![]() |
Re: skoda meeting
Quote:
|
Quote:
Pentru bucuresteni si nu numai. Intalnire in Bucuresti - 24 ianuarie 2009 - Taverna Sarbului Pentru loc intalnire ora si detalii urmati link-ul: http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=2341.0 |
ar fi fain daca s-ar face si in iasi o intrunire Skoda.
In Bucuresti cam pe cand va mai fi o intalnire? poate coincide cu o vizita de-a mea in capitala |
Quote:
|
si in iasi a fost acum cateva zile daca nu ma insel.
Daca nu ai intrat pe link-ul dat de mine ce sa iti fac. Momentan degeaba intri ca se fac schimbari si 2 zile e picat. Te anunt pe PM unde cum si cand. |
Noi in Cta ne intalnim in fiecare duminica la ora 2 . Suntem aprox. 9-10 in fiecare sapt.
|
pai am incercate sa intru dar cum ai zis si tu, de fac modificari, anunta-ma si pe mine te rog cand o sa mai fie vreo intalnire skoda in iasi
|
Quote:
|
Quote:
http://www.skoda-club.ro/index.php?board=17.0 |
Ar trebui sa intru mai des pe forumul skodaclub, recunosc.
Insa baieti, faceti-va mila de cei cu timp liber putin si dati un copy paste la intalniri (zi, detalii) de pe un forum pe altul. Stiu ca au mai fost anuntari, insa nu stiu daca au fost pentru toate intalnirile. Cel putin asa as trage concluzia citind postul tau... |
ultimile 3 au fost anuntate.
Este si maine o tentativ de intalnire. pentru cine vrea ora 14 piata constitutiei este bine venit. Nu este oficiala este o incercare de intalnire saptamanala. |
In cazul in care se da drumul la intalniri mai dese o sa incerc sa ajung si eu mai des...
|
Quote:
|
Quote:
|
stie careva ce e cu skforum? trebuia sa avem int la iasi duminica asta, da nu aveai cum vb cu lumea:P
|
Duminica la ora 2 in Piata Constitutiei intilnire saptaminala:D
|
astazi 15 februarie intilnire saptaminala skoda club,Piata Constitutiei;);)
|
Sper sa ajung si eu :D
|
Intalnire la Iasi Skoda forum
Alegeti data si ora la care o doriti: -sambata seara ora 18:00 (21.02.2009); -duminica dupamiaza ora 14:00 (22.02.2009). http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=2264.0 |
duminica 22 februarie ora 2 piata constitutiei intilnire saptaminala skoda club
|
tot tipati dupa intalniri , acum ca se fac:
1-nu veniti 2-daca veniti nu se sta 5 minute fix si se pleaca un singur tip cu o fabia alba de pe 4tuning a venit si a stat mult in comparatie cu fabia rosie Asa ca parerea mea Jonah Lomu se pierde timpul sa ii invitam cu japca. |
scuze dar eu in ultima perioada am avut ceva probleme mai grave.....promit ca la urmatoarea intalnire de amploare vin!
|
Quote:
|
Nu o luati in nume de rau,steff are cele mai bune intentii;)
|
duminica, se mai tine?
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa
|
daca vreti sa mariti grupul anuntati si aici pe 4tuning ca poate se strang mai multi...asta e interesul vostru...nu sa ii certati ca de ce nu au venit:))
|
Saptamanal, duminica, ora 14:00, intalnire skoda pe platoul din PIATA CONSTITUTIEI! enjoy
|
MAI NOU SAPTAMINAL INTILNIRE IN ACELASI LOC DAR LA ORA 16
|
azi intilnirea are loc la politehnica tot la 3-4
|
Si saptamana asta tot la Politehnica. Tot la 3-4 desi unii stam pana pe la 7-8 :)
Intrarea se face de pe Splai nu de pe Iului Maniu. |
Quote:
a trecut ceva tp de cand n-am mai vazut skodistii ;) |
hey ce se mai aude cu intalnirile astea...
ma bag si eu cand mai organizati intalniri eu sunt din Alexandria pot veni la Bucuresti sau imprejurimile contati pe mine cand o sa mai faceti intalniri |
azi la ora 19:00 la academia militara. nu cred insa ca o sa fim foarte multi...
|
:sad:imi pare rau dar nici chiar asa trebuie sa fiu si unpeak pregatit
totusi costa ceva sa vin de la alexandria altadata cand o sa am mai mult timp si cand o sam am ceva maimulti bani |
urmareste sectiunea de intalniri de pe www.skoda-club.ro.
Se organizeaza intalniri mai ample cat si saptamanale. |
vezi si aici: http://www.skoda-club.ro/index.php?topic=2632.1000
urmareste topicul de intalniri si sa ne vedem sanatosi cand ajungi. |
mersi...:-P
|
Salutare. Abia e marti, 07 iulie 2009. sunt nou pe forum si pe 4tun... duminica asta, 12 iulie 2009 se tine vreo intalnire skoda? si daca da, unde si la ce ora? thx
|
la academia militara in fata la ora 19:00 duminica. sus la statuie. te asteptam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning