![]() |
Re: Club MATIZ
salut baieti! stiti pe cineva care are de vanzare niste jenti de aliaj pt matiz??? pe "13 ar fii ok, daca nu merge si "14... astept un raspuns de la voi sau poate si un link ceva... Va multumesc!
P.S: nu sunt pentru, mine intreb pentru un prieten care tocmai si-a reconditionat matizaurul si ii mai trebui jenti! |
Quote:
si ca sa reamintim celor care nu au frecventat acest topic adresa noului forum este : MatizClub.ro |
Vreau sa stiu,sigur daca intra jante R14 pe Matiz
Fara sa modific aripii, arcuri, amortizoare DXR-ul are sigur imi aduc aminte de la intalnire Ai avut probleme cu ele,dar imi aduc aminte,ca ai suspensi sport,parca? |
Quote:
fara arcuri sport nu-ti intra mai mari de 13 fara modificari |
Eu cred ca are importanta si latimea pneului... Eu am 195/45 si cu suspensia originala si doua persoane nu foarte grele in spate atingeau cauciucurile de buza aripii, dar la denivelari mai serioase... Dupa ce am pus arcurile sport nu mai puteam sa merg singur in masina ca la cea mai mica denivelare in asfalt atingea rau... Am avut sentimentul ca nu mai pot sa ajung cu masina acasa... Atunci am luat decizia de a indoi buza aripii spre interior si in acelasi timp de a scoate aripa cu vreo 2-3 mm spre exterior... Acum inca atinge chiar cu doar doua persoane in masina dar la diferente bruste de nivel combinate cu viteza mare... Am patit-o pe A2 la poduri (100-130km/h)... Cred ca stiti la ce ma refer... Eu ma gandesc ca daca as fi avut 185/50 poate nu mai aveam problema asta... Acum decat sa-mi iau alte cauciucuri ma bate gandul sa dau amortizoarele la intarit...
|
1 Attachment(s)
Am vazut pe cineva cu 165/14 dar erau chinuite rau pe janta cauciucurile,
astea sunt |
dexter tu de cat ai jantele?vreau sa imi iau si eu jante dar nu stiu de cat si ce anvelope:( da-mi si mie un sfat:( am gasit kit de arcuri cu amortizoare sport la 350 eur si as vrea sa stiu daca sunt ceva de capul lor vreau intai sa o fac mai rigida si dupaia niste jante intradevar mai late putin un 175 latime cam asa dar dat-i ideii ce anvelope si daca as mai avea vreo problema cu amortizoarele adica sa atinga etc :( si nu stiu daca ar atinge cu jante de 14 daca am amortizoare :(
|
am facut o gafa :((am lipit ploapele pe far cu picatura :(( si acuma le-am dat jos si a ramas numai dare de picatura pe far.aveti idee cu ce as putea sa ii fac la far? cu ce sa il curat.intradevar era cam zgaruiat pana sa pun ploapele si as vrea sa il slefuiesc cumva sa ii dau inapoi claritatea la geam.stie cineva vre-o motoda:((
|
Aceiasi problema o am si eu. Doar ca le-am lipit la mijloc cu silicon si la extremitati cu picatura, poxipol si ce am mai gasit la indemana pt ca nu stateau lipite. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa gasesc sub pleoapa cand o-i da-o jos.
|
Cum naiba sa lipesti cu picatura!?!? :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Incearca cu polis, sau cu un smirghel foarte fin (8000 - 10.000)!
|
si eu am lipit pleoapele cu silicon si a iesit foarte bine. cum sa lipesti cu picatura ?? :lol: si de ce le-ai mai dat jos ?
cauta polish pentru plastic se numeste Xerapol si smirghel fin de 2.000 si le slefuiesti bine cu smirghel (il uzi in permanenta) si dupa freci bine cu Xerapol. e mult de munca dar are rezultate . eu mi-am facut farurile care erau matuite |
stiu ca intra pe 14" , fara a se umbla la arcuri, amortizoare, aripi, dar cum zice si D X R conteaza gumele. sa iti pui unele mai inguste, nu cele mai late posibile. in functie de ET'ul jantei iti alegi niste gume, mai late ( 195 ) sau mai inguste 165-175-185 .
D X R aceeasi problema la hopuri o am si eu, dar acum am gasit niste gume sa vad de unde fac rost de bani 165/45/15 - 230 ron/buc si 165/50/15 la 195 ron/buc ( gumele sunt noi de pe un site specializate gume ) . banuiesc ca daca pun primele ar fi super fain si nu as mai avea nici o problema . PS : sper sa le vand ca sa imi pot plati proiectul de licenta .... ca e crize rele nene.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
La Pitesti vine cineva, duminica daca e frumos afara voi fi prezent:D
|
stabiliti clar ora pt 16 si cine vine
|
17:00 ca ora pe data de 16 mai la Academia Militara.
|
eu sunt prezent pe 16 cine mai vine?? si ce se aude cu sticarele cele noi??vreau si eu unu sa ma puneti si pe mine pe lista
|
o sa ajung si eu desi nu-mi prea place locatia :lol:
|
nu promit dar fac tot posibilul sa ajung + ca vreau si eu un sticar! pt inceput cei din craiova ar putea sa se intalneasca intr-o zi sa vedem cati ne strangem! apropo pe aeroport acum sunt libere cursele politia nu se mai ia de noi am aflat si eu azi sunt putin mai organizate dar nu cine stie ce...
|
Chiar care suntem din Craiova ?!...Cand facem o intalnire si niste poze:D
LE: Suntem noi 2 e DJ 18 ARI am fi deja 3 ...cine vrea id meu sa dea PM!!!;) |
ai dreptate momentan doar 3... eu zic sa promovam si altfel imaginea clubului! pe Craiova sa facem niste stikare ceva sa le avem pe masini puse si sa mergem prin oras ori niste simpl afise ori pliante lipite intra pe mess mnw si vb acolo si pana pe 16 sa incercam sa ne strangem mai multi incerc sa vorbesc si cu ari ca il stiu bine...
|
Ok incercam sa facem o intalnire...pe mess pana in ora 5 dupa nu prea intru:cry: vorbeste si cu ARI daca il stii si facem o intalnire.
Eu am stikerul cu MatizClub pe masina, altfel nu stiu cum sa facem reclama. |
Quote:
|
Quote:
fara suparare dar pe mess se intalnesc campionii mondiali la counter aici e vorba de masini cel mai bine live in centr ori pe aeroport! va las sa stabiliti o ora si voi fi prezent! |
Nu..nu ai inteles bine, am zis ca facem o intalnire unde vreti voi si azi pe seara daca vreti in centru, ziceam ca nu intru dupa 5 pe mess :lol:nu sa ne intalnim acolo...
|
e sambata e inchis centrul
in parcare la mec eventual |
A ramas stabilit toti posesorii de matiz in data de 09.05.09 la ora 20:00 sa se prezinte in parcare la mec!
|
Quote:
|
Da normal:-) puteai sa treci si asa...;)
|
ce sa facem nu suntem rasisti asa ca poate veni oricine ca doar e domeniul public dar special pe matiz ne-am axat vrem sa avem un club al nostru bine stabilit si pe viitor recunoscut de toata lumea! robert tinem legatura
|
din pacate eu nu o sa pot sa ajung la intalnirea de la Bucuresti pentru ca o sa fiu plecat in week-end. sper sa fiti cat mai multe masinutze :-)
|
Robert sunt curse diseara vi pe aeroport?
|
Quote:
Nu prea stai bine cu ortografia si s-ar putea sa nu te faci inteles, sau sa se rada de noi pentru ca exprimarea ta lasa de dorit. Nu o lua ca pe un lucru rau, dar ar trebui sa tii cont de lucrurile astea cand postezi. |
Din constanta e vreun matiz?
|
Cred ca ma bag cam inutil, am vazut vreo 2 matizuri frumoase in ct, unul alb-complet, cu stopuri rosii si unul tot alb, bara fata, praguri si jante, unul pe care e o reclama cu Tomis Kart. A, mai e unul portocaliu cu negru, deosebit ca aspect, dar nu l-am mai vazut demult. Aici nu prea stiu pe nimeni sa fie din Ct si sa-si prezinte matizul, dar am incercat sa-ti raspund la intrebare :)
|
@mitzy : am postat noutati despre stickere pe forum.. trebuie sa repet adresa ?
si zau.. in legatura cu intalnirile locale se pot creea sectiuni speciale pe orase si poate asa strangeti si mai multi adepti din orasul respectiv ;) |
deci, ora 17,cine mai vine si unde?????????????????
|
se poate pune alt motor pe matiz?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning