![]() |
Re: Masini - Made In Constantza
Quote:
Omu's si-a tras bancomat ... si-a luat S Classe new-newoutz ... si foliat sa nu-l ginitzi in trafic ... Dacia e de acoperire ... :D |
s?????????????/ dar de M5 ala ce ziceti
|
Quote:
ana ce tare e...!!! oare cine ti-o fi facut masina ??? mama prea tare.. |
Quote:
deocamdata raman p asta .. si oricum daca e sa -mi iau ceva nu o sa se shtie decat dupa ce am luat-o ;) ... deocamdata n`am terminat-o p asta ;) ps ... andu ... decat skoda 1,2 mai bine dacia 1.4 ;) |
ahahahh :) andule te`a ingropat
|
dar dar eu ma laud ca am SKODA NU DACIE:)))))))))))))) ADICA AM MASINA STRAINA SUNT SMECHER:)))))))))
|
ha ha ... da e umpic mai buna ca DACIA mai bine spuneai si tu de BMW
|
Quote:
|
Andule da de ce nu te puteai tine de o Dacie bine ca e Logan da veneai tu cu viteza din spate rau furios si cand a calcato Golanelu... Nici tu nici Silvicu cu Polo nu v-ati tinut.. Stiu ca are mai multi cai da totusi e DACIE
|
cine stie sa-mi zica si mie unde vopsesc o dacie ieftin...nu ma intereseaza sa fie vopsita profesionist...lalala...vreau doar vopsita binishor shi cat mai ieftin...
|
Quote:
cauta undeva pe forum aici la constantza k a dat pia numarul unui vopsitor .. leo .. la care mergem cam toti ;) |
Quote:
|
Am mutat ultimele posturi pe topicul de provocari unde le era si locul.
|
Quote:
|
Nici mie nu mi-a luat mult pt finisat si vopsit bari, praguri,eleron + polish.
|
eu nu pot sa zic nimic de pret(imi este f bunu prieten) ..... dar ca si calitate este ffff buna
|
1 Attachment(s)
Quote:
...sunt la inceput de drum! merci! |
arata binishor zic io ptr un matiz facut cu bani putzini....nu vad ce ai putea sa faci mai mult fara sa investeshti ceva bani in mashina.......spor la tunat in continuare
|
Quote:
|
Arata bine dar PAREREA MEA e ca chestia aia de la capacul de la rezervor si taurul acela din fata nu da bine masini.;)
|
nr de telefon al lui leo (vopsitorul)este 0722293131 si lucreaza super gagiul cine il stie poate sa confirme cine nu sa se abtina
|
Quote:
Recomand ! |
5 Attachment(s)
Aceleasi cuvinte.
Mi-am vopsit masina de 2 ori la el pana acum, si ghiciti ce: a treia oara tot la el voi merge! Atasez 2-3 poze cu rotile pe care mi le-a vopsit recent...daca vreti voi pune si poze de cand mi-a vopsit Tico asta-vara. (PS: rotile erau cam zgariate cand le-am dus) |
Buna, baieti! Incep prin a-mi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. Vreau sa ma ajutati si pe mine cu o problema - sa-mi spuneti daca il stiti pe cel ce are un Golf4 alb, numar TL-21 si ceva (nu mai stiu exact).L-am vazut in oras acum cateva zile si chiar vreau sa vorbesc cu el ceva referitor la masina sa. Va sunt recunoscator daca m-ati putea ajuta! Mersi!
|
Quote:
pai zi si mi edaca e tare vospseste si cromat?....sunt si eu interesat daca e! |
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:
hai ca asta-i buna....daca e bun vopsitorul, ii duci vopsea verde si el o face cromata...:rolleyes2 daca gasesti vopsea cromata sa ne anunti si pe noi... |
4 Attachment(s)
hai sa pun si eu cateva poze cu masina mea , mai fac maine daca e si mai pun , poate ii ajut si pe altii cu idei , vopsitorie , iluminat interior exterior etc... sper sa va placa , inca sunt la inceput cu cielo asta alb , k nu prea m-am ocupat de el asa mult k si cu ala vechi... bafta
|
3 Attachment(s)
astept pareri... sfaturi... critici...etc...
|
ar fi bine dak l-ai vopsi argintiu cu negru...sau culori in stiulul dtm..in rest e ok
|
asta nu se mai poate pentru k am omologat deja culoarea... ALB-NEGRU.
deci este in Cartea de identitate culoarea asta... planuri de viitor: Pleoape folie si cam atat... |
arata bine ! f misto este si nasul dar acum cred ca ar trebui sa te gandesti la unul negru... asa cum ai tu statea bine fara capota neagra parerea mea cel putin :)
|
Quote:
ti-ar mai trebui niste jante....pleoape...stopuri pe leduri cu fond negru...folie...o toba.......si cam atata....dupa aia daca o sa ai bani..un kit abt... |
la motor nu te bagi?........e mishto mashina..dar putzin cam stock....hai spor la tuning ;)
|
1 Attachment(s)
@tuningboy... nu prea inteleg ce zici dar cred k te referi la GRILA Cromata nu?
este ceva provizoriu... @peter: jante doar ce le`am pus...nu`mi pun altele k si asa are suspensii sport si este foarte rigida si oricum dak pun mai mari... chiar k nu mai fuge deloc :lol: :P si asa imi da impresia k se misca o idee mai bine cu alea de tabla mai inguste... stop`uri pe led`uri nu se gasesc pt modelul asta momentan... o sa le modific eu un pic pe astea zilele astea... o sa le fac DOAR semnalul fumuriu. toba... m`am uitat pe dedesubt si vine aiurea... nu prea am cum sa`i pun ceva... doar sa`i tai din bara si sincer sa fiu nu prea ma incanta ideea asta :| pe viitor poate o sa`i schimb DOAR spoilere sa`i pun ceva finutz.. fata spate.. si sa`i las pragurile de serie. ms pt sfaturi :) p.s: Folie omologata la un pretz bun pe unde se monteaza in CTZA? are cineva idee? poza cu "capace" :lol: : |
la toba acolo este acoperit locu ptr toba ? lasa asa daca nu vrei sa tai...
ai putea face un kit unic...destul de finut....cum are si ery....te pot ajuta cei de la prototype.... si te ajut si yo daca e...la virtual...:P dupa ce termini exteriorul...si inca mai ai bani si chef sa bagi in ea....axeaza-te pe sound/interior....un dvd...un tub..un aplificator..ceva ptr inceput... |
1 Attachment(s)
nu ma pasioneaza...
la interior nu o sa modific nimik... il las asa cum este---> p.s: nu este acoperit.. dar vine toba aiurea... si sa`i pun doar un cap de toba... nu merge decat TOT ASA... in jos... ca la dizel :) |
bai Ady pot sa te felicit oficial pt asta ca poate nu am apucat sa iti zic live e marfa masina chiar imi place Avantaje imi place Seria imi place culoarea alb cu negru dar ai minus la jenti pe viitor zic eu ca ai putea sa pui unele pe 17" frumoase!restu faci ce vrei e masina ta sa o stapanesti sanatos!;)
|
Quote:
da e frumos interiorul....:D ... angel ai pe ea ? :) |
din pacate n`am angel :((
ash vrea sa`mi pun dar nu gasesc pe nimeni in Ctza care ar putea sa ma ajute |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning