![]() |
Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza
Quote:
|
DACIA SOLENZA X-TEAM VS CLUB INFERNO
3 0 NU ma puteam Abtine:))))) |
solenta vs ? detalii
|
Quote:
En cette belle soirée lundi (16/11/2009) Je suis un vrai champion:) pentru cunoscatori :) |
Imi pare rau baieti dar scorul este de 2-1 pentru inferno.Prima oara m-a facut dar a doua si a treia oara cum treceam de el cum punea frana.Nu cred ca pe 400m eu ajung doar la 120 la ora ca la viteza aia treceam pe langa el.Intrebati-l pe baiatul cu skoda argintie de aseara cam cat ne-am dus de fiecare data cand ne-am dat.
Ala este scorul adevarat daca tot vreti sa facem un scor in sensul asta,iar ca sa demonstrez asta rog pe cineva sa stea aproape de sens sa vedem cine trece primu |
Quote:
Deci ... sa revenim ..... Je suis un vrai champion |
NICIODATA nu am sa cred ca masina mea prinde pe 400m doar 120km/h.Sa fim seriosi,prima oara cand ne-am dat n-au mai fost acolo 400m nu ?Au fost mult mai incolo. Félicitation
|
Quote:
|
Mdn fa-i calculul cu el in masina cu masuratoarea ca sa va lamuriti amandoi , dai kilometrajul de la zero si mergi usor 400 m , asa stiam si eu ca pe vremuri dupa port aia a fost urmatoarea locatie in care ne dadeam si trecerea era reperu de finish de la Hotel LEBADA , dar ca sa nu zica rmy iar ca am ceva cu el , masurati asa si o sa vedeti. Asta daca ati dat startu de unde dadeam deobicei cu mdn x team si restu
|
Quote:
:o:lol::lol::lol::lol: avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor al dracu avion :-P |
cum fac sa intru si eu intr-un club? la cine trebuie sa apelez?
|
https://forum.4tuning.ro/7-cluburi.html
trimiti la clubul la care vrei sa aderi o solicitate, si mai departe te va indruma acel reprezentant al clubului la care tu vrei sa aderi......simplu......mai greu e cat de mult vei rezista... |
Quote:
|
da ce-ti fac ma astia in cluburi de nu ai rezista ?:) am vreo 6-7 ani in X Team , sunt viu intreg si ne-vatamat :). Nu tine de club daca rezista tine de om , ca sunt multi "pureci" care au tendinta sa paraseasca cluburi daca au perioade mai fara activitate sa zic asa , tine numai de caracteru omului , nu sa fuga la greu si sa vina numai la bine. Ca la fotbal , nu zici pa pa la prima pierdere si tii cu echipa mai care te-a batut ca ai vazut ca e mai tare :). aberez deja ... sanatate :)
|
corect.... la acelasi lucru faceam referire .:D :D
|
vreau sa-mi fac o prietena da nu gasesc .. la cine trebuie sa apelez ?
|
Quote:
|
Quote:
|
:)))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Pe cand o intalnire .? Tot se aude da nimik
|
O intalnire intre membrii 4tuning ... nush dar nu cred ca prea curand
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca tot insisti provoaca pe vreo 2-3 mai mari asa la o liniuta si vezi cum se aduna lumea :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie dat zvon atata tot ... ca de adunat se aduna lume.Dovada vinerea trecuta cand in ciuda faptului ca a plouat cu galeata a fost full
|
nu am vrut sa fiu arogant , app maine poimaine se anunta zapada...eu semnez condica la derdelus :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning