![]() |
Re: Propuneri!
what is that ? asta numesti tu lucrare de dt ? nu, nu , nuuuuuuuuuu
glumesc , iti stiu lucrarile si nici nu cred ca mai e nevoie sa te rugam sa mai postezi altele . cred k poti sa dai add cu incredere ,nu cred k o sa comenteze shantzu ceva |
Intradevar chiar lucreaza frumos.. Bravo si bun venit printre noi PointMaster!! ;)
|
multumesc pentru accept baieti :-P
|
welcome aboard PointMaster :)
|
Bine ai venit master ( stii tu de ce :P )
|
1 Attachment(s)
o noua incercare;)
|
bara fata aproape atinge de jos intr-o parte si in cealalta e suuuuuuuuus....la fel si la prag, care in spate aproape ara in pamant si in fata e ridicat .pe jante pica altfel lumina , iar in jurul acelei tevi de la cooler as fi facut sa paa ca e decupata bara fata
|
yack - mie imi place cum lucrezi , chiar f mult
dar faci 2-3 masini de ramai masca si dupa faci una care are mai multe sa mai putine greseli pune urmatoare lucrare si daca o sa fie cum ma astept eu, intri ;) |
1 Attachment(s)
mini...
imi cer scuze dak nu a trecut destul timp intre 2 postari ... |
-janta spate e stramba
-portiunea umflata de la aripa spate nu are reflectia care o are masina -spoilerul e stramb -nu stiu ce ai facut la masina dar e distorsionata rau In timpul dintre lucrarile postate trebuie sa faceti progrese ! |
8 Attachment(s)
La indemnu' lumii:
Mini Cooper; Toyota Yaris; Seria 1; Opel Zafira. A doua oara cand postez aici ! :lol: |
8 Attachment(s)
Cateva din lucrarile mele.Desi timpul ma preaseaza mereu mai rup cate o noapte de dragul tuningului ca multi d paici :D :D Sper sa va placa;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
hai si eu.. daca incearca toata lumea
|
nope. sorry . terbuie lucrat cu multa atentie la detalii
|
nu mi o lua in nume d rau...dar e valabil pentru toti cei din dt?....in fine, numa bine
|
nu ti-o iau in nume de rau . am observat ca in ultima vreme sunt foarte multe carcoteli impotriva la dt
Cand oamenii au pus masinile la candidatura noua ni s-a parut ca nu au greseli (poate unele aveau cateva ,dar suntem oameni , 2 ochi avem , mai gresim si noi ) . in consecinta au fost primiti in dt . poate unii isi doresc sa experimenteze si alte idei , alte moduri de a lucra . si de fiecare data cand incerci ceva nou nu iti iese din prima . daca aveti putina rabdare cu oamenii veti vedea ca lucrarile lr viitoare sunt dt worthy . mai sunt si oameni care si-au cam iesit din mana - nu cred k ai idee cam cum ar arata o masina lucrata de mine acum , dupa vreo 3 luni in care n-am facut nimic (poate chiar ma apuc de vreuna :D ) |
Da, da ! Lasa ma, pufy, ca stiu eu ca tu esti pe mana cu unii si ii avantajezi in fata noastra ! :evil:
:lol: |
6 Attachment(s)
sa incerc...sa nu incerc...hai ca incerc;)
|
Peugeotu`....e....:weirdface :weirdface
|
Quote:
|
.. e foarte tare.. asta cred ca a vrut sa zica.. :D
|
daca ar fi dupa mine...ai putea da join deja...Felicitari! Peugeot`u ala e pure sex!!!!!!!
|
da domnule .... ca idei este foarte tare ... insa punerea in practica este defectuasa ... ai anumite greseli destul de maricele ... asteptam mareri si de la pufy si shantzu ...
|
yackone
- ca idei sunt f tari , insa cum a zis si patriotu' punea in practica nu prea buna - la peugeot - fata - spoilerul este stramb , ai unele selectii slabe , reflexia masinii e doar in lateral - peugeot - spate - selectii slabe , rotile sunt prea luminate , reflexia lasa de dorit - mini cooper - imi place ideea , partile care le-ai facut brush au alta culoarea decat masina (un rosu spalacit) , nu se intelege mai nimic din interior , in spatele spitelor de la jenti se vede ceva albastru :| Gabi - imi plac masinile , ai lucrat frumos - mai pune o lucrare , si daca e la fel de buna poti sa dai join Ca][n - la fel ca la yackone , idei de exceptie , dar punerea in aplicatie slaba budeanudragos - mai lucreaza , ai grija la culoarea masinii , toate masinile pe care le-ai pus au culori ireale |
E pe vine sefu' ! Sa termin si Volvou' pentru V4TL si vedem apoi ! :wink:
|
2 Attachment(s)
ultima facuta...
mazda 6....:???: |
Quote:
mai slab ca data trecuta am impresia |
2 Attachment(s)
Last one. Acum ori niciodata ! :lol:
|
Quote:
|
Wellcome Gabi!!! :D
|
bravo gabi .. era si momentul sa iti iei locul :) noroc cu liga :lol:
|
2 Attachment(s)
felicitari gabi, ....pun si eu un audi:arrow:
|
2 Attachment(s)
dak nu e buna makar comentati mai drastic sa mai repar .. ca la comentariu lucrari nu prea mai comenteaza nimeni din dt sau mai advanced...
|
e clean frumoasa ;)
|
Quote:
lucrezi frumos , mai pune lucrari ca ai sanse |
se vede cfa e pozata in interior .carbonul ala nu arata asa bine . gaurile alea din bara fata ( scrie deasupra injen si tenzo parca ) sunt lucrate nasol . jantele parca nu prea merg . oricum , cel mai deranjant e bg
|
2 Attachment(s)
bmw e46...:???:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.. :lol: despre lucrarea aceasta ce parere aveti ? (la comentarii lucrari nu a commentat nimeni) ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning