![]() |
Re: Club ESPERO
salutare la toata lumea si scuze pt postarile de ieri.cum spunea si mike e cu dus si intors cu foliile astea...e treaba cu militienii,in ce stare sunt ei si daca esti si tu tare in gura cu ei,atunci ai toate sansele sa se ia de toate,folii,jante mai mari,cauciucuri mai late,cum am eu...
|
Da, dar daca esti in regula cu toate, ai si trusa si stingator valabile, masina e in stare ok, pur si simplu nu au ce sa iti faca :)
|
Cam asa e... dar mai trebuie sa porti si centura, e chestia aia care te strange si eu nu o suport :D
|
Eu sincer, ma simt cam nesigur fara centura :) Plus ca simt ca ma tine de scaun :) Probabil si din cauza ca am fost intr-un tanculetz (lighean/logan) la un accident si stateam in spate si am dat o mufa de scaun, daca stateam in fatza si nu purtam centura nu vreau sa ma gandesc :) Am fost intr-un accident si in cielo (cel vechi al tatalui) si stateam in fata si aveam centura si nu am patit absolut nimic :)
Centura salveaza vieti :) Bine, mai este si reversul medaliei...decat sa traiesti ciung mai bine mori naibii :) |
Quote:
Scapi mult mai usor daca cooperezi, dai talonul si iei avertisment decat sa te ingroape' cu vreo amenda grasa! |
asa e mai baieti centura salveaza vieti dar te si streseaza un pic asa...eu cand vin la bucuresti si o port imi vine sa urlu!hai sa mai schimbam un pic subiectul si sa ne gandim la o emblema pt clubul nostru.eu imi doresc sa ne facem ceva,un sticker sa se si vada ca avem un club.uite,azi am vazut un clio si scria pe luneta club clio cu caractere italice.
|
Quote:
poi asta o sa fac, ca doar nu fluier cand vorbesc ;) Bine ar fii sa nu am de-a face cu ei ca sunt constient ca tot ca ei tre sa fac... :D |
Asta cu sigla, de mult se discuta, insa nimeni nu prea se baga...Macar aia care se pricep, sau macar sa se intereseze cineva undeva in zona sa...Cine stie sa faca poate sa isi puna la semnatura si sa ne dam cu parerea daca ar merge sau nu? NU? :D
|
salutare baieti nu mai spuneti nimic?da ing3r eu sunt de acord cu tine dar daca tot nu prea avem asa idei,mie mi place si semnatura ta...de unde ai luat o?putem sa o facem pe o imprimanta,ceva?nu stiu,zic,mai dati si voi niste idei...
|
Save as, dai un print sa vezi daca iti convine marimea, dai o fugutza la un centru deasta de copieri (de obicei au si ce trebuie pt autocolante) si iti fac un autocolant pe folie PEE, gen cum are el cu club daewoo.
|
Daca tot venii ideea cu sigla, ce spuneti daca ar fii o silueta cu espero si sa scrie ClubEspero??? am eu pe cineva aici in craiova care face asa ceva!
nu pot sa pun poze ca sa vedeti despre ce e vorba, dar pun un link si vedeti voi si alegeti... www.stikere.ro si alegeti "siluete" . Baiatu poate sa faca absolut ce model vreti! |
Mie mi se pare ideea super tare! Parca am mai vazut la cineva pe masina un astfel de sticker , dar nu mai stiu ce marca era. Stie cineva dintre noi sa faca asta?
|
1 Attachment(s)
EU MI-AM FACUT PT AL MEU CIELO DAR BAIATU DIN CRAIOVA CARE LE PRINTEAZA MOMENTAN ARE PROBLEME CU MASINA DE PRINTAT; ASTEPT DUPA EL SA O REPARE SI SA IMI PRINTEZE STIEKRUL ACESTA:) :
|
O sa mai vb eu cu el si cand poate il rog sa imi faca o silueta cu espero si sub ea sa scrie ClubEspero sa vedem daca va place :D
|
aveti si voi idee cat costa un disc de abreiaj si cablu ?
|
cablu!?parca era hidraulic...:rolleyes2
|
care si a pus angel pe espero :( sau stiti pe cineva care poate sa faca geamul de la far din plexi etc vreau sa-i pun . si face cineva plasma pt espero :D astept pareri :D
|
plasma gasesti pe google la vreo 100 euro.. ;)
|
Angel nu prea cred ca ar da bine :) Geamul de la far e deja din plexiglass, dar daca vrei sa faci altul, vezi la bursa, dar nu mai stiu exact sectiunea, cred ca faruri beculete si lumini :) Vazusem niste lucrari frumoase ale baietilor de acolo, plus calitatea lucrarilor si a materialelor care era chiar peste cea a farurilor originale...
|
Quote:
Discul e cam 80 lei (valeo), GM e mai scump... Iar daca tu gasesti cablu de ambreiaj pentru Espero sa ne anunti si pe noi.. :)))) ce comic esti, sau chiar nu stiai k nu are asa ceva??? Angel Eyes se poate pune dar din ala home made, si nu arata chiar asa bine... aici in Craiova sunt baieti care fac si monteaza cu 120 lei 4 cerculete! |
mike vezi ca are cablu in chestia aia de cauciuc si vine prin cutia de viteze .
|
Quote:
|
ma geo daca eu am dat cutia jos si am desfacut ambreiajul ,de la pendala ai cablu care trece prin cutir si are o chestie deupra la cutie din cauciuc in care e prins cablu
|
De la pedala nu ai cablu ma omule! E o tija care intra in pompa de ambreiaj... Daca tu ai cablu, vezi poate ai matiz :) Ce vezi tu acolo prinsa la chestia aia de deasupra cutiei (cilindrul de ambreiaj) e un furtun! nu un cablu!
|
Quote:
Crede-ma ca nu ai cum sa vezi cablu de ambreiaj la espero, nu mai contrazice... E hidraulic, nu mecanic...!!! Daca nu stii despre ce e vorba fa-i o poza si pune-o aici sa vedem si noi despre ce tot vorbesti acolo!!! |
Am sters toate posturile legate de aventurile lui "bob"... fara suparare, dar sa incercam sa tinem o oarecare ordine.
Va rog sa pastrati discutiile cat de cat on-topic. @bob: te rog sa te abtii de la afirmatii de genul "sunt baiat ca am mers cu 106 km/h in localitate". Aici se discuta despre masinile si clubul Daewoo Espero. |
aventurier....nebunaticu';)
|
1 Attachment(s)
va place:lol:!?
|
Ai pus cos dublu la soba? :) Glumesc :) Hai sa o si auzim!
|
si nu ai probleme cu garda de mediu?ca la noi iti ia certificatul si pentru o toba sport normala.. ;)
|
Daca a avut el de scuter pe masina, deci iti dai seama ca acum merge linistit omu'...:D
|
@darky cred ca ai boala sa pui toba mare la masina.... :D
|
draky nu ''darky'' :)) sau il alinti
|
cum spui tu... nici n-am observat ca am gresit, ca am mai zis asa :D
|
salut si imi cer scuze pt post-ul total aiurea,dar eram si eu suparat...ce pot sa ii fac si eu la oglinda mea de pe stanga ca se misca aiurea am vazut aseara.adica o rabatezi si se misca liber,parca nu o mai tine nimic.
|
Are un arc pe care il preseaza o tablita si la tablita aia s-au rupt urechile.
Nu ai ce sa ii faci decat sa o schimbi cu totul sau daca poti sa ii sudezi tu niste urechi sa tina, eu am schimbat-o cu totul, 130 ron noua, electrica si incalzita. |
ehhh..se mai intampla....nimeni nu`i perfect;)
|
nu cred ca mai poti face ceva la oglinda aia... Gasesti si mai ieftina in dezmembrari, undeva pe la 40-50 lei..
|
Eu m-am confruntat cu aceeasi problema (vezi topicul meu) si am reusit (impreuna cu Banzay) sa strangem arcul ala presat de tablita si sa il prindem in locul lui. Rezultatul: oglinda e la fel acum, numai ca daca vreau, pot sa o rabatez si inspre faruri :)). Si mai mult ca sigur tablita aia e sarita de pe arc si arcul nu mai sta presat, astfel ca oglinda se misca libera. Oricum e nevoie de 2 oameni sa faca chestia aia + o menghina :D. Plus ca trebuie sa desfaci absolut tot de la oglinda ( nu e greu de altfel).
|
eu am avut suportul ala din fier rupt..si mam dus la service si mi lau sudat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning