![]() |
Re: sal
2 Attachment(s)
Quote:
|
Re: sal
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
juice: culoarea sa ramana la fel? spoileru sa fie mai \"nervos\" sau ceva cat mai aproape de realitate and shit? de exemplu sa modific putin din cel original? am facut o prima varianta...sa-mi spui ce vrei sa fak cu spoilerul! p.s. numa acuma am vazut ca esti clujean de-al meu :wave: :bunch: :joy: |
re
1 Attachment(s)
incercarea mea
|
1 Attachment(s)
pana la urma am pus eu mana, am luat photoshopu si am facut-o singur...
e prima mea incercare de tuning virtual si mie chiar imi place...voi ce parere aveti? chiar vreau +uri si -uri ca sa imi imbunatatesc tehnica :wink: |
Bv dar la inceput incearca sa faci unghiuri mai usoare... eu zic sa nu te mai chinui cu neoane deocamdata... si mai baga un ochi la tutorialele alea!!! Succes in continuare si la cat mai multe lucrari!!!
|
2 Attachment(s)
:roll: :arrow:
|
arata bine dar este ciudat ungiu nu poti sa-ti dai seama cu arata per total
|
scuze..le-am mutat
|
@metal_milita - lucrarile tale nu trebuia postate aici ! ci la Various ! :wink:
|
CT99WUW ma apuc sa lucrez la bijuteria ta
cred ca vineri-sambata o sa o termin :lol: |
pe bora mea nu mai lucreaza nimeni aveam vreo 2 promisiuni in care mi se zicea sa am rabdare...
|
1 Attachment(s)
RA_2fast4u
mersi men ! bine lucrat ! fara numar sa curga berile :) foarte frumos ! frate un spoiler ar fi frumos... ceva care sa mearga cu liniile masinii... si tot spoilerul culoarea masinii sa vedem cat de bine vine... mai pun niste poze... poate e mult mai usor sa lucrezi pe ele ! tng respekt ! da masina initial avea numere de CJ :)... ei bine, nu e asta o problema... mersi mult ! |
Re:
Quote:
|
normal ca mi`a placut mai :)
|
Re:
Quote:
p.s. stai pe langa record? sau mi se pare mie? |
nu, nu stau langa record... doar ca acolo fac sala.... cum a inceput scoala s`a umplut de femei bune :))
|
1 Attachment(s)
cine imi face si mie masinutza mea???? dau o bere. sau 2.
|
1 Attachment(s)
Uite Golanul? Ce zici?
|
NIMENI NU VREA SA FACA BIMMERU??
|
Juice uite-ti loganu :arrow: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=298322#298322
|
1 Attachment(s)
am o rugaminte.. care poate sa-mi \"vopseasca\" si mie jantele negre, mai putin suprafata aceea pe care am incadrat-o cu rosu, aia sa ramana asa cum e pe fiecare spitza.. raman dator :wink:
|
1 Attachment(s)
CLIO:
|
1 Attachment(s)
mertan uite`tzi monstru` ...l`am postat shi la various da presupun ca nu l`ai vazut :D
|
ms andrei.. esti meshter
PS: coltz dreapta sus la poza -> :lol: :lol: |
ma d ain ce fel poate sa arate. :shock: :shock: :shock: sa mai vedem si alte propuneri.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
super de super. marfa rau. criminal. suntetzi tari baietzi.
|
2 Attachment(s)
tot pt mertan ...
|
2 Attachment(s)
Fratilor,super tari masinile modificate de voi. Am si eu o mare rugaminte, mi-am luat acest M 461 ( IMS) si vreau sa-l modific.Am motor se Ford Scorpio de 2,5 diesel ,actualmente am dieselul romanesc de Bv de 3.2 .,insa marea mea preocupare este sa-l fac sa arate \"feroce\" . As ruga sa-l modificati la exterior( vb de culoare, va las pe voi sa puneti ce credeti ca arata mai bine,iar la exterior as vrea sa vad cum ii sta mai bine...inaltzat de 4 X 4 etrem sau ceva gen low rider. Si as dori sa si-l decopertez, eventual sa-i las iarna numai o prelata.Va multumesc anticipat !
Abia astept sa-l bag in service,cine stie...poate o sa-l vedeti pe strada cu semnatura voastra pe caroserie ;) |
2 Attachment(s)
alta poza de`a lu` mertan ....
|
Liviu_NYC ...sa vezi ce iese :)))
|
2 Attachment(s)
fratzilor, a avut o cunoshtintza mashina asta dar a vandut-o shi ala care a luat-o shi-a batut joc de ea :cry: !!!
tzineam mult la ea... can you do something with it????? THANKS MTV FOR PIMPING MY RIDE! :lol: |
1 Attachment(s)
Liviu ...uite mashinutza ta...nu e mult...da e ceva :D
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
pacat ca toate astea raman la stadiul de .. discutii .. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
mertzan .. uite cum vad eu ursu .. |
1 Attachment(s)
masinutza lui juice....nu mi-a prea iesit spoilerul....nici lumina \"nu cade bine pe el\" nici nu e prea clar...e si punin stramb...da ce sa ii faki asa de idee :D sper sa iti placa :wink:
|
superba elvsantos. o sa fac o poza din unghiul care trebuie. mi-a zis lks cum trebe sa fie.
|
nu`i nik sant0s ...doar sa nu te invetzi :D :D :D ... la poza cu ursu din fatza ...i`am zis omului ca n`o sa o mai recunoasca ....shi cam asha a fost ...si....poate lucrarile astea nu vor ramane la stadiul de discutzii ....poate s`o apuca omu sa o faca....vreodata ...
mertzane ....place spatele ? (schimba treaba aia de la semnatura ta .... ca o avem la fel :wink: ) |
frumos men ! nu inteleg ce`i scrisu ala de sub grila spoilerului... in rest e ok :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning