![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
ar_66_rau .. ms, sper sa nu ploua si sa ne vedem pe acolo
seba... posibil sa rupa podiumiu.. ca a pus ceva kg pe el in ultima vreme.. cre`ca ii premiaza pe rand.. :lol: apropo, nam stiu ca masina ta o cocoseaza.. :rolleyes2 |
cand urci bara pe spate?:D
|
acus... de 2 luni sta atarnata... sper sa reusesc sa comand odata difusoru' ala.. ca deja nu se mai poate :)
|
ba ba ia gata cu podumuri rupte si alea alea :lol: stati on-topic :-P:lol:
frate eu i eliberez masina lu sebi de stres voi pune accentu pe un mers mai curat daca imi va permite timpu voi baga show :-) |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ceva poze de ieri..
si video.. https://www.youtube.com/watch?v=jOEzOhHN8Kk https://www.youtube.com/watch?v=CcbLfRP10xc tm 22 ups ; tm 82 car ; tm 22 bst |
Trebuia sa puneti BMW`u n mijloc..
|
bah omule cum am iesit in poza prima de jos... parca te tineam in brate :lol:
si paul parca ar combina la iubita ta :rolleyes2:lol::lol::-P |
si pe mine m-ai uitat acas ha ? :((
|
Quote:
|
atat a vazut el din toata poza... sa te mai aud ca vrei poze
mixed... daca te uitai pe telefon, aveai un apel pe la 11 si ceva cand am mers incolo.. deci nu te-am uitat! :) |
zici ca ti-o placut la arad caius??:lol::lol:
|
da... a fost okay :)
pacat ca nam avut inspiratia sa facem o poza de grup cu "bestiile" la sfarsit... eventual organizam o intalnire.. |
Si la intalnire ma chemati si pe mine :D
ps : deja clau a scapat de stiker? HA...CR! |
da...am fost botezat: HAC(KE)R
|
CAIUS...ai o masinaa supeerr.....no comment....in poze e cum e...da real...e mult mai glontz...IMPECABILA....iar cu poza de grup...la cum iti arata masinaa....eu nici nu pot avea onoarea sa parchez langa tine :D...dar pot sa vin sa fac pozele :)))=)).....sa mai veniti pe la Arad...sau sa organizati si voi ceva p la TM ;)
ps.vreau sa-l vad si pe laurentiu in actiune....nu cu berea in mana :)) |
Daca va avea cu ce sa intre in actiune :)) Asa, neavand ce face o drojdit toata ziua...
|
Quote:
am fost cel mai bun la manuit berea :lol: locu 1 indemanare heineken :lol::lol: |
Quote:
|
cum sa ratez asa ceva???:oops::oops::oops: hai gata ca o dam in off-topic rau de tot,deci ca sa fie on-topic tare tare ups-u asta vezi ca i-am dat la unu nr tau caius vrea ceva de la tine :lol::twisted:
|
ar_66_rau ... ms ms! las ca nu e cum zici tu :D pune tu numa bara aia sus.. si organizam o sedinta foto..
lau.. iar ma bagi in combinatii dubioase? :???: |
nice nice...prima poza:X:X:X pffai.....pot sa-mi fac freza:)))
si nu degeaba vreau si eu acu bmw:D,penultima poza:D bring's meeeee women bravo caius inca odata respec....daca dau si eu d e46 tu o sa-mi fi prof:)):P |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
photoshop photoshop :-@
|
mareo esti cel mai slab..dar de aia ne plac pozele tale :)) }{
|
si uite asa ai stricat o poza foarte frumoasa...-1
|
Quote:
Sterge poza si cauta poze cu masini pe net pe care sa le editezi...autorul ei ar putea sa se supere...:-) |
gata, am sters-o :lol: tot timpul originalul arata mai bine :) dar am incercat si eu :)
|
Rares : Nu se supara , dar "nu`i ce trebe"..
fOcs - :lol: nu e poza mea Caius , ai rezolvat cu gumele? |
too bad
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
si iata k azi am dat d masina:D(la lumina zilei,k "ne-am mai intalnit"d multe ori insa seara)....proprietaru prin Kaufland probabil,a lasat UPS-u la soare si singura saraca.....
i-am tras niste poze la repezeala |
ce se intampla pe aici oameni buni? :D
mareo... da, mi-a pus 2 petice sa pot sa circul pana gasesc altele.. soosy... ai stat ascuns? nu eram prin kauf.. acolo am lasato sa se odihneasca.. eram prin modern.. apropo, ms de poze :D |
se pare k esti vanat in sensul bun din orice parte:))
poi eu eram la kaufland pt cv haleala p acol la pui;) am stat cv vreme,eram cu golfu k in caz d era audiu faceam si cv d grup:P....asa nu am vrut sa stric poza=))) ap trebuia sa o duci si tu la un"strand"cv cat timp sta....sau o bere un suc cv,un partener sau eu stiu....o lasi singura:| |
avai ....ma doare capu :lol::lol:
|
Cand o sa inveti sa scrii corect mai soosi?
|
mda...si c este gresit!!!???dar iar nu inteleg rostul comentariilor.....deja imi este rau,poluati iar aiureah,duetul d aur=))))
|
new wheels... 185/65/15 :rolleyes2
azi am facut pa-pa la keskin kt1 4 ever ... sa nu mai vad modelu' asta de jante.. o sa vina ceva pe 18"... |
am eu niste table pe 18" daca te intereseaza
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning