![]() |
Re: Discutii despre orice!
1 Attachment(s)
a murit Andrea Pininfarina in virsta de 51 de ani desenatorul multor masini momentan lucra la Ferrari 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti , Maserati Quattroporte automatica si GranTurismo .Un accident stupic cred eu pt ca conducea un scuter in incinta fabrici iar o masina nu ia acordat prioritate.
|
Re: extrem street race liniutze accelereri
Quote:
si da intradevar, masina este beteaga, aceeasi problema cu ambreajul, inca nu am remediat-o, dar asta nu inseamna ca nu putem face noi doi una mica, si daca leg cu leocoplast ambreajul tot te umilesc:lol: si sa nu uiti ca mai de un pic de vreme ma salutai cu SARUTmana si cred ca ai uitat cand m-ai spalat pe piciore si ai baut apa dupa aia.:twisted: asa ca veziti tu de lungu nasului sa nu trebuiasca sa iti dau ora exacta |
Quote:
aaa si sa nu uitam . In mai cine so tras pe fund sa se dea... eu sau tu....asa ca mai bine rupei gura printre blocuri ca pe aeroport tio fo frica ca tio iei de la jeff si de la subaru |
Quote:
dar, cel mai tare mi se pare cand vine cate un fraer in benzinarii si se uita intreaba ce masina e asta, aaaa, si varumeu , cumnatumeu etc a avut una din astaa..tare dar mai tare e mondeo meu modificat :lol::lol: |
Quote:
poi daca in momentul de fata masina nu este functionala la capacitatile normale, de asta tot insisti acuma sperii sa poti depasii un EVO:sad: si sa nu uitam ca pana acu cateva luni erai un retardat cu mucii pe piept si care nu avea dupa ce bea apa, acuma ai devenit un ,,smeker "care ii plin de besini pe deasupra mai ii si mare sofer.. asa ca hai sa dam un Gutin de jos pana sus. eu imi pun masina la pariu, dar tu??? ce pui??? peugeotul lui Burebista, ca Subarul nu poti....... ca imi primul rand nu este al tau..... si in al doilea rand tu nu ai nici o treaba cu condusul... asa ca mai bine las-o balta ca suntem deja off topic |
:lol:
Quote:
daca este asa , oare cine pune benzina in subaru, macar aia e proprietate personala? La o urcare de 11 km pe o anumita rampa oare se poate tine subaru de o masina de 105 cai? eu zic ca ar trebui sa bata un logan intai si dupa aia sa faca provocari la evo uri , nu conteaza a cui e benzina din masina :lol: |
Nu stiu de ce va tot certati ca nu castigati niciunul nimic, ba poate mai bine ar fi sa va certati cu pm-uri nu in public. In ziua de azi face cine ce poate.
|
Quote:
|
colantari in baia mare se ocupa careva?
|
Quote:
|
depinde ce iti doresti la colante... este o firma care chiar este profii. nu face suprapus ci are imprimanta dintraia smechera.
|
Quote:
|
ex RMB, mai multe detalii. ma intereseaza si pe mine niste colante!
|
Quote:
sursa.QUATTROROUTE. |
Quote:
"Azi dimineata, în Trofarello, în provincia Torino, a murit la varsta de 51 ani Andrea Pininfarina, preşedinte şi director la Pininfarina caroserie. Ca in fiecare dimineata conducea scooterul sau când a fost lovit de o masina ,din primele investigatii nu i sa acordat pioritate . A lasat soţia şi cei trei copii ..." :shock: |
Cine stie :))
|
2 Attachment(s)
Quote:
:shock::shock:autocolantul este dintro bucata nu sun zeci demii de autocolante suprapuse:shock::shock: telef 0722 72 56 73 DAN la INCUBATORUL DE AFACERI la etaj 4 pe stanga holului in capat |
Quote:
|
Quote:
|
E vorba de masinile lui bogdan350cid .....ti sa parut ca m'am referit la masina mea?? Oricum nu mai particip la curse
|
poi de ce mai ionut? de ce?
|
Pentru ca vreau sa'mi vand masina , si nu risc sa se intample ceva....
|
in cazul asta dece mai umbli cu ea?? poate da accidentu in tine? inta Mitru cu Dacia in franatie si iti face masina de comando
|
Pai tu de ce mai umbli cu ea ?? Umblu ca asta e acum , cealalta masina e plecata .... Nu mai vreau sa bag bani in ea .Tie iti place cand ai de bagat o caruta de bani in masina ? nu prea cred ...
|
care cealalta masina??? si o plecat singura???
|
Quote:
|
mai baieti! hai sa va dau o veste: nu stiu cati dintre voi ati ascultat ieri europa fm emisiunea lui robert turcescu "Romania in direct" in care se discuta despre copii de bani gata! pana aici totul e ok! dar...exista cineva din baia mare care a sunat la emisiune avand ceva cu fratii Deac care dupa cum stie toata lumea au avut ambii incidente nefericite, fata acum un an iar baiatul acum o luna, si s-a apucat sa povesteasca la toata tara parerea lui despre accidentele lor! puteti sa il ascultati si voi pe inculpat vorbind, murind de ciuda ca el nu are BMW 645 sau ma rog tot atatia bani, si murind de ciuda ca trebuie sa lucre pt bani si altii ii primesc de la parinti fara sa faca nimic! (sa nu mai zic ca baiatul cu BMW-ul a fost prieten bun cu turnatorul care a sunat la radio) sa va intreb ceva: CU CE SuNT EI VINOVATI CA PARINTII ISI PERMIT SA LE OFERE TOT CE VOR???
incepe sa vorbeasca de la minutul 26 in cazul in care nu va dati seama cine este va pot da un indiciu: numarul lui de inmatriculare se termina cu ROT DACA NICI ASA NU VA PRINDETI---- ESTE UN MITSUBISHI SA ITI FIE RUSINE ******!!!!!!!!!! MAI ALES CA PARINTII VOSTRI SANT PRIETENI BUNI --- RUSINE SI ACUMA AM UN MESAJ PT BAIATUL CU MM -- ROT LA MASINA: ****** DACA TI SE INTAMPLA TIE, TE-AR FI AJUTAT IN ORICE SITUATIE!!! NU AR FI SUNAT LA RADIO SI NICI NU AR FI POSTAT POZE SAU FILME PE INTERNET CU MASINA TA! ****** CE AI AVUT DE CASTIGAT DEFAPT DIN TOATA TREABA ASTA???? ITI SPUN EU: AI MAI PIERDUT UN PRIETEN!****** ****** |
Re: Accidente Baia Mare
problema e parintii care nu si dau seama ca au copii retardati
|
Am fost printre primii care am aflat .....sincer nu'mi venea sa cred totusi .Daca suntem cativa care am avut noroc in viata stiu ca asta deranjeaza foarte tare pe unii ...Totusi ROT are o masina destul de scumpa care nu oricine si'o permite , deci nu as crede ca e vorba de invidie , mai degraba tiind sa cred ca e ceva personal , dar si asa sa o duci la nivelul in care sa auda toata tara , asa ceva nu se face. .Am obs ceva greseli in ce a spus...1. Cel cu care a stat 'XX'' , NU e cel mai temut politist din oras si 2. Florin nu joaca FOTBAL :))).
Bogdan350cid ...Pot sa spui de ce suntem retardati?? Si eu am avut masini scumpe de la parinti dar acum am afacerea mea proprie , nu ma consider retardat . Tu ai masini scumpe , ai muncit pentru ele , pentru asta trebuie sa te mandresti ...Nu vreau sa spun ca e invidie , mai degraba o atitudine recalcitranta impotriva copiilor de bani gata . |
Quote:
poi daca el are evo ala rosu, nu vad de ce i ar fi ciuda ca nu are 645..poate la om ii plac masinile mai rapide, nu masinile de snobi. si mie imi place 645 , e o masina frumoasa , cred ca la oricine ii place Poate e si invidie , dar cam asta se intampla mai devreme sau mai tarziu cu masini puternice primite cadou..si eu dau vina parinti, ca copiii nu si dau ei seama ce si cum, doar vor sa fie cei mai tari cei mai jmekeri, cei mai periculosi ..de obicei ..asa mi se pare mie, poate gresesc |
Da ai dreptate in privinta asta ...de exemplu o cunostinta de'a ia luat fiului sau un bentley continental GT la 18 ani , dupa 2 saptamani a avut accident si la facut praf , alt caz , tot un baiat de 18 ani a primit cadou de la parinti un Cayenne turbo S , la 3 luni el cu un prieten si 2 fete a vrut sa vada ce repede prinde 200 km/h !!!!! pe o strada in mamaia , a lovit un stalp , la proiectat in copac ...au murit pe loc toti , masina a luat foc , cel de la volan era sub motor !!!! masina distrusa in proportie de 100 % !!! Am fost in monaco , am vazut ce fel masini sunt si cel fel de oameni le conduc ...toti peste 30 ani ..tineri am vazut care se urcau pe iahturi , mai un golf GTI , mai un s'klass 320 CDI!!! ..dar nici unul intr'o masina de sute de mii euro si cu sute de cai . Apropo , Lambo distru acum 1 luna in bucuresti , baiatul mai distruse un jaguar si lovise bentley'ul lui maicasa si avea 21 ani , Ferrari de peste 300.000 mii euro distrus acum cateva zile tot de un tanar ..Cei din occident care isi cumpara astfel de masini , si le cumpara pentru ca isi permit si au pasiune , cunosc istoricul marcii etc. Ia intreaba'l pe unu cu lambo sau ferrari din romania daca stie istoria masinii pe care o are , sau daca stie totusi ce masini are ..inafara de marca si model .Snobism dus la extrem .
|
ce masina scumpa ******? aia e masina scumpa ******? ****** daca e asa smecher de ce nu isi ia direct o masina smechera nu una pe care sa o tuneze si sa puna tot felu de ******-uri?
****** se intampla ****** si se poate intampla oricui, daca i s-a intamplat lui de ce atata tam-tam????? ca are bani??? ca are multi bani??? nu inteleg de ce oamenii nu isi vad de treaba lor asa cum isi vede si el ca nu a avut nimic cu nimeni niciodata, numai altii au cu el si asta numai ca are bani si i se ofera tot ce vrea fara sa munceasca!!****** |
Quote:
|
****** ce ****** tot vorbesti la radio ca a dat mita si nu stiu cati bani si termopane???? ****** TU NU AI DAT???? TU NU AI DA??? DACA ERAI IN LOCUL LUI NU AI DA SA FIE BINE?******
|
Quote:
|
Quote:
Pot sa va spun ca pe mine ma sunat ieri cineva sa imi spuna ca a fost cineva din BM la radio si daca am auzit ca vorbea de DEAC, nestind despre ce era vorba l-am sunat pe Florin si l-am intrebat daca stie despre eveniment sau daca a auzit. Dupa care nu stiu dece crezi ca as avea interesul sa il blamez pe Deac, avand in vedere ca anul trecut am fost pe aceeasi pagina de ziar amandoi. (sau poate si atunci tot eu am scris articolul) (daca vrea pot sa rog un Moderator sa stearga pozele de pe forum, daca il dereanjaza, dar mai mult de atat nu am ce face si nici cu ce il ajuta) si in final pot sa precizez ca in ultimele zile am fost plecat din judet de la ora 5 dimineata pana la ora 16 - 17 in fiecare zi. si tu JOLI 111 nu stiu cine esti poate dai un mic indiciu |
@joli111 Nu stiu de ce eu am impresia ca esti chiar tu personajul despre care se vorbeste la radio , in loc sa ai ciocu mic si sa nu mai iesi din casa , tu-ti faci conturi pe forumuri sa acuzi lumea de aici ca suna la radio , ce te derajaza defapt ? ca a aflat toata tara ce ai facut , ca orasul orcum stia ,nu era o noutate ...
Si de cand aveti voi impresia ca are cineva ceva cu voi ca aveti "banii lui tata" ? Lumea are ceva cu voi ca va credeti mai presus de lege cu banii vostri ... Is curios sa-mi raspundeti la o intrebare : Ce ai fi facut daca in acel taxi erau parinti tai ? Si un "rich boy" cu "banii lui tata" ii baga in spital !!! Si a doua zi pe terasa la McDonald's il si auzeai cum se da el smecher ca a tras politia in piept si a iesit bazma curata ... Daca-mi raspunzi la intrebare ai drepul sa te iei de cine vrei pe forumul asta ,daca nu veziti de termopane ... Intrebare valabila si la @IonutzMFF ... |
Quote:
mor aici de ciuda , asa ca sa mi treaca ma duc sa fac o tura cu o masina care e ceva mai tare ca 645 ul si poate imi trece..daca nu mi trece scot alta mai tare ..pana imi trece:lol::lol::lol:..si nu trebuie sa i cer cheile la nimeni ;) Nu conteaza cine a sunat, dar se pare ca a avut dreptate , confirmat chiar de asta de s a scandalizat si si-a facut cont sa poata sa si dea afara sentimentele pe forum :lol:. SNOB, SNOÁBĂ, snobi, snoabe s.m. şi f., adj. (Persoană) care admiră şi adoptă fără discernământ şi cu orice preţ tot ce este la modă. – Din fr. snob. cineva care isi ia evo nu mi se pare poate fi incadrat in categoria 'snob' . e o masina cu 4 usi , nu exagerat de scumpa..persoana nu umbla cu pantofi crem cu cioc si camasi trendy stramte cu guler mare :lol: si nu si a luat masina sa se dea jmeker , si a luat sa i mearga tare , si e 4x4 , foarte sigura si pentru ceilalti participanti in trafic. Salut Rotaru, da i in hiunday getz pe astia;) Ala cu 645 ul nu i vina lui ..am mai zis ,parintii lui sunt de vina ,ar fi frumos sa si citesca ce crede lumea . A fost o intamplare nefericita accidentul , sau accidentele. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning