ca e cazul sa mai faci misto de om, degeaba. 2300 euro pt felul in care arata, nu e mult, crede-ma ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Franz, cand vei incepe sa schimbi, o sa-ti fie dor de bmw :lol:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Zic sa facem un topic separat in care sa punem pariuri gen "cand se suceste Franz si in ce directie" |
Ar avea cote mici, ca se suceste aproape zilnic... :rolleyes2
|
Urmatorul pas ar fi tot o Honda, dar cu motor mai puternic.
|
Nicio sansa! Eu zic ca revine la diesel! :lol:
|
eu cred ca incearca ceva pe gpl :D
|
Sau isi ia Tesla! :))
|
Eu cred ca mai bine isi da o tesla in... Cap! :rolleyes2
|
:D :D :D Asa-s si eu ca vremea. :D
|
franz34sm- tu esti genial omule, cand am chef sa rad, intru aici pe sectiunea asta si caut posturile tale, esti mult prea show.
De ce nu mergi la stand up sa vorbesti despre masini??? Cred ca publicul plateste dublu sa auda inca o perla. |
Mailurile personale nu le citesc zilnic, dar topicul tau in fiecare seara ma binedispune :) eu pun pariu ca ai luat Honda aia ca avea luminite albastre in bord :)
Si eu zic ca revine la diesel german, cand se strica Honditza :) pun 5lei pariu. |
Quote:
Daca nu avea atitea chestii, atunci sigur luam Golfu. De ce Golf ? Pt ca-s ieftine piesele. La japoneze sint scumpe. Am si gasit un Golf 3 din '96 cu clima, 1,9 tdi cu 90 de cai, cu doar 144.000 de km originali, da nu io prins prea bine frinele, si n-avea roti faine. Imi convenea din doua motive : consumul si piesele ieftine. Daaaar ... eu am ales masina cu mai multe dotari, mai noua, si km mai putini. De aia am ales Honda. Ca cu 2000 de euro n-am gasit o masina germana cu atitea dotari, km putini, si asa de ingrijita. Honda sa se strice ?????????? Mai greu. Nici Nisanu pe care l-am avut nu s-a stricat. Daca nu intram cu ea intr-un pom, si no face-am praf, atunci nici in ziua de azi no dadeam. O japoneza nu se strica, umbli cu ea 20 de ani si tot nu se strica. Da germanele astea tot timpu fac figuri, da tot timpu. Ba una, ba alta. Cu totul ca-mi plac masinile germane. |
Este imposibil ca o masina din '96 sa aiba km aia, la fel si una din 2000.
Si faza cu "un batran a mers cu ea duminica la piata" e fumata. Aia nu sunt km relai. Km relai la o masina din 2001- 31x.xxx. Luata de noua, rulata doar in Romania.. adica. Km relai, 2006 19x.xxx . Si nu mai iti tot lauda cazanele, ca m-ai tampit, deja exagerei aiurea, fara rost. Ca nu tin franele, pai pune, discuri noi, saboti(daca e cazul)(ferodouri), placute, kit reparatie in etrieri, pompa frana kit reparatie, lichid frana nou, si o sa vezi ca au frane. |
Quote:
|
Daca vrei o masina buna fara sa mai bagi tu bani in ea , ridica pretul de 2 mii de heuro.
Pune o poza cu ultima pagina din cartea service, sa vad cand e ultima revizie. Desigur, nu o sa pui.. |
Quote:
|
Dar nu e de uz zilnic...sau..habar nu am. Dar eu merg mult cu masina.
|
Quote:
Am vazut masini de 20 de ani cu 50-60k de km. Prin alte tari mai este si penal sa umbli la kilometraj. Unii au 2,3 masini, sau chiar daca au una, merg cu ea ocazional. |
Nu neg asta, dar alea au si un pret, si arata intr-un fel.
Nu au leduri si nike pe luneta si nu au in anunt full fara piele. Si dincolo se umbla la km si stampile false prin cartea tehnica, se fac si acolo magarii destule. Eu prezentasem niste date proprii, sau ale prietenilor, care utilizeaza zilnic masina. Se folosesc de ea. Si cred ca o masina folosita normal pe acolo se invarte la km. |
Quote:
|
Aaaii da ce inguste scaune are Honda asta. Cind imi pun curu in el, simt cum ma stringe din lateral, din amindoua partile. Se vede ca masinile astea japoneze au fost facute pt limbrici ( galbejiti ).
|
Lasa slanina cu ceapa si o sa vezi ce confortabile devin scaunele ;)
|
Fasso, 1000 puncte de la mine :))
Nu sunt scaune inguste sunt scaune cu tenta sportiva :) sau semi-sport sa le zicem. Fata de fotoliile de la modele (ca exemplu) de la Mercedes-urile mai vechi in care puteai sa dormi, dar sustinere laterala canci. Dar eu cred ca mai repde trage franzi la gulas :) |
Si pe langa asta, mai e o chestie, pe care o citisem mai demult pe honda-tech daca nu ma insel : Masinile japoneze(se facea referire la Honda in special) au fost facute pentru cei care stiu sa le conduca.
|
Deci imi trebuie categoria H ca sa pot sa conduc o Honda nu?
Ce scoala din bucuresti ma poate invata si pe mine sa conduc o japoneza! I mean it!!! |
Quote:
Poate probleme puneau ursuletii (>170 cp - brutal in derapaje), poate primul Audi TT (sasiu prost), de la Honda poate S2000 (brutala in derapaje), etc. dar daca nu te simti in stare sa-ti iei ceva sportiv sau prost, nu-ti lua. Hondele in general se conduc foarte usor, cam ca orice masina japoneza. |
In GranTurismo , ala fiind SINGURUL simulator de curse care duce spre real cand intrai la constructorul Honda scria cam asa : "you must drive it very hard to get maximum performance" N-am inteles atunci exact ce vrea sa zica dar m-am prins cand mi-am luat Honda in realitate.In teorie cu multe masini ar trebui procedat asa dar nu toate si rezista. Ca sa mergi prin oras cu 59km/h trebuie doar permis cat. B
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning