![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Si app de stiker ... pt mine e chiar naspa k nam unde sa-l pun :((( k am folie pe geamuri deci nu se intelege scrisul cu negru iar masina e rosie asa ca daca pun pe portbagaj nu se mai vede C , D si Club ... :(
|
lasand stikerele .. am o idee.. o confruntare cd vs insane racers la... paintball
|
cu fotbalu cum a ramas!?
super marfa si ideea cu paintball |
phlow ce? cum ? unde ? care ?
|
pai.. eu le-am propus si celor de la insane.. sa vdm cum ne strnagem..si cum suntem gata.. sun eu si fac rezervare.. si daca suntem multi mergem la baneasa.. si ne impuscam prin padure
|
da ar fi o idee... dar nu ar fi bine sa vb vineri cu ei ca au intalnire si ei in spate la poli
|
e ok....sa vdm ce s-o intampla
|
dar pana acum doar u vrei.. cu 2 oameni.. nu facem echipa
|
da si cat costa ??? si dupai zic dak ma bag :p
|
pai..2-3 mii bila....atat!
|
ma noi ink nu am fost in stare sa merem la un fotbal dar la paintball
aveti putina rabdare sa se organizeze si crazy drivers......sa ne adunam mai multi..sa discutam...sa punem tara la cale...si dupa aia o sa vina astea d la sine,kt desptre stikere k si rechinu si eu a mfolii si nici draq nu o sa vada crazy drivers club:)) dar o sa o pun.....ffa poate mie mi-l dai putin mai devreme stikerul:D |
call me. zilele astea sunt acasa........ vine sesiunea din pacate. nr meu e 0765494758
|
Eu joc cand vreti dati o strigare si am venit.
|
phlow , buna ideea , i'm in...
p.s. mai intai repara'ti masina k sa ai cu ce sa mergi pana la baneasa :-P |
super aiurea stikerele!nu s-a gandit nimeni ca nu merg puse pe folie? la mine merg puse fara nici o problema da...in sfarsit o rezolvam noi si pe asta! eu zic sa ne facem un model propriu!ceva mai simplu dar care sa se vada pe folie!
|
daca are cineva macheta in orice format sa imi dea si mie si o fac eu mai ok (pentru noi astia cu folie pe geamuri)
|
1 Attachment(s)
baieti daca nu va plac actualele stikere am ceva cu un nou look ;) sper sa va placa. Noul stiker ;). si se vede si pe folie :D
|
da suuuper.. zici ca e club de tractoristi.. si.. apropo de paintball.. baietii de la insane incep sa se stranga..ce facem...dam inapoi? :P tre sa fim minim 5 si pana acum sunt doar eu si afa
|
pHlow, pai omu a venit cu o idee, nu trebuie sutuit asa! dati cu parerea in ce trebuie sa modifice! oricum nici mie nu imi place roata aia!si mai trbeuie sa ne gandim ca toata treaba asta vine pe folie adica pe negru si trebuie sa fie un cobtrast bun pe negru!
|
si eu adik suntem 3
|
ok ok :P sorry pt interventia cu piciorul... pai..sincer.. mie nu imi place cu totul.. ma gandeam la ceva gen emblema de pe 4tunning.ro doar ca pe o masina sa scrie C(si mic "razy") si pe alta D("rivers")
|
ok.. perfect.. 3 oameni.. pai.. inca 2 si putem sa facem revolutia :P
|
1 Attachment(s)
niste machete mai mult sapt viitoare cand am mai mult timp.
|
pai am zis k si eu sunt interesat de paintball mah :P
|
ok ..perfect.. sa se stranga si insane-ul si .. ne impuscam :D
|
pai suntem 4 deocamdata :P
|
si ffa-ul cred ca s-a bagat/.. am drptate ffa-ule sau vb aiurea?
|
si eu vreau :)
|
ma bag si eu la paintball!numa sa imi spuneti cat e bila ca sunt cam stramtorat cubani pentru moment!!!
|
3000 bila...si la 30 de bile iti mai da inca 30 mi se pare...sau ceva de genul asta...deci ii pictam pe baietii de la insane , da? :lol:
|
si apropo de stickerele facute de B$&CVJ ... ala cu broasca putem sa il punem pe tricou cred :)) iar ala cu maimuta nu prea are legatura cu automobilismul , dar oricum e mai dragut decat ce avem acum :D mai multe idei nu mai ai ? :p
|
apropo cu paint boll cate bile ar trebuii?o idee de stickere ..ar fi ceva in genu cum au cei de OCC in genu incercam sa facem o masina din Crazy si scrie jos Drivers un gen de scris Ghotik..
|
pai ... cred k 100 de bile ne ajung...dar baietilor din insane le zicem de 60 de bile si cand isi termina munitia sarim pe ei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
salut baieti:)
vine careva vinerea asta la intalnire? poate ne strangem mai multi...:) |
hei baieti! uitati ce ne-a trecut prin cap mie si lu ffa! sa facem un crazy draivers demo car! si cum suntem crazy nu ne aruncam la bmw'uri sau alte nebuni, ne bagam la lastun:D sau fiat 600 vedem noi ce gasim ieftin da...sau nu...vedem:))! oricum, ce parere aveti?
|
eu ma bag sigur. sper sa avem si sprijinul vostru. vineri sunt prezent. si ar trebui sa ne strangem toti. k avem unele chestii d discutat.
|
ok.. faza cu masina e tare.. 2. nu e adevarat.. nu iti da la 30 bila alte 30.. la 150 iti da 20 si la 200 iti da 50 :P bile..iti iei cate vrei.. vrei sa ramai fara si sa te alerge insanii p`acolo ia-ti 10.. vrei sa faci fata.. i-ati 100 :P
|
iti spun eu ca nu iti ajung 100:))
eu stiu undeva mai ieftin la 2000 bila dar e locul mai mic! oricum daca fac rost de bani vin pt ca super multa distractie la paintball |
Quote:
|
e buna idee cu masina .. si mic sa vi vineri sa iti dau bani de stickere k am auzit ca tu eshti bank :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning