![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Pff... ce s-a intamplat? :(
|
Aline ..da cum ai reusit ???
|
am trecut si eu azi pe aici...am vazut masinile dar nu am stiut ce s-a intamplat
|
Eu cred ca viteza si .... in special drumul prost. De la viaduct si pana la Vatra Dornei ... e iad-ul pe pamant.. un drum extrem de prost. Cei care vreti sa ajungeti la Vatra Dornei, recomand evitarea lui si ocolirea prin Tg Neamt - Spataresti - Gura Humorului - Campulung - Vatra Dornei (de la Gura Humorului pana la Vatra Dornei e o superbitate de drum)
|
Quote:
|
ai dat-o sau ai luat-o??? nasol :(
|
De asta erai sambata parca pe la bicaz fara bara fatza.Urat....
|
Ieri la intrarea pe drumul spre Manastirea Pingarati Castel, intrarea pe sub pod s-au ciocnit un punto si un passat, punto-ul circula pe dn15 spre bicaz si passat-ul iesea de sub pod spre piatra.
Rezultat: Punto-ul a fost avariat frontal dreapta, iar passat-ul probabil frontal. Poze nu am facut, erau 4 sau 5 masini de politie ajunse la fata locului. Cine stie mai bine imprejurarile? |
Si astazi la Zanesti ...un tir s-a rasturnat pe mijlocul strazii .
|
Altu era vineri la Oslobeni rasturnat ... si cazuse incarcatura (lemnele) peste alte 3 masini mici parca ...
|
Ati auzit de un accident moto la Dumbrava Rosie?
|
3 Attachment(s)
Sambata a avut loc un accident in fata la Blue Starr .... Un tip pe role nu s-a asigurat la trecerea de pietoni si a fost lovit de o masina .
:rolleyes2:arrow: Attachment 2133589Attachment 2133590Attachment 2133591 |
2 Attachment(s)
Un baiat istet ,numai el stie ce a vrut sa faca :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Da' unde l-a ciocnit, la urcare pe cozla? Nu e inchisa strada si pe acolo? |
Quote:
|
Azi la iesirea din Cracaoani spre Tg Neamt in serpentinele alea 2 golfuri s-au botit urat... unu avea LEX la nr si altu TUD (parca) si ambele erau de NT, gri, break-uri.
|
http://observator.a1.ro/social/Preot...lii_46083.html
Se grabea...avea 170 km/h..acolo i se blocase kilometrajul.Vorbea la telefon, la scapat si cand s-a aplecat dupa el s-a dus cu tot cu telefon....:sad:Parca il aud cand imi spunea sa ma port frumos, sa fac rugaciuni, cand mia sfintit masina...:sad::sad: |
Quote:
|
Quote:
PS:Un admin sa corecteze postul de mai sus unde am scris "mia" |
Aseara un peugeot 206 visiniu sau rosu inchis venind dinspre 1mai, la trecerea de pietoni de pe bulevardu` Traian, respectiv cea dinaintea sensului giratoriu de la spital, a luat din plin semaforul amplasat pe mijlocul strazii, dupa care s-a sustras de la locu` faptei, lasand "victima" imprastiata pe asfaltu` rece si umed :lol:
|
Condoleante familiei "Semafor" :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
aseara a fost...in fata scolii...tanarul era defapt un tigan, nu asta conteaza ca i se putea intampla oricui...trecerea aia de pietoni ca multe altele nu sunt iluminate cum trebuie...sa speram ca o sa se i-a masurim, dar cred ca la anul cand va fi campania electorala
|
Sa pricep ca masina lui nu era dotata cu faruri si cu sistem de franare? Eu nu pricep un lucru, ori e ghiolban chior si nu vede pietonii ori nu stie sa conduca....
|
e total aiurea trecerea aia...ai faruri la masina dar nu prea se observa ceva...sincer!
|
Quote:
Quote:
|
E frumos cum gonim pe strazile din oras cu 80km/h, hai, inteleg, 50-60, ai semafoare, treceri de pietoni, mai reduci viteza.....80? Racer? Vroiai de fapt sa spui "rracer", e o mare tampenie soferia din ziua de azi....tocmai am avut traseul si m-a picat domnul militian, maine merg in audienta insa vorbin de pericole la volan.....cum poti da permisul unui vitezoman care spulbera tot in fata sau unui amortit care iti opreste motorul la o trecere de pietoni blocand circulatia..... oricum rracerul nostru in culpa cred ca e una din cele 2 cazuri....
De curiozitate ce masina avea? Dacia si era pe cale sa se rupa daca pisca frana din timp? |
Quote:
Quote:
Sau la semafor,cand s-a facut verde a si plecat pe loc.Daca chiar tii la viata ta,si vrei sa te protejezi te asiguti de mai multe ori cand treci o strada,nu calci ca tampitul ca ai zebra. Nu zic ca soferul nu e vinovat,dar consider ca si pietonul are o mare parte din vina. Quote:
Cand e sa o trai o tragi,dar eu vad mai vinovati pietonii decat soferul! |
Nu zic ca pietonul nu e vinovat, iti iese d***u' de baba in fata fix cand pleci de pe loc dupa ce ai dat prioritate, ca doar deah, pietonii fac cu schimbul, cand e unu acolo pe zebra cum sa treaca si altii, ca doar asa se intampla, eu am patit-o de atatea ori cu masina de scoala....pac dadeam prioritate si atunci cand plecai, mai sarea unu in bratele Peugeot-ului, sau stau si se uita ca chiorii pe zebra in loc sa stea pe trotuar, vad ca vine masina si atunci iti sare in fata ca doar deah..... insa tratand problema din accidentul de mai sus, fetita avea cat, cativa anisori acolo, 6-7 ? Vrei sa anticipeze o minte asa mica viteza la care ar putea soferul sa opreasca in siguranta si timpul care il are ea sa traverseze sensul pe care vine masina, sa fim seriosi, aici e un alibi ca era cu parintii, dar daca era singura si poate ca n-avea 6 ani, ci 10? Daca iti sare un b*u de 40 de ani in fata masinii ca deah, soferul are pedale si opreste.....ce vrei de la o minte frageda de cativa anisori?
|
Quote:
Revenid la accidentul din Targ,eu unu vad vinovat parintele copilului! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: