Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/89636-oferta-vopsitorie-tinichigerie-polishare-profesionala.html)

eminem123 24-03-14 22:25

Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.

salut,pentru un audi a4 sline 2007,vopsit complet si indreptata usa din dreapta fata,masina e un negru metalizat ciudat"codul culori este LZ7L" asa intelegi mai bine tu ca eu nu inteleg.poti sa-mi faci un pret cu tot cu materiale.si un pret numai mana de lucru.bogdan,salut

Sfera 25-03-14 09:34

Quote:

Originally Posted by eminem123 (Post 5684517)
salut,pentru un audi a4 sline 2007,vopsit complet si indreptata usa din dreapta fata,masina e un negru metalizat ciudat"codul culori este LZ7L" asa intelegi mai bine tu ca eu nu inteleg.poti sa-mi faci un pret cu tot cu materiale.si un pret numai mana de lucru.bogdan,salut

Buna ziua, un pret estimativ doar cu materiale incluse este de aprox 2400 lei pt vopsirea totala exterioara + costul cu tinichigeria portierei (doar cu vizionare ), care n'ar trebui sa fie ceva de speriat .

Multa stima.

catalynnn 30-03-14 11:29

1 Attachment(s)
Salutare , spune`mi si mie un pret estimativ , vreau sa vopsesc aripile fata , capota si bara de fata la voi in culoarea orange metallic(vedeti in poza) si plafonul negru lucios , piesele nu necesita vreo reparatie ..
mersi !

Sfera 30-03-14 11:51

Quote:

Originally Posted by catalynnn (Post 5686828)
Salutare , spune`mi si mie un pret estimativ , vreau sa vopsesc aripile fata , capota si bara de fata la voi in culoarea orange metallic(vedeti in poza) si plafonul negru lucios , piesele nu necesita vreo reparatie ..
mersi !

Salutare, oferta pt Dvs este 800 lei toata lucrarea si este valabila pana la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa aceasta se poate prelungi sau in functie de lucrarile intrate, nu .

Respect.

guzunmare 06-04-14 13:46

Buna ziua.
Pt un Ford Focus break din 2008 ma intereseaza preturi la variantele de vosire:
1. Vopsire totala exterioara cu pastrarea culorii originale care e un bleumarin nemetalizat
2. Vopsire totala interior-extetior cu schimbarea culoroi originale in ceva metalizat, dar culoare standard de fabrica, nu ceva custom. Un albastru inchis dar metalizat... Sau gri deschis metalizat...

Sfera 06-04-14 13:52

Quote:

Originally Posted by guzunmare (Post 5689944)
Buna ziua.
Pt un Ford Focus break din 2008 ma intereseaza preturi la variantele de vosire:
1. Vopsire totala exterioara cu pastrarea culorii originale care e un bleumarin nemetalizat
2. Vopsire totala interior-extetior cu schimbarea culoroi originale in ceva metalizat, dar culoare standard de fabrica, nu ceva custom. Un albastru inchis dar metalizat... Sau gri deschis metalizat...

Buna ziua, aprox 2400 lei pt prima varianta si 3100 pt a doua varianta.

Multa stima.

Sfera 20-04-14 07:11

Echipa Sfera va doreste SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

HRISTOS A INVIAT!

HawBaw 02-05-14 13:47

4 Attachment(s)
L-am descoperit pe domnul Dan pe acest forum asa ca ma simt dator cu un review.
Masina arata asa intainte de reparatie : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2276[/URL]
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2587[/URL]

Bara spate taiata si zgariata, lampa sparta, aripa spate stanga infundata deasupra lampii.
Asa a iesit :clap: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2587[/URL]
Aripa spate a fost vopsita complet, pana in fata la imbinarea cu aripa fata :grin: : https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2587[/URL]
Culoarea a iesit la fix ! (se vede ca e un negru cu tenta verzuie) Costul a fost 700 de lei (+lampa pe care am adus-o eu), a fost si un pic mai complicat din ce am inteles fiindca aveam si suportii barii rupti si pentru a nu cumpara alta, s-au improvizat alti suporti si a intarziat lucrarea cu o zi. A durat putin mai mult decat ma asteptam, am lasat masina vineri dimineata si am luat-o miercuri la pranz, dar tinand cont ca a fost si weekendul au fost 3 zile jumate. Eu sunt multumit, daca stiam ca iese asa bine culoarea faceam si capota fata, e plina ce ciupituri de la pietre, cu alta ocazie acum ...
Sper ca nu voi mai avea evenimente de genul , dar in caz de ceva voi mai apela la domul Dan.

alayndelone 25-05-14 21:52

Cat ma costa o vopsire la un audi a6 berlina 1998, culoare tosie? Total...?

Sfera 26-05-14 06:46

Quote:

Originally Posted by alayndelone (Post 5709702)
Cat ma costa o vopsire la un audi a6 berlina 1998, culoare tosie? Total...?

Buna ziua, se poate face total exterior, vopsea simpla rosie, cu aprox 2200 lei.

Respect.

Mircea_cta 29-05-14 04:26

1 Attachment(s)
Salut Dan! Ce zici, reusim sa facem jantele astea ceva iesit din comun, un gun metalic pentru Claudia, un finish nice si rezistent?
Numai bine omu'! Revin in tara pe 8 Iunie, ne auzim la un telefon.

Spor la treaba buna! :-)

Sfera 30-05-14 09:51

Quote:

Originally Posted by Mircea_cta (Post 5710978)
Salut Dan! Ce zici, reusim sa facem jantele astea ceva iesit din comun, un gun metalic pentru Claudia, un finish nice si rezistent?
Numai bine omu'! Revin in tara pe 8 Iunie, ne auzim la un telefon.

Spor la treaba buna! :-)

Buna ziua, domnu Mircea ! Se face exact cum doriti cu un finish superb !

Respect

wrc_sorin 30-05-14 11:05

Domnu Dan a mai facut un client fericit. Ma simt dator cu un review pt lucrarile efectutate, si pt calitatea lor.
Sa incepem cu lista lucrarilor.
1.Am inceput cu peugeot 405 (vopsit total), masina a iesit incredibil ( visiniu cu perla). S a muncit mult la masina ca sa iasa asa bine.
2.A doua lucrare a fost vopsirea unei bari spate de bmw m3 e46( phonix galb metalic), o culoare foarte greu de scos(cunoscatorii stiu despre ce vorbesc) plus jentile masinii. La jenti trebuie mentionat faptul ca erau cromate iar pregatirea pt acest tip de suprafata este foarte migaloasa, altfel vopseaua nu tine in timp. Lucrarea a iesit IMPECABIL.
3. A treia lucrare a fost vopsirea unei capote + bara fata la un logan. Mentionez faptul ca bara nu era pregatita din fabrica pt vopsit total, ma refer la partea neagra care este usor poroasa. Bineinteles ca domnu Dan a reusit sa pregatesca bara sa fie vopsita total. Capoata mai avea cateva strambaturi (in dreptul inchiderii, inca o strambatura facuta de alta masina cand a dat cu spatele in mine). Dupa vopsire, capota a iesit fabrica.
Ii multumesc inca o data pt calitatea lucrarilor efectuate.

NOS_nitros 22-06-14 23:02

Va salut! Care ar fi costurile pentru vopsirea totala a unui VW Passat an 2004. Multumesc!

Sfera 23-06-14 07:50

Quote:

Originally Posted by NOS_nitros (Post 5719145)
Va salut! Care ar fi costurile pentru vopsirea totala a unui VW Passat an 2004. Multumesc!

Buna ziua, aprox 2200 lei.

Respect.

b0n3s 25-06-14 22:23

1 Attachment(s)
Buna seara dl Dan
Cat costa o vopsire completa in 2 culori, negru si gri mat pentru un Audi Allroad 2001? Sunt necesare si mici retusuri. Gri mat este prezent pe bara fata/spate, plafon si aripi.
Am atasat si o poza reprezentativa.
Cat dureaza aprox. toata operatiunea eu fiind din Bucuresti?

Seara placuta.

Cristian

Sfera 26-06-14 08:39

Quote:

Originally Posted by b0n3s (Post 5720151)
Buna seara dl Dan
Cat costa o vopsire completa in 2 culori, negru si gri mat pentru un Audi Allroad 2001? Sunt necesare si mici retusuri. Gri mat este prezent pe bara fata/spate, plafon si aripi.
Am atasat si o poza reprezentativa.
Cat dureaza aprox. toata operatiunea eu fiind din Bucuresti?

Seara placuta.

Cristian

Buna ziua, oferta mea pentru Dvs. este de nerefuzat tinand cont de dimensiunile autoturismului si de faptul ca se vopseste in doua culori:
aprox 2500 lei cu totul.
Operatiunea dureaza exact atat cat este nevoie sa iasa perfect probabil undeva intre 1-2 saptamani. Ideea este sa aduceti masina, o lasati si cand este gata va sun sa o ridicati, asa se procedeaza.

Respect.

kill3r000 26-06-14 10:12

Buna ziua! Un pret va rog pt capota de Opel Astra Classic II ce are nevoie de prelungire peste faruri (stil pleoape - devil-eyes sau mai stiu eu cum i-ar zice) si vospirea acesteia? Multumesc

Sfera 26-06-14 10:25

Quote:

Originally Posted by kill3r000 (Post 5720239)
Buna ziua! Un pret va rog pt capota de Opel Astra Classic II ce are nevoie de prelungire peste faruri (stil pleoape - devil-eyes sau mai stiu eu cum i-ar zice) si vospirea acesteia? Multumesc

Buna ziua, "are nevoie" ? :)), nevoia asta va costa aprox 500 lei prelungire + vopsire.

Stima

kill3r000 27-06-14 07:54

Multumesc. Am sa revin cand ii dau eu voie la nevoi :P

ownage16 31-07-14 09:08

Buna ziua ,

cat ar costa vopsitul doar exterior pentru un seria 3 (se pastreaza culoarea veche) ?Dar daca vin cu vopseaua, pentru aceeasi operatiune cat ar costa manopera?

Multumesc .

Sfera 01-08-14 09:27

Quote:

Originally Posted by ownage16 (Post 5730330)
Buna ziua ,

cat ar costa vopsitul doar exterior pentru un seria 3 (se pastreaza culoarea veche) ?Dar daca vin cu vopseaua, pentru aceeasi operatiune cat ar costa manopera?

Multumesc .

Buna ziua, ce an este masina? ce culoare ? doar exterior sau si interior? cum se prezinta caroseria, lovituri, rugina etc. ?
Daca clientul doreste doar manopera , materialele trebuiesc asigurate integral nu doar vopseaua : lac, intaritor, diluanti, smilghere, chit, degresant, benzi adezive, folii si hartii izolatoare, lavete , gaz cabina etc.

Stima

romicroro 10-08-14 18:10

10 Attachment(s)
Salut. Am o Skoda Fabia 2 break din 2009 alb standard si m-ar interesa un pret la o vopsire integrala. Parbrizul as vrea sa il schimb si sa fie si vopsita pe sub el unde e luata vopseaua pe plafon.Se poate montaj de parbriz la voi?
Multumesc!

Sfera 13-08-14 23:59

Quote:

Originally Posted by romicroro (Post 5733145)
Salut. Am o Skoda Fabia 2 break din 2009 alb standard si m-ar interesa un pret la o vopsire integrala. Parbrizul as vrea sa il schimb si sa fie si vopsita pe sub el unde e luata vopseaua pe plafon.Se poate montaj de parbriz la voi?
Multumesc!

Buna ziua, vopsirea totala exterioara ajunge cu totul la aprox 3000 lei. Parbrizul si manopera lui se achita separat. Deci se poate monta si parbrizul.

Respect.

vladyone 30-09-14 12:54

2 Attachment(s)
Buna ziua,
As vrea sa vopsesc capota + pragul de la sofer +usa ( doar de sub bandou unde am 2 pete de rugina). Vopseaua este nemetalizata.
As dori un pret.

Multumesc

Sfera 30-09-14 13:09

Quote:

Originally Posted by vladyone (Post 5746893)
Buna ziua,
As vrea sa vopsesc capota + pragul de la sofer +usa ( doar de sub bandou unde am 2 pete de rugina). Vopseaua este nemetalizata.
As dori un pret.

Multumesc

Buna ziua, aprox 300 pentru capota, 250 pentru usa si 150 prag, undeva la 700 pentru toate, cu aproximatie.

Respect.

djcrush 06-11-14 20:16

Buna seara,
As dori un pret pentru o bara(fata) (albastru metalizat)
Multumesc

nextul 06-11-14 20:41

Salut. O octavia 2, bara spate ( are senzori ) , este zgariata in mai multe locuri. Un pret? Si ma intereseaza daca este clar garantata aceeasi nuanta de culoare cu restul masinii. Deoarece am mai fost patit, si a iesit alta nuanta. Multumesc

Sfera 08-11-14 08:25

Quote:

Originally Posted by djcrush (Post 5757020)
Buna seara,
As dori un pret pentru o bara(fata) (albastru metalizat)
Multumesc

Buna ziua, putine date : masina ce marca, in ce stare este bara ( noua, lovita etc ) ? , cu aproximatie 300 lei.

Stima.

Sfera 08-11-14 08:56

Quote:

Originally Posted by nextul (Post 5757026)
Salut. O octavia 2, bara spate ( are senzori ) , este zgariata in mai multe locuri. Un pret? Si ma intereseaza daca este clar garantata aceeasi nuanta de culoare cu restul masinii. Deoarece am mai fost patit, si a iesit alta nuanta. Multumesc

Buna ziua, pentru a putea garanta clar nuanta per piesa vopsita pretul este unul pe masura aprox 800 - 900 lei per piesa, deoarece se folosesc cartele cromatice de incercare pe toate sistemele de vopsirea pana la potrivirea nuantei, ceea ce inseamna consum mare de timp si resurse.

Stima.

nextul 09-11-14 11:00

Quote:

Originally Posted by Sfera (Post 5757332)
Buna ziua, pentru a putea garanta clar nuanta per piesa vopsita pretul este unul pe masura aprox 800 - 900 lei per piesa, deoarece se folosesc cartele cromatice de incercare pe toate sistemele de vopsirea pana la potrivirea nuantei, ceea ce inseamna consum mare de timp si resurse.

Stima.

Domnule Dan ( parca asa va cheama ) ce profesionalism mai este asta? Adica daca doresc vopsirea piesei la 200-300 lei, nici nu pot sa ma astept la aceeasi nuanta este? Cum puteti cere 900 lei per piesa, la un service neautorizat ca al dvs, cand la reprezentanta este per piesa 500-600 lei?

In pofida lucrurilor vazute pe forum, au iesit masini impecabile, unde din poze nu se vede diferenta, cu multi clienti multumiti.

Vreau sa va spun, ca am fost la dvs, din parerile multora si recomandarile lor, mai de mult, si a IESIT CU TOTUL ALTA NUANTA la masina mea ( portiera ) si m-ati vrajit, ca se deschide/inchide de la soare.

Cum mai pot eu avea incredere sa vin la dvs? Am avut eu ghinion atunci sau ce s-a intamplat? Si mai ales cu ce mi-ati scris mai sus? Sincer, ce reiese de la dvs de mai sus este ca nu va pierdeti prea mult timp pt vopsirea unei piese la mana de lucru normala, si resurse? cum ati spus si dvs in mai multe posturi precedente, nu CUPTORUL vopseste masina ci VOPSITORUL ! Asa ca asta e dovada clara cu cata importanta mi-ati vopsit portiera acum vreo 3 ani de zile.

Chiar este greu sa imi vopsiti o bara, la aceeasi nuanta, nu zic perfecta ( nimic nu e perfect ) si nici ca in fabrica, dar sa nu fie ditamai diferenta de NUANTA. Precizez ca bara este doar zgariata si niciun alt defect.

Sfera 09-11-14 11:51

Quote:

Originally Posted by nextul (Post 5757576)
Domnule Dan ( parca asa va cheama ) ce profesionalism mai este asta? Adica daca doresc vopsirea piesei la 200-300 lei, nici nu pot sa ma astept la aceeasi nuanta este? Cum puteti cere 900 lei per piesa, la un service neautorizat ca al dvs, cand la reprezentanta este per piesa 500-600 lei?

In pofida lucrurilor vazute pe forum, au iesit masini impecabile, unde din poze nu se vede diferenta, cu multi clienti multumiti.

Vreau sa va spun, ca am fost la dvs, din parerile multora si recomandarile lor, mai de mult, si a IESIT CU TOTUL ALTA NUANTA la masina mea ( portiera ) si m-ati vrajit, ca se deschide/inchide de la soare.

Cum mai pot eu avea incredere sa vin la dvs? Am avut eu ghinion atunci sau ce s-a intamplat? Si mai ales cu ce mi-ati scris mai sus? Sincer, ce reiese de la dvs de mai sus este ca nu va pierdeti prea mult timp pt vopsirea unei piese la mana de lucru normala, si resurse? cum ati spus si dvs in mai multe posturi precedente, nu CUPTORUL vopseste masina ci VOPSITORUL ! Asa ca asta e dovada clara cu cata importanta mi-ati vopsit portiera acum vreo 3 ani de zile.

Chiar este greu sa imi vopsiti o bara, la aceeasi nuanta, nu zic perfecta ( nimic nu e perfect ) si nici ca in fabrica, dar sa nu fie ditamai diferenta de NUANTA. Precizez ca bara este doar zgariata si niciun alt defect.

Buna ziua. M-ati intrebat daca pot garanta CLAR nuanta si eu v-am raspuns sub ce auspicii. Nu v-am obligat la nimic.
Nuanta pe o singura piesa tine foarte mult de alti factori decat de vopsitor ( masina revopsita, culori scoase de fabrica care nu ies, decolorarea datorita vremii etc.) Pentru a potrivi nuanta 99% si sa putem garanta dinainte perfect acest lucru trebuie sa am spatiu de manevra , adica resurse sa pot cumpara mostre de vopsea de pe aprox toate standurile pana o gasim pe cea care iese perfect, aici intra timp, manopera , materiale si implicit bani.
Intr-un pret mai normal , 200-300 mergem pe un stand maxim doua si incercam sa mixam vopseaua pana o aducem cel mai aproape de adevar sau chiar perfect 99%, adica ne dam interesul, dar suntem limitati de material, fapt care nu mai are legatura cu vopsitorul.
Nimeni nu doreste sa pacaleasca pe nimeni. NU ati specificat ca sunteti un om rezonabil, ati cerut sa iasa CLAR PERFECT !
Daca v-ati fi exprimat dorinta exact ca ultima oara :
" Chiar este greu sa imi vopsiti o bara, la aceeasi nuanta, nu zic perfecta ( nimic nu e perfect ) si nici ca in fabrica, dar sa nu fie ditamai diferenta de NUANTA. ", atunci va raspundeam la pretul normal si automat ca imi dau toata silinta sa iasa cat mai aproape de realitate poate chiar pefect, dar in limitele umanului.
Eu doar am cautat o solutie ca sa nu se mai repete istoria.
La reprezentanta ala este pretul standard ce iese, iese. Dar nimeni nu cred ca doreste sa vopseasca in alte culori decat ceea ce trebuie.
In general , in 90% din cazuri nuantele mi-au iesit , din pacate nu in toate cazurile ies cum vreau si cum vreti si Dvs. oricat m-as stradui.
Sunt lucruri care nu mai tin de mine.
Nu fac eu vopseaua. Insa imi dau toata silinta , in absolut toate cazurile sa fac din rahat bici si sa si plesneasca.
Raspunsul dat de mine nu e la intamplare sau din dorinta de a jefui omul ci se bazeaza pe o experienta trecuta cu o masina, un M3, tot bara spate cu o nunta care nu a iesit in tot orasul.
Omul a dispus de resurse sa incercam tot pana iese si timp de o saptamana pana sa vopsim bara am vopsit cartele cromatice pe toate standurile pana a iesit perfect.
Sa muncesti o saptamana pentru o piesa cu alergatura prin tot orasul, daca nici asta nu mai e implicare nu stiu ce sa zic.
Eu am incercat sa va rezolv totul in curtea mea si automat costa.
Era foarte usor sa zic : imi aduceti vopseaua si va costa doar 200 lei. Si atunci as fi aruncat cu lasitate pisica in curtea Dvs., adica ce mi-ai adus aia pun pe masina.

Imi cer sincere scuze, cu capul plecat, daca v-am ofensat, nu a fost cu intentie, poate a fost doar o neintelegere de exprimare. Imi cer mii de scuze si pentu faptul ca nu ati fost pe deplin multumit data trecuta, ca nu a iesit asa cum ne-am fi dorit, dar trebuie sa intelegeti ca in ceea ce priveste nuantele lucrurile sunt extrem de complicate si nu tin in totalitate de mine. Totusi daca ati revenit macar cu o intrebare inseamna ca tot a fost ceva bun.
Credeti-ma sunt anumite nuante de la anumite marci de masini care nu ies orice le-ai face. Intrebati posesorii de renault, peugeot si chiar anumite nuante de la skoda. In 90% din cazuri ce e pe skoda, vw , audi, bmw, ies, dar sunt cateva nuante problematice.
In speranta ca m-am facut inteles, va rog a accepta inca o data scuzele mele si daca doriti o vopsim cu aprox 300 lei si credeti-ma ca fac tot posibilul sa iasa sau varianta in care Dvs imi aduceti vopseaua cu doar 200 lei.

Stima.

guzunmare 13-11-14 18:18

Buna seara.
Cat costa vopsire totala exterioara pt un Ford Focus 2 break din 2008 cu pastrarea culorii? Culoarea originala e negru metalizat (panther black). Caroseria nu are nevoie de reparatie.

Sfera 14-11-14 11:38

Quote:

Originally Posted by guzunmare (Post 5758616)
Buna seara.
Cat costa vopsire totala exterioara pt un Ford Focus 2 break din 2008 cu pastrarea culorii? Culoarea originala e negru metalizat (panther black). Caroseria nu are nevoie de reparatie.

Buna ziua, total exterior in culoarea indicata ajunge la aprox 2800 lei.

Stima.

guzunmare 14-11-14 14:59

Tot mie, in luna mai, mi-ati dat pret 2400, si tot atunci pt un audi A6, care este masina mai mare decat a mea, ati dat 2200! Ati marit foarte mult preturile in ultimele 6 luni, sau chiar in ultimul an, ca sa nu zic ca nu sunt date corect, in functie de marimea masinii... Exista vreo posibilitate de a vopsi in luna decembrie la un pret bun, asa cum era pe vremuri?!

Sfera 14-11-14 15:23

Quote:

Originally Posted by guzunmare (Post 5758804)
Tot mie, in luna mai, mi-ati dat pret 2400, si tot atunci pt un audi A6, care este masina mai mare decat a mea, ati dat 2200! Ati marit foarte mult preturile in ultimele 6 luni, sau chiar in ultimul an, ca sa nu zic ca nu sunt date corect, in functie de marimea masinii... Exista vreo posibilitate de a vopsi in luna decembrie la un pret bun, asa cum era pe vremuri?!

Buna ziua din nou, de la 2400 la 2800 nu cred ca e " foarte mult ", iar audi a6 despre care vb este ca marime la fel cu masina pentru care mi-ati cerut pret deoarece este o masina break.
S-a marit putin pretul fata de ce v-am dat la vremea respectiva, e drept, dar va asigur ca nu e un gest nejustificat.
Acum imi aduc aminte de Dvs. , sunteti din Buc. Daca tin cont de distanta as putea sa va ajut prin ajustarea pretului la 2400 asa cum vi l-am dat initial, acest lucru fiind facut in dauna mea si folosul Dvs in speranta ca astfel voi gasi ceva aprecieri, dar nu o pot face la infinit.
In alta ordine de idei si mie mi s-au mai scumpit ceva materiale etc., e greu sa gasesti intelegere, toata lumea vrea ieftin si bun , credeti-ma ca ma straduiesc sa ramana asa, dar vreau si sa ofer o calitate cat mai buna in acelasi timp... in fine.
Problema e cu timpul, nu cred ca va pot servi anul acesta poate in iarna lunile februarie - martie, daca mai sunteti interesat, dar tebuie sa stiu din timp si sa facem o programare.

In speranta ca am fost inteles , va asigur de gandurile mele cele mai bune.

Respect.

guzunmare 14-11-14 18:29

Eu speram sa prind promotia din decembrie cum faceati de obicei, si dpdv al pretului, si datorita faptului ca de sarbatori o sa lipsesc 2 sapt din tara (20.12.2014-04.01.2015, timp in care masina putea sta la dvs pt vopsire... V-as putea aduce masina dupa 15.12 si sa o iau in ianuarie! Acum 2 ani aveati pret promotional la vopsire negru in decembrie 1200, un an mai tarziu 1800, in primavara 2400, iar acum 2800... Mi nu mi-a cerescut salariul nici macar cu 10%, iar pretul a crescut cu peste 100%, iar din acesiasi bani pot face mult mai putine lucruri pe care la faceam acum 2 ani... Salariul este unul de mizerie, si de asta imi doresc sa plec definitiv din tara, si normal, votez impotriva hotilor de la putere! Votez pt hotii mai mici! Tot asa voteaza si prietenul din afara la care ma duc de sarbatori, ca doar nu o sa ma duc sa stau la hotel 2 sapt... Ce bine era sa fie asa, ca nu ma mai uitam la pretul pt vopsire masina... Sfarsitul off topic...

Sfera 14-11-14 19:54

Quote:

Originally Posted by guzunmare (Post 5758848)
Eu speram sa prind promotia din decembrie cum faceati de obicei, si dpdv al pretului, si datorita faptului ca de sarbatori o sa lipsesc 2 sapt din tara (20.12.2014-04.01.2015, timp in care masina putea sta la dvs pt vopsire... V-as putea aduce masina dupa 15.12 si sa o iau in ianuarie! Acum 2 ani aveati pret promotional la vopsire negru in decembrie 1200, un an mai tarziu 1800, in primavara 2400, iar acum 2800... Mi nu mi-a cerescut salariul nici macar cu 10%, iar pretul a crescut cu peste 100%, iar din acesiasi bani pot face mult mai putine lucruri pe care la faceam acum 2 ani... Salariul este unul de mizerie, si de asta imi doresc sa plec definitiv din tara, si normal, votez impotriva hotilor de la putere! Votez pt hotii mai mici! Tot asa voteaza si prietenul din afara la care ma duc de sarbatori, ca doar nu o sa ma duc sa stau la hotel 2 sapt... Ce bine era sa fie asa, ca nu ma mai uitam la pretul pt vopsire masina... Sfarsitul off topic...

Din nefericire trebuie sa fiu de acord cu Dvs in ceea ce priveste starea natiunii si veniturile noastre , ale tuturora.
Dar trebuie sa aduc ceva lamuriri deoarece se poate intelege gresit. Si atunci si acum pretul per vopsit in mod normal oscileaza in functie de masina si multi alti factori. Pomotia de 1200 lei si cea de 1800 un an mai tarziu, a fost posibila atunci si chiar si asa cu mare greutate, adica a fost un fel de munca voluntara. Au fost cativa clienti care au profitat si bravo lor. Pacat ca Dvs nu ati reusit, dar chiar si asa promotia pe care am facut-o atunci avea niste limite, adica nu se incadrau masini gen a6, maxim marimea a4 si doar culoare neagra si chiar si asa , cum am mai spus au fost facute in pierdere si nu stiu cati au apreciat asta, caci lucrurile bune nu se vad niciodata.
Pretul care vi l-am dat in mai si acum nu este promotional, este unul cat se poate de corect dpdv raport calitate-pret.
Promotie nu stiu cand mai pot face, dar cu siguranta va mai fi.
Iar trebuie sa fiu in asentiment cu Dvs. in ciuda faptului ca a trebuit sa maresc pretul de la 2400 la 2800, nu fata de 1200 si 1800, acelea erau promotii individuale, si eu ca si Dvs, castig din ce in ce mai putin, in ciuda faptului ca pretul e mai mare. uneori simt ca bat pasul pe loc, chiar fara nici un apropo , eu nu-mi permit sa plec nicaieri, nici macar in tara la rude, iar la soacra-mea... mai bine stau la munca:))) Cei drept investesc acum fata de atunci mai mult in calitatea lucrarii datorita experientei care se acumuleaza, tehnica de lucru se schimba constant si se introduc date noi care consuma mai multe materiale si mai ales timp, toate astea insumate se reflecta in pret.
Cu toate acestea nu am timp sa respir, ceea ce inseamna ca unii oameni sunt multumiti.
Exista totusi o vorba: oricat te-ai stradui nu poti multumi pe toata lumea ! Este pe cat se poate de adevarata !
Eu sunt impacat cu mine insumi, Dumnezeu stie ca incerc sa multumesc pe toti, pe cat pot !

O seara buna si va doresc sa aveti pace si prosperitate !

Off topic : n-avem cu cine vota ! Ne ducem la vot ca sa nu stam acasa ! :))))

Pt alte discutii hadeti sa folosim privatul !

suici 18-12-14 20:20

Buna seara!Va rog frumos un pret estimativ daca se poate pentru o vopsire integrala pentru un bmw e36 coupe.Precizez ca are rugina de suprafata la aripile spate,nimic grav,nu mancata tabla etc.Masina este gri.Daca se poate un pret pentru pastrarea culorii si un pret pentru schimbare de culoare sa zicem in alb sau un gri sobolan.Multumesc!

Sfera 20-12-14 08:45

Quote:

Originally Posted by suici (Post 5767025)
Buna seara!Va rog frumos un pret estimativ daca se poate pentru o vopsire integrala pentru un bmw e36 coupe.Precizez ca are rugina de suprafata la aripile spate,nimic grav,nu mancata tabla etc.Masina este gri.Daca se poate un pret pentru pastrarea culorii si un pret pentru schimbare de culoare sa zicem in alb sau un gri sobolan.Multumesc!

Buna ziua, aprox 2500 pentru pastrarea culorii si aprox 3500 pentru schimbarea culorii.

Stima.

All times are GMT +2. The time now is 04:31.

- Copyright 2026 4Tuning