![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
donn vb maine dupa examen si va mai trimit
|
fratilor mai este 1 ora pina la 16 ce facem ne vedem? postati si voi care vreti sa veniti
|
bafta dacia la examen si nu ma uita luni :D
|
dacia poate imi trimiti si mie un stiker,in caz ca nu ai citit pm.adresa crek o stii
|
pana la urma v-ati intalnit, ca eu nu am reusit sa ajung in timp util un Bucuresti?
P.S: cine ma poate ajuta cu un sticker? ... contra cost bineinteles |
ce se aude de intalnire....?a avut lc?cine a fost?bafta dacia.....maine
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca am ratat vinul fiert si partida de mesterit, sper sa nu le mai ratez data viitoare, multumiri lui donn si dacia wrc...
|
Bafta Dacia la examen....deci pana la urma tot a iesit bine...pentru voi doi azi.
|
apoi examenul defapt ii un semi examen...dar cum am 6 restante de anu trecut vreau sa le dau toate acuma sa scap.
eu am fost la intalnire, singur, m`am certat cu pretena...se pare ca de tot de data asta, pentru ca eu toti banii ii bag in masina si pe ea nu o scot in oras decat ff rar. i`am zis ca mai bine rar decat deloc. maine daca mai dispun de 25 de lei mai scot o coala si vi le trimit si la restul, sa vad cum stau cu banii. cand imi ajung bani de la tzestos va mai fac o coala sa aveti toti, restul.. mai incolo. |
o sa vin si eu la urmatoarea intalnire sper ca saptamana asta sa iau masina:shock: si sa pun mamaligile in geam :D :rolleyes2
Oricum daca am masina nu o sa lipsesc .... |
man3l3 ... dar de ce vrei cielo dupa 2000 ?
cele pana in 2000 sunt mult mai bune..... majoritatea celor din club avem pana in 2000 |
daca il mai tin si eu 10 ani ce fac cu el pe urma il las in fata blocului sau il dau pe o tigare =)) ala din 95 are 13 ani + inca 10 de la mine face 23 de ani cine mai cumpara azi o dacie din 80:???: stiu ca sunt mai bune alea din corea
dar nu stiu cat il tin.... Si nu iau unu din 95 care cere aproape cat unu din 2000 si pe urma sa il dau cu 2000E..... |
eu as cumpara o dacie din 80.
stii tu una in stare buna de functionare si sa nu fie prea coapta? |
si daca cumperi cielo din 2006 peste zece ani nu cred ca iei prea multi bani...
oricum nu prea inteleg logica ta...... |
lol nu stiu am un prieten cu 3 avariate stau pe butuci una e cea mai veche are 30 de ani daca nu mai mult =)) si 3 gloante in plafon ca nu ia primito la rar celalante 2 ...
1 nare cacuciucuri si una e doar scheletele a zis ca , cum da vara le duce la groapa =));) |
xoro una din 2002 2006 o mai dai pe ceva dar una din 95 peste 10 ani o sa cresti gainii in ea [ scuze ] dar e prima mea masina si nu as prefera una din 95 ca nu as vrea sa le schimb ca pe sosete
|
Sectiunea Bazar e mai in urma!!!! Aici e Club Cielo!
|
ciudata gandire ai.. pai tu in urmatorii 10 ani nu aspiri la o masina mai buna decat cielo? gandeste`te ca peste 2..3 ani o sa iei cu 3000 de euro un golf4 din 2000 de ex. o sa mai tii tu 10 ani cielo?! si inca ceva, daca se va scoate taxa cielo va valora nu 500 de eur cat e in afara, insa va scadea valoarea cam la jumate din cat e acum,asa ca dai pe el 5000acum, peste 6 luni e posibil sa valoreze 2500 :p .
|
si loganu cat va valora mai omule??? 100 000 de mii de euro banuiesc
|
Ok Am discutat cu prietena si ne-am inteles sa lom unu corean pana in 100 de mii de km culoarea alb
Daca stiti pe cineva maine ma duc in vitan sa vad ce gasesc :-P Ms De sfaturi |
Quote:
|
masina`i baza...adica piesele care vor urma puse pe masina si cand va fi gata va fi o bomba pe roti.
am bagat la bani...incat cred ca`mi luam o garsoniera in centru. dar asta e, boala se plateste :P |
da da :) eu iti tin pumni sa speram ca ne reunim cielo runners din ardela :) la cj din omv
|
Fratilor toate ca toate, dar cum fac si eu sa nu mai primesc mailuri ca s-a postat aici pe forum? ca ma dispera atatea emailuri.. sry da nu prea le am cu forumurile astea, da zilele astea ma tinut o raceala puternica prin casa, si de plictiseala am intrat....
|
Eu propun vineri sau sambata o intalnire a Cielo runners Modova ! Cred ca sunt doar eu si Snapy ...deci astept un raspuns de la Snapy !!!
|
Mergeeeeeeeeeeeeeeeee :lol:
|
MAN daca vrei cielo te astept sa iti dau citeva sfaturi si in principiu poti sa te duci singur sa iti iei cielo
|
oaleu!!!! si prin oltenia, mai exact slatina ori craiova cand facem o intalnire?
tre sa mai curga apa pe olt pana atunci....offff:cry::cry::cry: |
man3l3....si daca la astea din 2000 in coa...incep plasticele sa scartzaie...si alte probleme?daca zic toti sa cauti din 96-97...sau sa fie din coreea...io am din 96 si credema si pe gerul de akm nu scartzaie nmk...am dus`o trasa vreo 15 km...m`a tras o dacie...si nu se auzea nimic ....decat ce mi sa parut mie k era kam tare la gropi..orikm cred k la telescoapele pe fatza am si ceva probleme sau sunt prea tari...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
gliga, donn , angheluta valentin si marius gruianu o sa le primiti zilele viitoare ca azi le pun la posta.
|
ok multumim....inca nu prea stiu unde o sa le pun...k la portbagaj ...daca il pun peste 1 luna il dau jos k trebe sal vopsesc...cred k il pun pe luneta sau pe parbriz,cu autocolant alb:D
|
Hai ca incet incet se formeaza mici grupuri prin tara :D Ma intreb ce s-a intamplat cu restul de persoane care mai frecventau pe aici?? Daca mai aveti prieteni care sunt posesori de Cielo faceti-le o invitatie pe forum, poate poate ;)
|
io as avea un prieten....dar sa dau de el...nu are net...dar o sai fac eu aici...un topic cu masina ..o are la fel k a mea...doar k e mai aranjata putin k a mea...cel putin are grila super...nush ce material sia pus...sa vb cu el...dar orikm degeaba aducem membri...k daca fac ca actualii...si nu prea posteaza....k din 18 care iam publicat eu...suntem vreo 8-9 care postam....soryn...ai mai rezolvat ceva?
|
man3l3 nu incerca sa cauti sub 100 000 km .... daca gasesi inseamna ca nu sunt reali....
apropo.... parca trebuia sa punem poze cu noi si masina.... vad ca sunteti "rusinosi" :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning