Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

79BYG 04-11-09 19:45

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

Quote:

Originally Posted by D_M_X (Post 2778746)
BYG-ule eu dau berea u floricelele ca vad ca iar se muta circu-n oras. Cred s-au vandut bine biletele data trecuta.

Sa stii ca mie imi convine propunerea ta ... circ moca ... bilete la greu ... :)

Ursu-=X-Team=- 17-11-09 10:26

DACIA SOLENZA X-TEAM VS CLUB INFERNO

3 0

NU ma puteam Abtine:)))))

Most_Wanted 17-11-09 11:55

solenta vs ? detalii

-=X-Team=-82-MDN 17-11-09 12:03

Quote:

Originally Posted by Ursu-=X-Team=- (Post 2814645)
DACIA SOLENZA X-TEAM VS CLUB INFERNO

3 0

NU ma puteam Abtine:)))))

En cette belle soirée lundi (16/11/2009) Je suis un vrai champion:)

pentru cunoscatori :)

b31rmy 17-11-09 13:40

Imi pare rau baieti dar scorul este de 2-1 pentru inferno.Prima oara m-a facut dar a doua si a treia oara cum treceam de el cum punea frana.Nu cred ca pe 400m eu ajung doar la 120 la ora ca la viteza aia treceam pe langa el.Intrebati-l pe baiatul cu skoda argintie de aseara cam cat ne-am dus de fiecare data cand ne-am dat.
Ala este scorul adevarat daca tot vreti sa facem un scor in sensul asta,iar ca sa demonstrez asta rog pe cineva sa stea aproape de sens sa vedem cine trece primu

-=X-Team=-82-MDN 17-11-09 15:20

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 2815109)
Imi pare rau baieti dar scorul este de 2-1 pentru inferno.Prima oara m-a facut dar a doua si a treia oara cum treceam de el cum punea frana.Nu cred ca pe 400m eu ajung doar la 120 la ora ca la viteza aia treceam pe langa el.Intrebati-l pe baiatul cu skoda argintie de aseara cam cat ne-am dus de fiecare data cand ne-am dat.
Ala este scorul adevarat daca tot vreti sa facem un scor in sensul asta,iar ca sa demonstrez asta rog pe cineva sa stea aproape de sens sa vedem cine trece primu

in primul rand daca ti`ai cunoaste masina ar trebui sa stii cam pe la ce viteza o ajungi in momentul cand treci de 400 m. in al doilea rand 400 m se terminau la acea trecere de pietoni din fata de la HOTELUL ALA CU CAMERE. ( masurati ). deci nu mai are rost sa te caci pe tine ca ma fac cu tine oricand si oriunde pe 400 de m...

Deci ... sa revenim ..... Je suis un vrai champion

b31rmy 17-11-09 16:01

NICIODATA nu am sa cred ca masina mea prinde pe 400m doar 120km/h.Sa fim seriosi,prima oara cand ne-am dat n-au mai fost acolo 400m nu ?Au fost mult mai incolo. Félicitation

-=X-Team=-82-MDN 17-11-09 16:48

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 2815472)
NICIODATA nu am sa cred ca masina mea prinde pe 400m doar 120km/h.Sa fim seriosi,prima oara cand ne-am dat n-au mai fost acolo 400m nu ?Au fost mult mai incolo. Félicitation

masoara unde vrei tu 402,5 m si te astept.

YZF-PWR 17-11-09 18:30

Mdn fa-i calculul cu el in masina cu masuratoarea ca sa va lamuriti amandoi , dai kilometrajul de la zero si mergi usor 400 m , asa stiam si eu ca pe vremuri dupa port aia a fost urmatoarea locatie in care ne dadeam si trecerea era reperu de finish de la Hotel LEBADA , dar ca sa nu zica rmy iar ca am ceva cu el , masurati asa si o sa vedeti. Asta daca ati dat startu de unde dadeam deobicei cu mdn x team si restu

CT-05-UST 02-01-11 18:02

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 37100)
aa pai pana in 2 oo 6 imi iau avion .. de preferintza un subaru wrc .. sau daca nu .. un mig .. mi`ash lua un tomahowk :) da e prea scump si nu`mi da rar`u aprobare :) daca fac accident s`a zis cu noi :) asteptam .. 2006 ... mai e pana atunci :)) cum ziceam intr`un post mai devreme .. toti e zmei :) si toti ... face .. da nici unu n`are carnet :)) ... cand o sa facetzi .. ce a facut x - teamu` .. si .. si`a capatat numele pe buna dreptate si \" faina \" ( la politzie ) mia vb :p :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: stiu k sunt rau :p

:o:lol::lol::lol::lol: avion cu motor ia-ma si pe mine-n zbor
al dracu avion :-P

misublu89 09-02-11 19:39

cum fac sa intru si eu intr-un club? la cine trebuie sa apelez?

Daniel_DRV 10-02-11 08:24

https://forum.4tuning.ro/7-cluburi.html
trimiti la clubul la care vrei sa aderi o solicitate, si mai departe te va indruma acel reprezentant al clubului la care tu vrei sa aderi......simplu......mai greu e cat de mult vei rezista...

[IlluSioN] 10-02-11 13:50

Quote:

Originally Posted by Daniel_DRV (Post 4070711)
https://forum.4tuning.ro/7-cluburi.html
trimiti la clubul la care vrei sa aderi o solicitate, si mai departe te va indruma acel reprezentant al clubului la care tu vrei sa aderi......simplu......mai greu e cat de mult vei rezista...

:lol: cel mai tare sfarsitul :)))

YZF-PWR 10-02-11 23:37

da ce-ti fac ma astia in cluburi de nu ai rezista ?:) am vreo 6-7 ani in X Team , sunt viu intreg si ne-vatamat :). Nu tine de club daca rezista tine de om , ca sunt multi "pureci" care au tendinta sa paraseasca cluburi daca au perioade mai fara activitate sa zic asa , tine numai de caracteru omului , nu sa fuga la greu si sa vina numai la bine. Ca la fotbal , nu zici pa pa la prima pierdere si tii cu echipa mai care te-a batut ca ai vazut ca e mai tare :). aberez deja ... sanatate :)

Daniel_DRV 11-02-11 10:17

corect.... la acelasi lucru faceam referire .:D :D

Psycho 15-02-11 02:03

vreau sa-mi fac o prietena da nu gasesc .. la cine trebuie sa apelez ?

CT-05-UST 15-02-11 23:38

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 4073502)
da ce-ti fac ma astia in cluburi de nu ai rezista ?:) am vreo 6-7 ani in X Team , sunt viu intreg si ne-vatamat :). Nu tine de club daca rezista tine de om , ca sunt multi "pureci" care au tendinta sa paraseasca cluburi daca au perioade mai fara activitate sa zic asa , tine numai de caracteru omului , nu sa fuga la greu si sa vina numai la bine. Ca la fotbal , nu zici pa pa la prima pierdere si tii cu echipa mai care te-a batut ca ai vazut ca e mai tare :). aberez deja ... sanatate :)

prima parte a fost buna vaporeanule da pe urma cred ca ai avut rau de mare ca ai luato randeaua

79BYG 20-02-11 09:48

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 4086033)
vreau sa-mi fac o prietena da nu gasesc .. la cine trebuie sa apelez ?

www.cautdisperatprietena.ro :)

Daniel_DRV 20-02-11 15:55

:)))))))

maff_77 07-09-11 08:23

Quote:

Originally Posted by 79BYG (Post 4101984)

cati au dat click aici =))))))))))))))))))))))):D

Daniel_DRV 07-09-11 08:53

Quote:

Originally Posted by maff_77 (Post 4570021)
cati au dat click aici =))))))))))))))))))))))):D

nu cumva ai apăsat şi tu "butonul magic" să vezi ce se ascunde în spatele unui click ?? :))))

ct11lyv 25-01-12 11:38

Pe cand o intalnire .? Tot se aude da nimik

C T 19 K R A 25-01-12 13:25

O intalnire intre membrii 4tuning ... nush dar nu cred ca prea curand

Sonny™ 25-01-12 15:13

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 4846399)
O intalnire intre membrii 4tuning ... nush dar nu cred ca prea curand

de ce nu curand?

C T 19 K R A 25-01-12 15:37

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4846599)
de ce nu curand?

Pentru ca m-am mai uitat si la threaduri din trecut si nu prea s-a reusit nici o intalnire ...

Sonny™ 25-01-12 16:16

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 4846635)
Pentru ca m-am mai uitat si la threaduri din trecut si nu prea s-a reusit nici o intalnire ...

pacat, este un oras mare, cu masini puternice, frumoase, dar nu numai ar fi frumos o inalnire mare indiferent de clanuri...x-team, inferno, anonymus...poate o sa se faca ceva cand se mai incalzeste....:lol:

misublu89 25-01-12 16:18

daca tot insisti provoaca pe vreo 2-3 mai mari asa la o liniuta si vezi cum se aduna lumea :))

C T 19 K R A 25-01-12 16:30

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4846700)
daca tot insisti provoaca pe vreo 2-3 mai mari asa la o liniuta si vezi cum se aduna lumea :))

Are dreptate Sonny ... poate mai in primavara cand se termina toate masinile pentru cursele din vara:D... acuma mai are unu cate un soft care nu-i da de cap , unii au motorul dat jos si asteapta piesele:))

Sonny™ 25-01-12 17:18

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4846700)

nu stiu daca ai fost arogant sau nu, dar eu nu insist, pur si simplu era o idee, daca se face intalnire ok...iar daca nu la fel de ok...imi pare rau daca am deranjat pe careva...

C T 19 K R A 25-01-12 17:20

Trebuie dat zvon atata tot ... ca de adunat se aduna lume.Dovada vinerea trecuta cand in ciuda faptului ca a plouat cu galeata a fost full

misublu89 25-01-12 18:27

nu am vrut sa fiu arogant , app maine poimaine se anunta zapada...eu semnez condica la derdelus :D

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning