![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
astea sunt cele mai frumoase, la intamplare.
@ Aaronel: alea ce ai enumerat tu acolo nu sunt surprize, se stie ca o data cu vremea frumoasa o sa urmeze si ele, prezentari la restul masinilor, sedinte foto individuale si in familie etc. Surprizele sunt altele :rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1306534Attachment 1306535Attachment 1306536 |
Quote:
|
Quote:
|
cand vine primavara si ies ghioceii, iesim si noi :lol: la o sedinta foto. A 3`a e belea :)
|
sa vina vremea frumoasa ... :lol: nu mai vreau zapada
|
Quote:
nice pics :rolleyes2:rolleyes2 ps.coafura rezista:D:D |
vezi sa nu ti zboare pletele :-s
|
4 Attachment(s)
no fu*king words :ciggy:
|
Quote:
|
frumos... misto si masina...felicitari
|
cu adevarat o masina frumoasa si facuta cu bun gust :)
|
So Good ...BRAVO TEO !
|
Quote:
cati saci de chit au mai intrat teo? |
bai TEO, iara INTEREX vere? Tot pe locu ala? =))
Frumoasa foc, am vazut`o si eu live ieri si ce sa zic, n`am cuvinte. Si asta nu e tot, o sa mai urmeze ceva sa`l faca si mai si :)) Bravo TEO!!! |
nu se mai da de cur :((
|
Quote:
|
Nu...ca nu mai era pe net acum....era langa ea ..inspecta fiecare particica :))) dar zic asta din cauza dimensiunilor destul de mari ale rotilor spate!
|
era ceva sa dea teo la cineva masina :))
|
Doamne cum poate sa arate matza asta....e superba...imepcabila....motor pe masura...PARASOLAR PE MASURA:D!!! :P Jantele alea m-au lasat mut...sunt superbe!!! Felicitari pt masina...e de toata frumusetea..se vede ca ai mare grija de ea!!! Bafta!!! :twisted:
|
f misto masina... ar merege f bine un tatuaj pe ea.. oricum felicitari.. e super frumoasa... tot respectul meu pt proprietar!
|
Quote:
|
nu nike bai.. poate la tine.. dar e cocalaresc sa pui nike pe masina...
|
la fel si tatuajele...nu traim in NFS ;)
|
era la misto domne.... adica masina arata foarte bine fara "tatuaj" pe ea.
|
dar ma baieti, tuningul adevarat, e sa iti faci masina pe gustul tau, cat mai unicata, si un tatuaj ar fi mers, un stripe asa piedut.. sigur ;)
|
Quote:
|
pai da, dar eu cred ca ar arata bine cu inca niste modificari in plus, dar atat de finute incat sa crezi ca ar fi trebuit sa le faca aia direct din fabrica. Deschidere usi pe telecomanda (adica fara manere), air ride sau hidraulice (pentru drumurile noastre) si o culoare cameleon .... asta ar fi parerea mea.
|
Quote:
|
Quote:
TEO, sincere felicitari pentru masina, este si va fi o masina frumoasa, pe placul meu, chiar daca mai trebuie bagat kit in ea.....tu stii doar ce o sa urmeze si la a mea :lol: Dar totusi parca ar merge un cap de vampir cu ochii rosii, si fata verzulie, pe aripa stanga sub bandou......aaaa? aaaa? ce zici? vin maine cu poza pe stick? P.S. Domnule moderator, lasa postul meu te rog 20-30min maxim, ca sa'l vada cei de mai sus, si'l poti sterge. (de nota 10+) Later edit: Batetiiiiii.....era sa uit, n'am nimic cu niciunul, asta a fost parerea mea, referitor la doar un copil de 14ani.....o puteti pune la inima cum vreti ;) |
man .nu ma intelege gresit , nu am nimic cu el , dar cand vezi asemenea masina ,,clean ..lasata jos si jante late ...cum poti sa te gandesti la dungi , desene tribale sau mai stiu eu ce modele .:) desenele astea merg pe alt gen de masina ,nicidecum pe "euro "....... aici este un excelent exemplu de deutschland :)
poate sunt eu nebun ,si nu stiu sa apreciez acest " tip de tuning ". |
Quote:
|
Quote:
|
live e mai frumoasa ca in poze ... sa mai mergi si cu ea nu mai zic .... se uita toata lumea la tn .... are farmec la public :)) pentru toate varstele :lol: teo astept sa vad cum da cu " cozoroku " si cu 4expert pe el :lol:
|
bai acesta....myky sau cum te-oi intitula baleg de sama ca tu esti mare tuner de-l luasi pe copil la 3 pazeste pentru gusturile lui ?
sau de cand ti-ai luat amenda aia din parcare de la Billa te dai mai rotund decat esti? lasa copilu' in pace sa-si etaleze gusturile si du-te si rezolva cu militienii de la sectia 5 amenda aia speciala repede pana nu-i dam la gazeta |
Quote:
cu incompetentii aia nu am ce sa rezolv:)) sunt prea prosti :)) ii dau in judecata:)) cu mult respect, Mihnea:)))=) |
Stie cineva care este latimea maxima a anvelopei care o pot pune pe 7.5 J ??
|
Quote:
|
momentan am 205/50/16 - 7,5J si as vrea sa pun pe spate 225/50/16 ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning