![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
Multumesc,ma bucur deja de el de pe 15 ianuarie 2009,de cand e in posesia mea.Dupa cum se poate vedea in poze,nu e boxer 100%,are botul de Amstaff, dar la caracter e 100% boxer:-)
|
3 Attachment(s)
O mica comparatie. Prima poza este in facuta 26.05.2010 iar cealalta este azi facuta.
+ o poza cand doarme. Pisicile voastre va mananca scaunele?thomas are ceva cu un scaun si il tot roade. |
1 Attachment(s)
Master- bullmastif
|
frumoase animale pe aici.
ma bag si eu doar cu un mic sfat pt astia care vor cameleoni, iguane si serpi exotici. Inainte sa va luati asa ceva va recomand sa va documentati putin in legatura cu conditiile de intretinere si hrana necesara, asta daca nu vreti un vanity pet doar pt a impresiona, :) cheers. |
5 Attachment(s)
Fetele lu' tata ;)
|
Quote:
|
Daca mananca ambele din acelasi castron.... Nu nu o mananca pisica, in schimb papagalu e un pic mai rau cu ea si cu catelusu, si le da la o parte de la castroanele lor...
si eu daca mananc ceva si nu ii dau vine pe capu meu si ma ciuguleste pana ii dau... se pune pe mancare se baga in gura mea pana ii dau si ei un pic :lol: |
2 Attachment(s)
El e hamsterul meu. I se zice Norisor sau Cocofel (depinde de cum imi vine mie) :), il am de aproape un an... nu e adorabil ?
ps, doar il tineam asa in prima poza, nu il strangeam de gat ... (nici un hamster nu a fost ranit in timpul fotografierilor :) ) |
Nici pana ziua de azi nu am reusit sa inteleg de ce ar tine cineva un soarece d'asta in casa ....il iei ca sa ce ? sa il tii inchis ?
|
eu am avut in aprilie anul trecut ceva probleme (oase, musachi rupti etc.), si am stat cateva luni imobilizat in casa , si mi-am luat un hamster sa am ce face caci aveam si o lovitura la cap (sa nu spuneti ca vati dat seama ca nu am auzit pe nimeni sa intrebe "te-ai lovit la cap"), pe 14 septembrie a murit, si mia placut foarte mult animalutu, si vroiam altul, dar nu m-am gandit ca incepe scoala eu incepusem sa merg de vreo luna, si mi-am luat altul, pe asta de acum, si inca il am :), celalalt era batran fara un ochi, vai de steaua lui. stiu, stiu cum de lam luat, no? pai eu eram vai de capul meu nu puteam sa merg prea mult, si nu am putut intra in targul de animale, si sau dus ai mei si lau luat fara sa se uite prea bine la el... oricum asta e al doilea :) si sa stii ca sunt amuzanti:) casca se intind, gem prin somn (adica asta nu, doar celalalt avea cosmaruri) au niste gesturi destul de amuzante :)
|
15 Attachment(s)
Quote:
a 2-a poza e pe terasa la mare... 3: somnul de frumusete 4 .... prostiile mele :) 5 intr-o poza cu cora, cea mai energica si nazbatie catea care am vazut in viata mea. R.I.P in o luna ma facut sa schimb tot mobilierul, canapeaua si covorul din sufragerie after that sonique ultimul e baxi. un caine care mi la furat de la curte... frate de tata cu ala galben |
2 Attachment(s)
Pun si eu 2 filmulete cu ai mei.. Un amstaff de 2 ani si 6 luni si un Beagle de 3 luni si ceva :)
https://www.youtube.com/watch?v=KUXdSJX9Jps https://www.youtube.com/watch?v=o6BwlLmgyy4 |
Beagle-ul este adorabil!
Îţi vine să îl mănânci! |
3 Attachment(s)
Thx..Mai pun cateva poze..
|
Quote:
Adorabil,sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!:D |
Quote:
|
2 ciobanesti caucazieni :).
|
eu am o cetelusa, Pechinez Imperial, are 10 ani, este neagra si o cheama Bombonica, cat de curant o sa revin si cu poze
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Athos....
|
chiar nu mai are nimeni hamster... of :sad:
|
Am eu o scroafa cu pui .Te coafeaza ?=))
|
1 Attachment(s)
Vreau si eu un nume pentru pisoiul asta mic si urat, aveti ceva idei?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
p.s. e pisicuta |
Quote:
|
pai daca e negru zii Jamal :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
e pisicuta:D, deci nu tu Jamal , Juwanna(man), altceva. ii gasim nasu'?
|
gata, alpinista asta mica(ce escaladeaza pereti pana la vreo 3-4 m:shock:) se numeste Pisi, asa o strig si ea vine:D
|
oau.... de ce nu iai zis cutzu? era mai spontan :->
|
Quote:
Poza nu ii fac ca la toata animalele din 1999 pana in 2010 care le'am facut poza au murit! sa fie superstitie sau coincidenta ... nu stiu dar stiu sigur ca au murit! :sad: La pisicu meu ii zic "tigane" :)) ca e negru tot! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa-ti traiasca |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
încă un pisic, Motănicu:D, mai nou Pisi a mea are companion:D
|
:-P Cea neagra seamana foarte mult cu una din pisicile mele, pata de pe gat este identica, doar ca a mea e mai batranica (cam 8 ani) :P
Din pacate nu am la indemana poze, dar va insir si eu animalele " din dotare " : 2 pisici(cateodata + 1 cand avem musafiri), un amstaff in varsta de 7 ani,un Bulldog francez in varsta de 1 an si un pic, si doua iguane :) A , mai erau si 2 broaste testoase, dar una a disparut din bazin anul trecut, iar cealata cred ca isi va gasi alta casa pana in iarna...sunt mari si e greu iarna cu ele in acvariu:rolleyes2 Si sa inchei cu o intrebare pentru "cunoscatori". Ce perii folositi fratilor pentru parul cainilor? Nu gasesc nici una sa fie buna pentru bulldog-ul francez :shock: Aveti grija de animalele voastre! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning