Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

daniwmk 31-12-07 21:22

Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1269859)
Asa de curiozotate ... vreau si eu sa stiu dintre voi toti marii tunari (nu vreau sa va jignesc cu nimika si nu am zis cu vre-o intentie rea catre cineva ... si e adresat si lui Sebastian) cine poate sa ofere Kit de 300 hp la pret de sub 1.000 euro pr motorul 1.8 T 20v.
Chitul sa contina obligatoriu turbina,galerie evacuare,intercooler si tot ce trebuie pt a fi montat.

PS. > asta e ca o provocare lansata de mine pt voi toti .... aveti sansa sa va faceti reclama pozitiva sau negativa ...

banuiesc ca ar trebui sa faca si cartofi prajitzi la banii astia ...

GTA 31-12-07 21:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1269860)
E foame de bani baieti........

Urmaresc aceste discutii pentru ca prezinta oarece interes legat de o problema pe care o am.Recent mi-am configurat masina cu interne care rezista la +500cp si o turbina care duce maxim 400cp pe 2L......problema pe care o am consta in provenienta softului pe care o sa-l pun pe masina.Dar vazand aceste discutii sincer cred ca o sa optez pentru o resoftare "externa" sau eventual varianta cea mai ieftina....nu mai fac nimik.....

Am vazut mai sus ca se comenteaza standul de la Autotest.....masina mea,am curajul sa spun ca este cea mai testata masina pe acel stand....am peste 15 teste pe hartie +cele neprintate.....de curiozitate am testat masina in aceeasi zi si pe un alt stand din Buc si a iesit cu 4cp diferenta.Personal pot afirma ca standul are o eroare de + - 5%....in rest .....faza cu cuplul este doar o problema de soft la printare.....pe monitor arata cuplul dar la printare nu se vede pe grafic.

PS.Precizez ca nu am nici o tangenta cu Sebastian,pe care-l stiu din vedere,sau cu Andrei pe care nu-l cunosc absolut de loc.

La Multi Ani!!

Test facut acum 3 saptamani la Autotest.

200SX 31-12-07 21:55

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1269859)
....cine poate sa ofere Kit de 300 hp la pret de sub 1.000 euro pr motorul 1.8 T 20v...

poate ma bag in seama aiurea da la banii aia cred ca obtii un kit la care i se termina garantia fix cand iesi pe usa magazinului, iar spre fericirea ta o sa tina cu 2 saptamani mai mult decat are garantie..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-...QQcmdZViewItem

din pacate nici pe asta nu stiu daca il scoti sub pretul dat de tine, pt ca lipseste evacuarea, softul, si posibil ceva componente necesare pe la sistemul de alimentare cu benzina..... si se mai adauga si transportul si vama ....

racingcode 31-12-07 22:13

Quote:

Originally Posted by 200SX (Post 1269882)
poate ma bag in seama aiurea da la banii aia cred ca obtii un kit la care i se termina garantia fix cand iesi pe usa magazinului, iar spre fericirea ta o sa tina cu 2 saptamani mai mult decat are garantie..

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-...QQcmdZViewItem

din pacate nici pe asta nu stiu daca il scoti sub pretul dat de tine, pt ca lipseste evacuarea, softul, si posibil ceva componente necesare pe la sistemul de alimentare cu benzina..... si se mai adauga si transportul si vama ....

Da eu super pret si merita dar depinde totusi ce vrei.
E un pret imbatabil! Rau e ca unii inmultesc acest kit cu 10 si vor sa-l vanda de ...
Kitul oferit de RacingCode nu e spectaculos ofera o crestere de putere corecta la un pret f corect. Daca altcineva face si mai ieftin si mai bun, noi defilam cu ce avem explicam oamenilor care e realitatea si le spunem ca acel kit nu reprezinta maxim de performante, insa costa 3000 euro un kit cand altii cer pe un soft 1400. In plus nu e un soft custom, dedicat e o aplicatie generala pe model, pe banda de sereie... scuze ca eu gandesc asa

Calimero2003 01-01-08 13:01

2 Attachment(s)
Desi nu au raspuns toti cei provocati de mine am sa pun 2 Kituri care au provenienta din europa si la care se ofera garantie 1 an (la componentele kitului)
1.Turbo Kit AUDI / VW / Seat / 1,8 T25/28 + Ansaugrohre

Der zur Zeit nur lieferbare V-Band Turbo mit Wastegate und V-Band Klemm schelle ist kein Nachteil zu dem momentan nicht lieferbaren T25 Turbo mit internen Wastegate - es sind die gleichen Voraussetzungen für den Turboumbau - der Unterschied liegt nur in der Trennung von Turbo und Wastegate. Die Edelstahlansaugrohre können je nach Verfügbarkeit leicht in den Längen sowie Winkelanordnungen variieren-gleiches gilt für das Hosenrohr.

Turbo Einsteiger Kit Audi 1,8 VW 1,8 SEAT 1,8 Skoda 1,8 20 V
ACHTUNG!! zur kann dieses Kit nur mit V-Band Turbo geliefert werden. Dazu zählt auch ein externes Wastegate und die V-Band Hosenrohr Schelle. Alles andere ist gleich. im Lieferumfang:
1 Edelstahl Turbokrümmer für 20 V Motoren, mit Wastegateanschluß 35 mm/ welcher aber blind gemacht wird- Blinddeckel liegt bei, da es Turbo mit internen Wastegate dazu gibt.
1 Pop off ( schön laut ) mit Zubehör
1 T25/ T28 Turbo mit internen Wastegate ( Druckdose ) und den dementsprechenden Anschlüssen für den Krümmer
Ein großer Ladeluftkühler Die Gesamtgröße ist: 78 x 30 x 8 cm Die Netztfläche die Fläche der Kühleinheiten : 59 x 30 x 8 cm 17 Kühleinheiten
Edelstahl Ansaugrohre passend für VW Audi Seat Skoda 1,8T Motorvariante + Hosenrohr ohne Turboflansch
Dazu gibt es noch alle Dichtungen und Schrauben,Silikonverbinder, Edelstahlschlauchschellen, Schlauchkit, .....
Alles wie auf der Abbildung.
Turbo = 400 PS möglich
Das Set besticht durch seine exzellente Verarbeitungsqualität. Alles sauber und genau verarbeitet. Lieferzeit ca. 3-14 Tage bitte beachten. (Rennsportartikel)
Versand 25,00 €

VW Golf/Jetta IV,
VW New Beetle,
Audi TT,
Seat Leon,
Audi A3,
Audi A4 und Audi S3

EUR 929.99

2.Turbo Kit AUDI / VW / Seat / 1,8 T25/28

Der zur Zeit nur lieferbare V-Band Turbo mit Wastegate und V-Band Klemm schelle ist kein Nachteil zu dem momentan nicht lieferbaren T25 Turbo mit internen Wastegate - es sind die gleichen Voraussetzungen für den Turboumbau - der Unterschied liegt nur in der Trennung von Turbo und Wastegate.

Turbo Einsteiger Kit Audi 1,8 VW 1,8 SEAT 1,8 Skoda 1,8 20 V ACHTUNG!! zur Zeit kann dieses Kit nur mit V-Band Turbo geliefert werden. Dazu zählt auch ein externes Wastegate und die V-Band Hosenrohr Schelle. Alles andere ist gleich. im Lieferumfang:
1 Edelstahl Turbokrümmer für 20 V Motoren, mit Wastegateanschluß 35 mm/ welcher aber blind gemacht wird- Blinddeckel liegt bei, da es Turbo mit internen Wastegate dazu gibt.
1 T25/ T28 Turbo mit internen Wastegate ( Druckdose ) und den dementsprechenden Anschlüssen für den Krümmer
Ein großer Ladeluftkühler Die Gesamtgröße ist: 78 x 30 x 8 cm Die Netztfläche die Fläche der Kühleinheiten : 59 x 30 x 8 cm 17 Kühleinheiten
Dazu gibt es noch alle Dichtungen und Schrauben,Silikonverbinder, Edelstahlschlauchschellen, Schlauchkit, .....
Mit dem Turbo sind ca. 400 PS möglich !
Das Set besticht durch seine exzellente Verarbeitungsqualität. Alles sauber und genau verarbeitet. Lieferzeit ca. 3-14 Tage bitte beachten. (Rennsportartikel)
Versand 20,00 €

VW Golf/Jetta IV,
VW New Beetle,
Audi TT,
Seat Leon,
Audi A3,
Audi A4 und Audi S3

EUR 788.00

racingcode 01-01-08 14:18

misto dar nu prea pricep si nu stiu nici cat costa
avem si noi kit de 400cp dar implica interne forjate, altfel kitul e cca6500euro

Calimero2003 01-01-08 15:07

Quote:

Originally Posted by racingcode (Post 1270198)
misto dar nu prea pricep si nu stiu nici cat costa
avem si noi kit de 400cp dar implica interne forjate, altfel kitul e cca6500euro

Sebastian in mare in kitul Nr.1 pus de mine scrie ca turbina poate duce pana la 400 hp ... kitul dezvolta 300hp la unele motoare 1.8T 20v ... spun unele pt ca (ce m-am interesat eu despre masina mea Leon 1.8 T) decat unele mobede au din fabrica injectoare mai mari si debitmetru mai mare.Pentru a ajunge la maximul de putere este nevoie de interne schimbate(probucatorul respectiv cat si restul tunarilor de 1.8T de la vag recomanda schimbarea bielelor si a pistoanelor la putere mai mare de 360 hp .... spun recomanda ci nu impun ... ele sunt impuse pt obtinerea de putere mai mare de 430 hp -- acolo au cedat cele stok) si de unele "+" fata de kitul afisat de mine .. producatorul le enumera si pe acestea : debitmetru S3 ,evacuare pe 73' , injectoare de minim 460 si alt regulator de presiune in rampa de benzina.
La toate astea se adauga si softul care nu este livrat de producator decat daca masina este "preparata" de catre el.

andreitentean 01-01-08 20:15

Quote:

Originally Posted by racingcode (Post 1268972)
Cea ce am postat la acel kit de turbo este exact ce trebuie pentru a nu deteriora motorul chiar si la o setare de cca 300cp.
Intradevar pe unele motoare montate pe s3 si cupra au fost injectoare mari insa turbinele nu puteau ridica mai mult de max, max 280cp si aceasta cu functionare defectuasa.
Kitul oferit de RacingCode nu este pentru performanta extrema, daca cineva doreste asta nu este nici o probema insa pentru setul motor de serie nu recomandam iar Andrei stie bine ca a distrus motorul de serie cu un kit grecesc iar apoi aintervenit cu pistoane si biele forjate.
In plus un kit skn este la un pret mai mare decat dublu si aproape lafel unul luat de la greci.
Dar nu vreti sa vorbim de provocari serioase aici?
Eu v-am spus sunt ca sunt gata sa raspund provocarilor serioase.

I - kitul SKN are TUV si 2 ani garantie , cine nu-si permite sa aleaga ce solutie doreste
II - S3-ul meu nu a avut niciodata probleme la motor VORBESTI TU CA UN MINCINOS , eu am incercat diferite variate, 3 in total, ca sa ajung unde sunt acum, asta in seamna timp, stres, munca , bani si in primul rand sa poti sa accepti faptul ca tot timpul ai de invatat si ca nu te nasti invatat. (pe mine nu ma suna profesori de la politehnica sa ma intrebe despre surprize turbo). Am reusit sa flosesc masina zi de zi, mai mult de 2 ani, cu +90 de cai si apoi + 120 de cai peste puterea originala, mergand in vacanta in Grecia, 2 drumuri la Istambul, 6 drumuri la mare, cel putin 3/4 raliuri prin Romania, etc. La capitolul asta nu stiu cate masini modificate (serios) se pot lauda cu cel putin acelas lucru, in cazul tau e liniste totala, nu ai cum sa comentezi.

PS : Sebi se dovedeste a fi un INVENTATOR DE ABERATII SI MINCIUNI.
S3-UL MEU NU A AVUT NICIODATA PROBLEME LA MOTOR, NU AM DISTRUS NICI UN MOTOR.
ESTI UN MARE MINCINOS CA SA-TI FACI TIE LUCRURILE SA MEARGA CA FARA ASTFEL DE ACUZATII NU AI NICI O SANSA. AM PISTOANELE SI BIELE DIN MOTORUL MEU (CELE ORIGINALE) IN PERFECTA STARE, SUNT LA SKN, LE POATE VEDEA ORICINE.
MARE MINCINOS
MARE MINCINOS

tot miciuni sunt si : prietenia cu Dragos STI, cunostiintele tehnice, povestea subaru grecia, s3-ul SKN, A4 SKN, etc.

SEBASTIAN NU ARE DE UNDE SA AFLE ASTFEL DE INFORMATII DEOARECE PREZENTA LUI IN CADRU ATELIERELOR TUNING CORNER SAU SKN NU ESTE PERMISA !!!

racingcode 01-01-08 21:36

Da este foarte ok ceea ce spui si mi se pare un kit ok.
Singura chestie ese sa stica o turbina de 400cp de obicei se antreneaza mai greu jos asa ca o sa pierzi niste ture poate chiar o mie insa apoi poate sa mearga bine.
Intredevar sunt cazuri in care este posibil sa tina si xcp insa un varf nu palier si nu e recomandat sa duci maina acolo. Eu nu stiu masini cu 400cp cu motorul asta care sa fuctioneze ok cu internele de serie, eu nu stiu daca cineva are e f bine eu nu as face asa ceva.
Exista f multe kituri de astfel de motoare si foarte multe scrise pe internet si pana nu demult hartia suporta cele mai mari ineptii acum le suporta internetul.
Un motor de 1,8 u cedeaza instantaneu cand e solicitat la puteri mult mai mari in timp la solicitari repetate pistoanele se supraincalzec si dilatarea intre ele si segmenti creeaza un mic sistem disfuctional creenasa zisul fenomen de coxare a segmentilor urmat de frecare a fustei pe camasa si ... poate sa nu se sparga ci sa se distruga cumva ...
Daca ai un asemenea motor eu iti recomand pe interne de serie un 300cp iar pt mai mult schimba cea ce sti ca se compromite.
Numai bine!

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1270238)
Sebastian in mare in kitul Nr.1 pus de mine scrie ca turbina poate duce pana la 400 hp ... kitul dezvolta 300hp la unele motoare 1.8T 20v ... spun unele pt ca (ce m-am interesat eu despre masina mea Leon 1.8 T) decat unele mobede au din fabrica injectoare mai mari si debitmetru mai mare.Pentru a ajunge la maximul de putere este nevoie de interne schimbate(probucatorul respectiv cat si restul tunarilor de 1.8T de la vag recomanda schimbarea bielelor si a pistoanelor la putere mai mare de 360 hp .... spun recomanda ci nu impun ... ele sunt impuse pt obtinerea de putere mai mare de 430 hp -- acolo au cedat cele stok) si de unele "+" fata de kitul afisat de mine .. producatorul le enumera si pe acestea : debitmetru S3 ,evacuare pe 73' , injectoare de minim 460 si alt regulator de presiune in rampa de benzina.
La toate astea se adauga si softul care nu este livrat de producator decat daca masina este "preparata" de catre el.

Calimero2003 01-01-08 21:56

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1270573)
I - kitul SKN are TUV si 2 ani garantie , cine nu-si permite sa aleaga ce solutie doreste

Am si eu o intrebare ... tine cineva cont de acel TUV? ... sau macar stii ce inseamna acel TUV? ... te intreb lucru asta pt ca vad la majoritatea persoanelor ca tin din tot dinadinsul sa specifice acest TUV fara a stii defapt ce inseamna.
Si ar mai fii o intrebare ... garantie este data la motor sau la piesele componente?(am pus intrebarea asta pt ca am inteles ca voi nu vindeti kitul separat "fara montaj")

racingcode 01-01-08 22:00

Pt Andrei Tentean
Pot sa-ti spun ca esti un om de nimic sau om e prea mult spus.
Imi este greata de discutile cu tine si nu o fac pt tine si irecuperabilitatea ta ci pentru altii care mai pot fi interesati de ceva serios.
S3 galben inscriptionat SKN este o masina cum bine spui de zi cu zi.DAR nu functioneaza zi de zi ci cam asa , azi da, maine nu , poimaine lipsa, raspoimaine pauza si deabea dupaia mai sta o zi. Sa fim seriosi ca toti care au trecut pe la sa incepem cu Paul Andronic unde ai pus kitul initial si a cedat turbo instant retezand axul, o alta turbina mai tarziu a decedat, soft schimbat, iar schimbat am vazut masina pe la Bv cand dadeai in ea ca dadea fum, te-ai speriat ai mer la Paul, segmentii au plans de la coxare... in fine acum are interne schimbate si daca nu vrei extrem o sa mearga cu exceptia cate unui furtun care mai sare de la locul lui, o planetra care iese... sa fim din nou seriosi.
Ce nu-ti mai amintesti cand ai avu un cielo si l-ai tunat de mergea mai prost ca de serie, comprimat la max axe ... ce ai vazut prin filme, dar vezi ca acolo actorii si zboara.
Masina lui Gaw exact cum am spus la Autotest a dat 270cp stand pe care-l balmezi pt ca asa faci si de standul lui florin sa nu mai spun de ce spui de Ceki si asa mai departe, ba mai mult pe un forum aberai ca cineva ti-a pus la Tm un soft idiot... ia persoana nici nu te stia ca existi.
Subarul tau care la treapt 5-6 da in limitare de suprapresiune, pai orice prost stie sa puna un boost controler mecanic sa dea cu el maxim de presiune cum o merge sau nu castiga dar aici tu-l banuiai si-l blamai pe ONO ca umbla la furtunele de la wategate asa e care tu nu umbi la furtune se schimbi cu totul.
O faci din disperarea de a avea presiune cu orice chip oriunde, e o tampenie la un motor sa ceri presiune, presiune si iar presiune, peste o anumita limita incepe sa piarda ca sa nu mai vorbim de discoeca de lumini din bord ignorate pt un start furios.Avarile banii...
De Celica ta veche iti amintesti ca nu a tinut pana la munte si inapoi, dar ce sa faci cu presiunea era veche si anu avea cin sa dea la cap dar tragea ... sa moara s-a vazut e epava pe la un service si motorul...ai luat alta.
Ai dat bani pe scule, uita ca tuningul nu se face doar cu bani ci cu stinta.
Oricine are mereu de invatat dar unii o fac alti se lauda cu asta.
Honda ai paradit motorul ai duso la Coltul ala ca la un cimintir al tningului.

racingcode 01-01-08 22:40

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1270573)
I - kitul SKN are TUV si 2 ani garantie , cine ...
tot miciuni sunt si : prietenia cu Dragos STI, cunostiintele tehnice, povestea subaru grecia, s3-ul SKN, A4 SKN, etc.

SEBASTIAN NU ARE DE UNDE SA AFLE ASTFEL DE INFORMATII DEOARECE PREZENTA LUI IN CADRU ATELIERELOR TUNING CORNER SAU SKN NU ESTE PERMISA !!!

Nu am afirmat ca sunt prieten cu Dragos asa cum nici el nu a afirmat ca e prieten cu voi, dar va bateti jos de bani oamenilor , platesc si tau cu masina bucati la Atena, nu-mi plasa de dragos e problema lui dar altii de ce sa nu stie ca pleaca pe STI si vine cu rata?
Nu cunosc atelierele skn-tuning si in ce priveste Coltul de Tuning cred ca atrage multa lume de acolo intr-o directie gresita oricum cand am trecut am mer sa-l mai intreb cate ceva pe Nicu sa il salut pe Artur si bineinteles sa mai vorbesc cu un prieten Relu, intamplator am socializat cu tine altfel...
Si oricum nu e vina mea ca in fata atelierului skn-tuning ma intreaba lumea ce soft ii pun cat il costa... sau tot prin zona.
Esti chiar naiv crezi ca oameni aia nu stiu ce firme au sediul acolo cand ma intreaba? Dar nu sunt interesati de ceea ce voi vindeti pe post de mafa extra la pret supra cu calitate...
Asta e eu nu alerg dupaclienti nu le pun nici covor rosu fac ce pot si nu fac minuni dar cand vine o masina ma uit la ea ca si cum ar fi a mea.
Imi place tuningul si daca nu ma pot limita la masina meamai fac si altele iar preturile sunt f ok chiar daca la unele se lucreaza din greu.
Evita sa mai artagi in discutia ta pe toti de la Coltul de Tuning si nu-i baga pe toti in oala cu tine ca nu sunt.
Fata de Gabi de la XMotors nu am nici un resentiment, fata de Nicu nu am si se vede ca pana se te babi am mai luat cate ceva de la el dar asta e daca pune botul la vrajeala...in locul lui ti-a lua gatul si sti bine la ce ma refer insa nu poate fi un subiect public.
Relu imi pare rau ca implicit dand in voi e posibil sa-l ranesc si pe el, Cabral nu am nici o treaba e f f simpatic si in plus vinde motoare si de la Doru care imi e apropiat. Mai e cineva?
In loc sa-ti duci crucea razboiul atragi pe altii in mizeria ta.

andreitentean 02-01-08 03:00

Quote:

Originally Posted by racingcode (Post 1270709)
Nu am afirmat ca sunt prieten cu Dragos asa cum nici el nu a afirmat ca e prieten cu voi, dar va bateti jos de bani oamenilor , platesc si tau cu masina bucati la Atena, nu-mi plasa de dragos e problema lui dar altii de ce sa nu stie ca pleaca pe STI si vine cu rata?
Nu cunosc atelierele skn-tuning si in ce priveste Coltul de Tuning cred ca atrage multa lume de acolo intr-o directie gresita oricum cand am trecut am mer sa-l mai intreb cate ceva pe Nicu sa il salut pe Artur si bineinteles sa mai vorbesc cu un prieten Relu, intamplator am socializat cu tine altfel...
Si oricum nu e vina mea ca in fata atelierului skn-tuning ma intreaba lumea ce soft ii pun cat il costa... sau tot prin zona.
Esti chiar naiv crezi ca oameni aia nu stiu ce firme au sediul acolo cand ma intreaba? Dar nu sunt interesati de ceea ce voi vindeti pe post de mafa extra la pret supra cu calitate...
Asta e eu nu alerg dupaclienti nu le pun nici covor rosu fac ce pot si nu fac minuni dar cand vine o masina ma uit la ea ca si cum ar fi a mea.
Imi place tuningul si daca nu ma pot limita la masina meamai fac si altele iar preturile sunt f ok chiar daca la unele se lucreaza din greu.
Evita sa mai artagi in discutia ta pe toti de la Coltul de Tuning si nu-i baga pe toti in oala cu tine ca nu sunt.
Fata de Gabi de la XMotors nu am nici un resentiment, fata de Nicu nu am si se vede ca pana se te babi am mai luat cate ceva de la el dar asta e daca pune botul la vrajeala...in locul lui ti-a lua gatul si sti bine la ce ma refer insa nu poate fi un subiect public.
Relu imi pare rau ca implicit dand in voi e posibil sa-l ranesc si pe el, Cabral nu am nici o treaba e f f simpatic si in plus vinde motoare si de la Doru care imi e apropiat. Mai e cineva?
In loc sa-ti duci crucea razboiul atragi pe altii in mizeria ta.
Escroc e un cuvant numai bun pt tine, iar vezi ca ideea cu rahatul cred ca e de la mirosul haznalei in care te aflii si scoate nasul din curul strainilor nemti sau greci ca de aia iti pute nu e de la altul...

Fi atent cum am decis eu sa fac in cazul tau : pana nu ai un 1.8T mai rapid ca al meu --> sa nu mai comentezi, pana nu ai un subaru FUNCTIONAL de 4 (PATRU) ani --> sa nu comentezi, pana nu ai 2 participari la un concurs unde iti vei solicita masina in mod abuziv si sustinut --> sa nu comentezi, pana nu ai la activ 25% din numarul meu de "dungulite" -> sa nu comentezi

Se vede ca mori de INVIDIE ca nu esti implicat in sigurul lucru serios de pe piata de tuning - TUNING CORNER - . Pe tine nu te ***e alta grija decat SKN. Daca tu nu ai activitate ca rc sau persoana fizica, ceea ce se vede din timpul pe care il aloci forumurilor, sa stii ca SKN are, multa, asa ca nu mai sta ascuns prin tufisuri sa aflii ce se intampla si concentreaza-te pe ce vrei tu.

Ai declarat ca esti prieten cu Dragos si ca motorul meu s-a distrus, MINCIUNI. Acum spui ca nu ai spus asa ceva si ca motorul meu nu s-ar fi stricat ci turbina. Orice iti contrazic real tu te faci ca ploua si te legi de altceva, INVENTII.

OBIECTIV PERSONAL 2008 ---> IGNORANTA TOTALA ASUPRA INEPTIILOR TALE, MARE MINCINOS DE 35 DE ANI. RUSINE.

So, talk to the hand. (nu vei intelege asta cu toate ca ar trebui din moment ce tu ai purtat negocierile cu SKN, nu?)

FINAL PS: toate mailurile in masa pe care le dai cu topicuri de la tine de pe forum nu spun decat un lucru : nu le citeste nimeni , disperare ca nu te baga nimeni in seama, si apropo ,vezi ca ai 30 % din totalul posturilor din tot forumul pe lr, iti doresc sa ajungi la 50% sau chiar 90% in 2008.

TALK TO THE HAND

racingcode 02-01-08 07:10

Andrei ... motorul este un intreg ansamblu si cuprinde multe piese iar eu nu am afirmat ca s-a retezat arborele sau mai stiu eu ce.
Daca tu crezi ca ai un 1,8t tare sa-l conduci cum vrei insa afla ca oricand sim ce avem de pus fara a arunca banii aiurea pe acel mtor iar cand prima persoana are sa fie hotarata sa faca o investitie in tunarea unui astfele de motor poate o sa fie dispusa sa te puna si la respect.
Pacat insa ca fiabilitatea ...
Nu mai vreau sa discut si prefer sa ma opres aici dar nu inte de a specifica faptul ca nu am afirmat ca sunt prieten cu Dragos ci cal cunosc de ceva timp ani buni si cam atat.
Daca tu ai sti sa vorbesti si nu ai arunca cu noroi as putea chiar sa-ti trimit clienti asa cum fac cu altii, pt ca noi nu facem absolut toata gama de automobile la RacinCode, pt ca lucrand chiar noi ca sa ne specializam cu adevarat trebuie sa aprofundam bine cunostintele despre un anume model.
Dar cum sa-i trimit undeva unde se pot intoarce sa-mi bata obrazul ca ... sau cineva i-a tratat repezit sau eu sunt vorbit de rau?
Iti propun un pact eu nu mai spun acum nimic si te las sa faci cum vrei singurl lucru care ma retine este faptul ca acolo sunt si oameni care-si castiga venitul principal din activitatea de acolo iar mie nu-mi place sa dau in painea nimanui.

bbm 02-01-08 11:08

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1270841)
OBIECTIV PERSONAL 2008 ---> IGNORANTA TOTALA ASUPRA INEPTIILOR TALE, MARE MINCINOS DE 35 DE ANI. RUSINE.

bafta in 2008

AlecsM 02-01-08 12:16

e singurul topic interesant pe 4tuning ....insa devine plictisitor :(

blazeyblaze 02-01-08 12:36

your kung fu is better than mine!!!!!

MariusM 03-01-08 14:52

parca titlul topicului era cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU :rolleyes2

Calimero2003 04-01-08 09:03

Quote:

Originally Posted by MariusM (Post 1272787)
parca titlul topicului era cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU :rolleyes2

Cred ca Thread`ul ar trebui inchis oricum pt ca aicea se discuta cu totul alceva ... si oricum posesorul masini este banat si nu poate sa mai raspunda unei eventuale provocari.

MariusM 05-01-08 13:24

daca nu se ajunge la un compromis, asa e.... lock thread mai bine

unchiulNOS 05-01-08 19:16

subaru lui sebi este prea criminal...parca e mai mult decat o masina...filmul este uluitor si daca merge precum arata in clip... mi se pare ca are cv la cap, e prea mult, este o boala, nu un hobby...ce sare de 500-550 cp parca isi pierde farmecul unei curse, ESTE UMILA MEA PARERE !

LA UN MOMENT DAT O SA SE AJUNGA LA UN DEL DE DRAG-STER :( !

Bryan 06-01-08 02:19

acum merge si mai tare decat in clip :)

bogdan_kwx 06-01-08 13:34

foarte tare.....

SEBASTIAN 10-01-08 21:58

Acum cu ocazia reviziei generale la care inafar de defectele intuite nu am gasit nimic special vreau sa va spun ca am ichis motorul insa am primit noi parti de sprijin din japonia pe care le voi munta cand vor sosi la bcuresti, acum se fabrica.
cand stau si ma gandesc la cum merge incep sa zambesc de bucurie este incredibil de placut iar daca cineva ma provoaca f bine sa fie tare pe pozitie, iar daca nu eu imi vad de treburile mele in continuare.

GYM 10-01-08 23:29

Dar nu inteleg o chestie...ce ai de gand sa faci cu ea, cand in Ro nu prea are cine sa te provoace ? Ce ai de gand sa faci cu ea, pana unde ?:)

WRT-SHARK 10-01-08 23:33

Pina cind moartea ii va desparti.

GYM 10-01-08 23:36

Hai sa nu fim atat de filozofici :) Exista un target ?

SEBASTIAN 11-01-08 07:58

Nu nu am un targhet si daca il am mereu il depasesc.
Oricum cea mai grea intrecere este cea cu tine.
Eu am facut pentru lupta o masina relativ ieftina si am demonstrat ca si dintr-un motor de 2000 de poate face ceva.
Asa cum se stie dusmanul binelui e si mai bine, iar eu o fac merg ce merg cu ea si ii mai fac cate ceva... si acum pt ca este desfacut motorul am tot ce trebuie sa-l inchid imediat insa mai astept pt inca cateva chestii f noi inca nescoase la vanzare, plus altelepe langa ce am configurat cu japonezii in vara asta.
Pacat este ca unii cred ca masina e pt 400m, nu ea este pentru strada si poate face fata cu brio unui circuit veritabil.
Este o masina perfect functionala cu aer conditionat , geamuri electrice, radiocas si cd ..., faptul ca nu o folosesc la mersul de zi cu zi este datorat altor masini care stau in arajul meu si care le consider mai potrivite traficului cotidian dar nu din pdv al performatelor dinamice.

Bogdan YBR 12-01-08 23:40

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1286809)
Nu nu am un targhet si daca il am mereu il depasesc.
Oricum cea mai grea intrecere este cea cu tine.
Eu am facut pentru lupta o masina relativ ieftina si am demonstrat ca si dintr-un motor de 2000 de poate face ceva.
Asa cum se stie dusmanul binelui e si mai bine, iar eu o fac merg ce merg cu ea si ii mai fac cate ceva... si acum pt ca este desfacut motorul am tot ce trebuie sa-l inchid imediat insa mai astept pt inca cateva chestii f noi inca nescoase la vanzare, plus altelepe langa ce am configurat cu japonezii in vara asta.
Pacat este ca unii cred ca masina e pt 400m, nu ea este pentru strada si poate face fata cu brio unui circuit veritabil.
Este o masina perfect functionala cu aer conditionat , geamuri electrice, radiocas si cd ..., faptul ca nu o folosesc la mersul de zi cu zi este datorat altor masini care stau in arajul meu si care le consider mai potrivite traficului cotidian dar nu din pdv al performatelor dinamice.

ai uitat 500cmc.
:)

EVOLUTION8 12-01-08 23:42

Masina este de 2000 nu de 2500 !

SEBASTIAN 13-01-08 04:12

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1289829)
ai uitat 500cmc.
:)

Alezajul este mai mare ca la standard si are f putin peste 2ooocc dar pana la 250 e drum lung si nici nu-mi doresc.

3TURBOnos 13-01-08 16:00

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1289988)
Alezajul este mai mare ca la standard si are f putin peste 2ooocc dar pana la 250 e drum lung si nici nu-mi doresc.

sa inteleg ca din ~2000 ai facut o masina de ~600 cp? subaru?
oricum stiu ca esti bun in ceea ce faci si iti doresc numai realizari mari!

bafta in continuare ;)

Alex_55 13-01-08 20:57

γιατι δεν την κουρσα evo απο ελλαδα?
:D:D:D:D

www.google.com :P

mpa 13-01-08 21:30

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1290927)
:D:D:D:D

www.google.com :P

Translator folosit: ALTAVISTA Babelfish

why the race evo from Greece?

stefanb 13-01-08 21:33

Automatically translated text:
Why not race evo from greece?

mpa 13-01-08 21:43

Quote:

Originally Posted by stefanb (Post 1291047)
Automatically translated text:
Why not race evo from greece?

Poate fiindca habar nu aveti sa lansati o provocare?

blazeyblaze 14-01-08 00:09

provocarea a fost lansata si nu stiu de ce te bagi tu iar in seama atat de ostentativ

SEBASTIAN 14-01-08 08:19

In primul rand nu stiu despre ce provocare este vorba nu pot lua orice vorba aruncata in serios si deasemenea nici orice cursa si in orice conditii.
Priviti la ultima cursa mai mediatizata ca s-a ajuns in ziare, iar daca te lasi influentat si te iei dupa muste ajungi la cacat.
Vor fi probabil mai multe etape competitionale organizate de LegalRacing sau altele organizate bine si probabil ca ma voi inscrie iar daca o sa fie aceeasi grupa cu mine trebuie sa castig in fata celui care urca cat mai sus in acea grupa.

peter 14-01-08 10:07

deci s-ar putea sa vedem STi-ul la legale?

SEBASTIAN 14-01-08 17:36

Daca simt masini f tari da.

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning