![]() |
Re: Discutii si taclale
Care e chestia cu ITP la 4X4? E vre-o diferenta? Doar nu-ti face dyno? :D
LE: 4X4 permanent - am inteles |
Intre timp am vorbit cu Cipri si la el voi merge si cu aceasta masina.
@Laviniu ... credeam ca e mai delicata problema fiind 4x4 permanent dar pana la urma totul e ok, vorba lui Horicutz. :) Mersi la toti de raspuns. |
Eu imi fac deja de a3a oara pe henric Ibsen,la COVSERV DENI SRL la domnu RAMON,inainte erau pe Ov Densusianu 4 da s`au mutat.
|
La masinuta mea de offroad vreau sa-i fac evacuarea cap/coada (teava de 50 mm + toba mijloc sport/accelerator gaze). Cum pot obtine un sunet mai "gros" fara o toba finala? Ar fi o varianta mai buna sa pun un accelerator de gaze si o finala sport de dimensiuni cat mai mici? Ideea ar fi sa nu-mi afecteze unghiul de degajare.
Mersi. |
Urmeaza sa cumpar o masina din jud Bh si as vrea sa stiu ce proceduri is pt a o trece pe numele meu !? Contractul de vanzare/cumparare trebuie sa il fac la notar ?
Multumesc ! |
Du-te la un birou de copiat acte si iti explica aia toata procedura.
|
Quote:
|
Salutare baieti. Am si eu o intrebare :) Am adus o masina din strainatate, si pentru inmatriculare avem nevoie de toate actele traduse in lb romana. Acum intrebarea este: unde pot si eu sa traduc actele URGENT si REPEDE? Va multumesc anticipat pentru raspuns 8)
|
Baieti, unde pot si eu sa gasesc mocheta speciala pentru incinta acustica?
Vre-un pont ceva? Lasati-mi un pm va rog ca trebuie sa ma apuc de treaba! Dau o bere doua trei!!!!:drunk: |
Quote:
|
Lapusului, mersi pentru pont Gerhard_1300! ca norocul am drum inspre zona.
|
Quote:
Biroul de Traduceri „Amiris” Sediu: Romania, Bihor, Oradea Str. Avram Iancu Nr.2 La 50 m de Biserica cu Luna, strada ce duce la Universitate In alta ordine de idei, care stiti, cat dureaza sa primesti raspuns cu valoarea taxei auto de la Finante? In aceasi zi, urmatoarea zi? Sunt nerabdator sa inmatriculez masina, maine primesc actele de la RAR. |
1 Attachment(s)
Va Doresc la tori un LA MULTI ANI,si toate cele bune!
|
LA MULTI ANI TUTUROR !
Am si eu o intrebare : face cineva in Oradea strut bar custom ?:) |
Quote:
|
Poti sa imi dai ceva detalii aici sau in privat ?
|
1 Attachment(s)
Si pe mine m-ar interesa pretul. Atasez o poza cu modelul de bara pe care il vreau (am nevoie de tot, bride, bara, tije filetate).
|
Quote:
|
Baieti.. o intrebare ... care stiti pe unde sta Cielo`ul XOY visiniu cu gri prin oras? s`au un nr s`au date de contact al proprietarului.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ala cu faruri de bmw din cate stiu avea nr de Ungaria ! XOY are faruri normale !
|
Apropo de tauri, ala cu nr. de inmatriculare BH 22 (parca) DOI mai exista? Superb exemplar.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ma intereseaza bara fata de pe masina,masina ne mai fiind ingrijita.eventual i`au legatura cu horguem...cred ca de la el are bara.. |
Quote:
|
din cate stiu io, corectati-ma daca gresesc, XOY`u e facut la Arad, la Kid Tuning :D
|
1 Attachment(s)
Daca tot vorbim de masini din epoci demult apuse, stie cineva pe unde a ajuns Lada aia 1200 FOX? joasa, table late, foarte portocalie, tre' sa va aduceti aminte de ea :) .
L.E: Am gasit si poza cu ea. |
hehe, vechea masina a lui Laci cu foliile, ii plecat momentan din tara, ca ne`ar fi dat el niste detalii :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca e posibil, te rog posteaza imaginile respective.
|
Am nevoie de o priza aer capota de R19 16v. Nu stiti vreunul care se dezmembreaza prin zona?
|
Quote:
|
Nu am nici o indoiala :) .
|
:))))
|
1 Attachment(s)
Baietii am si eu o intrebare , rugaminte . Stie cineva daca Zozo a reusit sa termine proiectu Omega inainte sa ...:sad::sad::sad:
|
Nuuu...
|
Quote:
Odihneascase-n pace |
2 Attachment(s)
Remember?
|