![]() |
Re: Diverse poze/filme
Mie imi place... oricum eu cred ca bogdan nu are ceva cu masina lui taz... .ci are ceva cu dungile albe sau de alta culoare pe masina :D ;))
|
da m a prins, adevaru ca dc nu sunt puse la o anumita distanta si o anumita grosime vin urat.uite de exemplu la viperul albastru parca sunt prea subtiri
|
la tine imi place cum vin. desi imi place mai mult in avatar.
idee e ca Matizul nu poate fi considerata masina sport..si deci de aceea dungile si se par ciudat. la lancia dau mai bine. nu am nimic cu masina omului. ce sa am? |
nu stiu ce sa fac , mai astept pareri
|
bogdane nu am afirmat ca masina ta e kich tata....spuneam doar ca as vrea sa vad si eu masina ta.....la un matiz sincer nu am prea mare lucru sa fac,decat sa dau 3000 euro pe un kit turbo mai bine fac altceva cu banii astia.cu toate ca ar trebui sa fac lucrul asta sa scot ''fumurile din capul unora''.....eu vb de bmw pus la sectiunea masini tari de care tu ai zis ca e kich...mai uitate odata la poza si mai vb.....bafta si sper sa facem cunostintza....matizul nu are si nu va avea niciodata pretentzie de masina sport....dungile alea doar o fac sa arate diferit,eu zic chiar dragutz,dar cum esti tu expert la tuning lumineaza-ma si pe mine:ce sa-i fac sa arate mai altfel decat celelalte matizuri?
|
Domnu' comisar nu va mai enervati :) ;))
|
masina mea, o vei vedea...dar nu e asa vedeta. si altii au tot vrut s ao vada si au vazut-o! da, la matiz nu prea ai ce face. doar sa il vinzi sa iei altceva de banii aia. dar atsa e alta idee. si cu kitul turbo si 3000 de euro nu imi scoti mie fumul din cap..daca la asta te referi. ca pana pui tu turbo la matiz, la a mea deja ajung mai sus (exemplu vezi pe forum zGb ;) ). exteriorul la BMW ala mi se pare putin kictsh. ce e frumos la un seria 3 vezi Alpina, etc, firme d-astea consacrate, plus ca unui serie 3 in 4 usi nu ii sta bine asa extrem facut cu multe articifii. parerea mea . nu am zis ca sunt expert in tuning. cel putin nu in cel extern. eu sunt pt standard la ext si rau la motor si tinuta de drum.
pai bine niste jante si suspenie. dar la matiz eu l-as lasa cat de standard se poate. nu ii sta bine asa suparat. adica jante e destul. si ale tale sunt dragute. deci mai bine de banii aia pun si iau altceva. asta e ideea. |
Quote:
tocmai asta era si ideea sa fac un matiz sa arate mai deosebit ptr ca fff putzin reusesc sa faca asta.....cat despre kitul turbo si cei 100 de cai la 700 si ceva de kg va da clasa la multe masini....dar asta era doar in stadiul de proiect......crezi ca imi era greu sa il vand sa imi iau un golf2 g60 de 160 cai stock si cu inca 1000 de euro sa rupa mai tot ce misca?ideea se concentra in jurul matizului....asta era shmenu..;) |
eu ii au dreptate lui wrc. ae un golfete super. matizul pina una alta.. pas. e ca si cum ai scrie turbo sport pe dacie, parerea mea... hic!
|
Quote:
|
stii ce ma mira ca tocmai tu care iubesti masinile mici si modele vechi care au facut istorie spui asta.....aici era vb doar de design exterior....
|
Sincerr pica f bine dungile,ii da un aer mai racing chiar dak nu e f puternica masina!Il admir ca a vrut sa aiba un matiz mai altfel decat restu'!!:rolleyes2
|
6 Attachment(s)
pai le iubesc originale
nu am sa scriu abarth pe al meu cand saracu e fiat 500 chior... iete o poza-doo cu el de ieri si nici nu as face dungi |
si apropo.. caranu e roshu pt ca nu am avut vopsea neagra la spray si nici bani, cadranul e facut cu pensula, desi as fi putut sa il fac pe calculator :oops:
|
2 Attachment(s)
Taz ...... un turbo din asta vrei sa pui pe Matiz? :D
|
deci asta e super tare!! tot eu am trecut la amenintari! unde te-am amenintat??? nu te cunosc, nu am cum sa te iau de prost..daca la asta te refereri. e prima data cand vorbim! si cel cu amentari vad ca etsi tu. deci te rog mult. eu doar am zis sa folosesti alt ton ca nu stii cu cine vorbesti (daca asta e amenintare...atunci ....). ai cerut parerea, mi-am dat parerea. daca nu etsi de acord, nu o lua in seama, sau mai intreaba lumea. fa un topic...
daca ai de gand sa o tii in jigniri cu sindromul SEBY (am o banuaiala), atunci o sa aflu cine e seby asta si de ce sindrom sufera si o sa vad comparatia cu el.. ps: ce legatura are matizul cu modele mici care au facut istorie? el a facut istorie doar in Ro. ps2: fiatul asta e marfa. ma rog de om de juma de an sa ma plimbe. |
bre azinoapte pusai motoru
azi tre sa mearga...:d asa ca soon my friend, very soon |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
uite..daca faceti intalnire diseara, apar si eu..special sa vedem ce si cum, bine? si punem la cap ce e si nu kitsch. bine? eu te-am sfatuit... atata tot.
|
Vin marfa dungile, cui nu ii plac asta e, masina e facuta cu bun gust si merge super, prietenii stiu de ce
|
asta e ideea. cui nu-i place..nu-i place. dar macar daca am spus ca nu imi plac,... sa nu fiu luat cu amenintari... fie el "domn comisar"...
|
Diseara e Kitch Night!!:lol: :lol: :lol:
|
pui si tu paie pe foc..:P
|
:cry: :cry: :cry: :cry:
Nu era asta intentia!! Nu ma bag!!:???: Dar cearta asta nu isi are rostu zic io!! |
DONu si shantzu, hai cu pozele
|
Quote:
|
apropo de ''dom' comisar''......nu am nici o treaba cu politzia,stai linistit...era doar o gluma
si era sa uit...tot nu m-ai luminat si pe mine ce ar trebui sa-i fac sa arate altfel decat celelalte si in acelasi timp bine |
NU trebuie sa arate ....trebuie sa fuga....:twisted: Matiz 0.8T ;)
|
nu stiu..nu ma pricep ce ii sta bine pe matiz, dar ai vazut ca ti-am zis ... mai bine cat mai standard, cu jante. asa zic eu. cand pui turbo pe matiz, considera asta prima mea cursa ...ca te provoc sa vad ce stie sa faca un turbo pe 3 cilindri, ca pana acum am vazut turbo de la 4 cilindri in sus si pe o hayabusa. no offence! chiar de unde ai ideea asta cu turbo pe matiz? undeva pe net ai mai gasit asa ceva? imi arati si mie te rog?
nu sunt singurul, si fietel a zis ca nu da bine.. dar ma rog, te iei dupa cine vrei. legat de domn comisar, mai bine ca nu ai treaba ca ma atacam mai rau! |
Quote:
|
100cc..........3000 eoroi.........scuzama ca zic dar la bani astia iti iei o masina ........stiu pe cineva are un suzuky suift adus din germania din 90 cu motor de 1300 24 valve turbo 115 cai si nu mai zic la aspect si la stabilitate
si vrea 2500 eoro |
Hai bah puneti pozele de aseara!:-)
|
Da bah i wanna see!!:rolleyes2
|
3000 de E ca sa o duci la 100 de cai? pai si crezi ca va rupe asa asfaltul? si cati km va rezista motorul asta de 0.8? pls da link ca tare sunt curios... mai ine o vinzi si mai pui 3000 si itit iei ceva mai calumea.
oricum, raman la parerea mea..nu prea se merita sa faci mare lucru la matiz. o alta chestie pe care nu o intelege: daca stii ca ai o masina mica de oras, de ce tre neapart sa ii faci tuning? mult timp am avut si Golf II. diesel. si erau destule posibilati de tuning. dar am accepotat ideea ca nu s epreteaza masina ca era mai veche si mai obosita si am lasat-o asa. de ce vrei neapart tuning? sa o personalizezi o poti personaliza destul cu niste jante. si eventual muzica. si mai bine de banii aia investesti in ceva sa scoti mai mult... parerea mea.. |
6 Attachment(s)
mai zi ceva si de asta bogdane....;)
|
zic io.. nu are dungi :rolleyes2 ? are suspensie sport, are turbo, nos, nebunei, scaune sport si restu.. a ta are numa .. dungi 8)
|
Quote:
|
lol suntei culmea pana la urma daca stam sa ne gandim .......eu unu nu am mai vazut matiz ca al lui ........asa ca tot respectu a facut ceva ce nu a mai facut nimeni
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning