Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fanatik MotorSport (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport.html)
-   -   Fanatik Constanta (https://forum.4tuning.ro/446-fanatik-motorsport/95485-fanatik-constanta.html)

zbuf 25-06-09 00:02

Re: Fanatik Constanta

n-a murit de tot tina....doar ca s-au mutat pe site-ul clubului;).hai poate gacem si noi un get together party...cum faceam pe vremuri la capuccino sau black<cunoscatorii stie:-P>

j.v.l 25-06-09 00:32

nu vezi ca s-au mutat pe alte retele si au uitat ca ceea ce ii uneste de fapt este dragostea de "telefonie mobila" si nu "pretul", "promotiile" sau "superofertele" :lol:
dar stii cum e ... "daca eram combinati ..." :lol:

Cata SRU 25-06-09 15:46

da la prima intalnire un pupik...la a 2 un pupik + mana pe picior...la a 3 a mana pe picior plus un pumn in gura :))))

j.v.l 06-07-09 15:41

12 Attachment(s)
Intalnirea de ieri

OmBl4d0n 06-07-09 15:46

Dar.....unde este poza cu manutzaaaaa:P ca sa-i mai terorizez putin pe baietii de la bucuresti:P:)) aaaa da....si sa se tina cont ca pachetul de tzigari de sub masina lu` marian este al meu:P

j.v.l 06-07-09 15:48

1 Attachment(s)
vicepresedinti: Alin KTZ si George GGE

si cireasa de pe tort :lol:
membru nou: Manutza ( Dima ) - momentan matiz (upgrade @ the end of the summer)

browser 06-07-09 21:08

iete cum are mana :shock::shock::shock::shock:

wu_vladutz 07-07-09 02:12

Manutzaaaaaaaaa !!! :X:X:X Ce sexy ai iesit in ultima poza ...
Bine ai venit printre noi !

P.S : Marian, Esna ... cand ma intorc din Spania vreau sa vad "useri" multi, ok ? :D:D

Sir. Kid 07-07-09 11:29

hahha!
chiar asa sa i se zica "manutza" :))

j.v.l 07-07-09 13:47

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2467244)
P.S : Marian, Esna ... cand ma intorc din Spania vreau sa vad "useri" multi, ok ? :D:D

:lol: ce dai pt asta ? :lol:

browser 07-07-09 17:52

Da.... cum face asa ? :shock::shock::shock::shock:

j.v.l 07-07-09 17:57

printr-o miscare de rotatie :lol:

Cata SRU 07-07-09 20:44

Pt toti cei care nu il cunosc pe manitza....tipul a avut fractura si acum isi poate roti mana din cot intr un mod crunt....pe mine m a terminat psihic cu miscarea lui...dar cireasa de pe tort este cand da noroc cu tine pt cei care nu stiti puteti incerca.

daffy duck™ 10-07-09 11:17

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2467244)
Manutzaaaaaaaaa !!! :X:X:X Ce sexy ai iesit in ultima poza ...
Bine ai venit printre noi !

iar te-ai dus ma in espna???? munca asta bai nene :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

wu_vladutz 10-07-09 14:44

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2475344)
iar te-ai dus ma in espna???? munca asta bai nene :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

:) Ce munca frate ? Se numeste concediu sau excursie :lol::lol:
Nu am plecat inca, astept sa se inscrie prietena la Master si dup`aia plecam , adica pe 20, luna asta !

Tu ce mai zici ? Mai traiesti ? Hai la mare week-endul asta, ca se lasa cu un gratar frumos, bautura, boschetareala ... esti invitatul meu ! Valabil si pt membrii FMS din Buc.

PS : SRU, te bagi ? :D

daffy duck™ 10-07-09 14:51

nu pot fratimiu, ms frumos de invitatie, daca eram free cu timpul veneam cu cea mai mare placere

wu_vladutz 10-07-09 15:22

Pacat, ocupatule .. ne boschetaream si noi putin :D
Atunci te astept in cta cand ma intorc din Sp, daca o sa ai timp :P

daffy duck™ 10-07-09 15:38

atunci cred ca ma prinzi la mare....oricum o sa fie un eveniment in mangalia in port...prin sept asa...ne vedem acolo clar :D:D:D nu lipsesc neam

Sir. Kid 12-07-09 10:12

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2476035)
atunci cred ca ma prinzi la mare....oricum o sa fie un eveniment in mangalia in port...prin sept asa...ne vedem acolo clar :D:D:D nu lipsesc neam

yoy! Cat de true esti!

daffy duck™ 12-07-09 14:21

roackereeee....partidu te vrea tuns :lol::lol::lol:

Sir. Kid 13-07-09 09:33

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2480080)
roackereeee....partidu te vrea tuns :lol::lol::lol:

m-am tuns de mult :D

browser 13-07-09 16:42

Da cioc tot ai =))):lol::lol::lol::lol:

j.v.l 25-07-09 02:30

o sa urmeze un car&babe :lol: scuze Gogule, dar nu am putut sa ma abtin

flipper 25-07-09 19:58

Uuuuuuu...sa vedem babeleeeeeee:-)

CT-88-GRG 26-07-09 10:28

o sa vedetzi nu e problema ;))) ;))) o sesune de "shuting" cu masina mea si o fata care la rugamintile mele a fost de acord sa pozeze :D

Sir. Kid 27-07-09 10:48

Quote:

Originally Posted by flipper (Post 2512628)
Uuuuuuu...sa vedem babeleeeeeee:-)

taci mah!
stii ca babele nu sunt de tine! :))

Sir. Kid 27-07-09 10:48

Quote:

Originally Posted by CT-88-GRG (Post 2513290)
o sa vedetzi nu e problema ;))) ;))) o sesune de "shuting" cu masina mea si o fata care la rugamintile mele a fost de acord sa pozeze :D

egoistule :)))

j.v.l 27-07-09 13:03

1 Attachment(s)
pai daca faci o scamatorie sa vii, o sa fie bine si la tine :lol:

Blondy26 27-07-09 14:38

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 2515626)

oh doamne:)) da n-are sigla:|

j.v.l 28-07-09 05:22

n-are nevoie :lol:

Sir. Kid 28-07-09 09:48

interesant...

wu_vladutz 28-07-09 22:58

Hola, salutari din Madrid :D

Esna, pune te rog mai multe poze ... mi`a zis Ancutza ca au iesit marfa,dar vreau sa le vad si eu ...

Apropo, au incecat sa`mi sparga masina si mi`au strambat usa din dreapta ... sper sa reusesc sa o indrept fara sa stric vopseaua. Mi`am inchiriat garaj si mi`am dat barile jos pt ca nu pot scoate masina din garaj ( am atins bara fata cand am vrut sa ies :D ) ... o sa postez poze cu noile "bari" , stock, negre .. ha ha ha !

PS : Nu am avut timp sa ma uit de tricouri, dar promit ca`mi voi face timp zilele astea ...

PS.2 : Blondo, la toamna pozezi altaturi de masina mea ? :D:D Btw, marfa poza !

Blondy26 29-07-09 03:47

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 2519028)
Hola, salutari din Madrid :D

Esna, pune te rog mai multe poze ... mi`a zis Ancutza ca au iesit marfa,dar vreau sa le vad si eu ...

Apropo, au incecat sa`mi sparga masina si mi`au strambat usa din dreapta ... sper sa reusesc sa o indrept fara sa stric vopseaua. Mi`am inchiriat garaj si mi`am dat barile jos pt ca nu pot scoate masina din garaj ( am atins bara fata cand am vrut sa ies :D ) ... o sa postez poze cu noile "bari" , stock, negre .. ha ha ha !

PS : Nu am avut timp sa ma uit de tricouri, dar promit ca`mi voi face timp zilele astea ...

PS.2 : Blondo, la toamna pozezi altaturi de masina mea ? :D:D Btw, marfa poza !

Deja faci reclama buna la Spania:))...
Vreau sa vad pozele cu barile:)) suna ...tuning hmmm...negru cu bleu buna combinatie:P
Or sa fie postate pozele, problema ar fi ca nu sunt deloc procesate (gen modificate, gen photoshop-ate, intelegi?:)) )...in fine, o sa vedem...Cat despre masina ta, with pleasure:D si fara bari negre:)) ridic pretentii la shooting-uri...sunt modeala sunt fitzoasa:))) NOT

Sir. Kid 29-07-09 08:10

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2519373)
Deja faci reclama buna la Spania:))...
Vreau sa vad pozele cu barile:)) suna ...tuning hmmm...negru cu bleu buna combinatie:P
Or sa fie postate pozele, problema ar fi ca nu sunt deloc procesate (gen modificate, gen photoshop-ate, intelegi?:)) )...in fine, o sa vedem...Cat despre masina ta, with pleasure:D si fara bari negre:)) ridic pretentii la shooting-uri...sunt modeala sunt fitzoasa:))) NOT

:))))

browser 31-07-09 20:12

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 2515626)

Cine e tipaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::s hock::shock::shock::shock:

armand24 31-07-09 20:17

niste poze de azi, din mangalia aveti ?

Blondy26 31-07-09 22:41

Poze s-au facut astazi cateva la Champions of tuning, or sa apara repejor si pe aici.

browser 01-08-09 07:55

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 2526306)
Poze s-au facut astazi cateva la Champions of tuning, or sa apara repejor si pe aici.

Pai se le vedem si noi te roggggggg :D:D

Blondy26 01-08-09 19:03

Le uploadez pe cele din prima zi de la standul Fanatik (+restul masinilor - cate o poza mi se pare ca e)...abia atat mi-a dat si mie baiatul care a facut pozele...ma rog unul dintre baiatul care a facut pozele...dar vor mai aparea si de la alti fotografi pentru ca s-au facut muuuuuuuuuuuuulte poze la standul Fanatik:D...sa zicem, asa cel mai frumos stand:D cu decoruri, voie buna, atmosfera...am avut de toate:D...
Am sa dau edit imediat ce termin de primit pozele si le voi posta!:D

badgirl 01-08-09 20:13

5 Attachment(s)
Teaser pt cei care au pierdut distractia:

*(maine e premierea,pt cei ce vor sa vina..):lol:

**(pozele sunt artistice, pt pozele in care faceam atmosfera mai asteptati un pic ;) )

All times are GMT +2. The time now is 21:31.

- Copyright 2026 4Tuning