![]() |
Re: Fanatik Constanta
n-a murit de tot tina....doar ca s-au mutat pe site-ul clubului;).hai poate gacem si noi un get together party...cum faceam pe vremuri la capuccino sau black<cunoscatorii stie:-P>
|
nu vezi ca s-au mutat pe alte retele si au uitat ca ceea ce ii uneste de fapt este dragostea de "telefonie mobila" si nu "pretul", "promotiile" sau "superofertele" :lol:
dar stii cum e ... "daca eram combinati ..." :lol: |
da la prima intalnire un pupik...la a 2 un pupik + mana pe picior...la a 3 a mana pe picior plus un pumn in gura :))))
|
12 Attachment(s)
Intalnirea de ieri
|
Dar.....unde este poza cu manutzaaaaa:P ca sa-i mai terorizez putin pe baietii de la bucuresti:P:)) aaaa da....si sa se tina cont ca pachetul de tzigari de sub masina lu` marian este al meu:P
|
1 Attachment(s)
vicepresedinti: Alin KTZ si George GGE
si cireasa de pe tort :lol: membru nou: Manutza ( Dima ) - momentan matiz (upgrade @ the end of the summer) |
iete cum are mana :shock::shock::shock::shock:
|
Manutzaaaaaaaaa !!! :X:X:X Ce sexy ai iesit in ultima poza ...
Bine ai venit printre noi ! P.S : Marian, Esna ... cand ma intorc din Spania vreau sa vad "useri" multi, ok ? :D:D |
hahha!
chiar asa sa i se zica "manutza" :)) |
Quote:
|
Da.... cum face asa ? :shock::shock::shock::shock:
|
printr-o miscare de rotatie :lol:
|
Pt toti cei care nu il cunosc pe manitza....tipul a avut fractura si acum isi poate roti mana din cot intr un mod crunt....pe mine m a terminat psihic cu miscarea lui...dar cireasa de pe tort este cand da noroc cu tine pt cei care nu stiti puteti incerca.
|
Quote:
|
Quote:
Nu am plecat inca, astept sa se inscrie prietena la Master si dup`aia plecam , adica pe 20, luna asta ! Tu ce mai zici ? Mai traiesti ? Hai la mare week-endul asta, ca se lasa cu un gratar frumos, bautura, boschetareala ... esti invitatul meu ! Valabil si pt membrii FMS din Buc. PS : SRU, te bagi ? :D |
nu pot fratimiu, ms frumos de invitatie, daca eram free cu timpul veneam cu cea mai mare placere
|
Pacat, ocupatule .. ne boschetaream si noi putin :D
Atunci te astept in cta cand ma intorc din Sp, daca o sa ai timp :P |
atunci cred ca ma prinzi la mare....oricum o sa fie un eveniment in mangalia in port...prin sept asa...ne vedem acolo clar :D:D:D nu lipsesc neam
|
Quote:
|
roackereeee....partidu te vrea tuns :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Da cioc tot ai =))):lol::lol::lol::lol:
|
o sa urmeze un car&babe :lol: scuze Gogule, dar nu am putut sa ma abtin
|
Uuuuuuu...sa vedem babeleeeeeee:-)
|
o sa vedetzi nu e problema ;))) ;))) o sesune de "shuting" cu masina mea si o fata care la rugamintile mele a fost de acord sa pozeze :D
|
Quote:
stii ca babele nu sunt de tine! :)) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
pai daca faci o scamatorie sa vii, o sa fie bine si la tine :lol:
|
Quote:
|
n-are nevoie :lol:
|
interesant...
|
Hola, salutari din Madrid :D
Esna, pune te rog mai multe poze ... mi`a zis Ancutza ca au iesit marfa,dar vreau sa le vad si eu ... Apropo, au incecat sa`mi sparga masina si mi`au strambat usa din dreapta ... sper sa reusesc sa o indrept fara sa stric vopseaua. Mi`am inchiriat garaj si mi`am dat barile jos pt ca nu pot scoate masina din garaj ( am atins bara fata cand am vrut sa ies :D ) ... o sa postez poze cu noile "bari" , stock, negre .. ha ha ha ! PS : Nu am avut timp sa ma uit de tricouri, dar promit ca`mi voi face timp zilele astea ... PS.2 : Blondo, la toamna pozezi altaturi de masina mea ? :D:D Btw, marfa poza ! |
Quote:
Vreau sa vad pozele cu barile:)) suna ...tuning hmmm...negru cu bleu buna combinatie:P Or sa fie postate pozele, problema ar fi ca nu sunt deloc procesate (gen modificate, gen photoshop-ate, intelegi?:)) )...in fine, o sa vedem...Cat despre masina ta, with pleasure:D si fara bari negre:)) ridic pretentii la shooting-uri...sunt modeala sunt fitzoasa:))) NOT |
Quote:
|
Quote:
|
niste poze de azi, din mangalia aveti ?
|
Poze s-au facut astazi cateva la Champions of tuning, or sa apara repejor si pe aici.
|
Quote:
Pai se le vedem si noi te roggggggg :D:D |
Le uploadez pe cele din prima zi de la standul Fanatik (+restul masinilor - cate o poza mi se pare ca e)...abia atat mi-a dat si mie baiatul care a facut pozele...ma rog unul dintre baiatul care a facut pozele...dar vor mai aparea si de la alti fotografi pentru ca s-au facut muuuuuuuuuuuuulte poze la standul Fanatik:D...sa zicem, asa cel mai frumos stand:D cu decoruri, voie buna, atmosfera...am avut de toate:D...
Am sa dau edit imediat ce termin de primit pozele si le voi posta!:D |
5 Attachment(s)
Teaser pt cei care au pierdut distractia:
*(maine e premierea,pt cei ce vor sa vina..):lol: **(pozele sunt artistice, pt pozele in care faceam atmosfera mai asteptati un pic ;) ) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning