![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
Sa va invit si eu pe la noi..... incepand din data de 3.10.2008 in Deva...(vezi mai jos)
http://denisuca.com/vineri-incepe-deva-auto-show.html |
1 Attachment(s)
Quote:
|
jante a la nik :)
|
le-ai nimerit sandule ;)
|
sa le uzezi placut :)
|
merci las ca trec sapt asta care vine pe la tine sa vb ceva :twisted:
|
5 Attachment(s)
my Opel Calibra :D
salutare la toata lumea,ma numesc Florin,am 23 ani. Motor-c20n3 stock 225.000km ,pe viitor o sa montez un filtru sport,serpisori/evacuare directa si poate un cip. Jante-215/40/R17 fata si spate 245/35/R17 arata foarte bine si are stabilitate szuper buna dar imi rupe masina avand in vedere ca am si suspensie sport Suspensie sport Bilstein' foarte rigida. Faruri cu angel eyes' urmeaza...schimbare bara fata/spate/praguri,eleron rtc. o sa revin cu poze cu fiecare up' care il fac la masina. |
Frumoasa masina.Mai ales poza din piatra craiului. :)
|
Salutare bihoreni!
Ma numesc Ionut (prietenii imi spun Johnny), am 17 ani si sunt nebun dupa masini. :twisted: |
Sal JohnnyX bine ai venit si imi pare bine de cunostinta:P Membru KIA deja?? parintii au KIA?? O zi placuta tuturor:P
|
Nice 2 meet u 2 @WOLFI3 ! Dap, parintii au o KIA, pe care sper sa o pot conduce spre sfarsitul verii... :peace:
|
7 Attachment(s)
hai sa mai bag o doua poze cu opelu meu care o schimbat o 3 seturi de jante si inca nu am gasit ceva sa ma satisfaca
|
Gti4ever fffoarte frumos!!! Acesta este modelul meu preferat de Opel!!! L-ai adus din strainatate?? Sal folosesti sanatos...nush de cand il ai, dar ii super frumoasaaa!!!Jantele din poza 4-5 sunt cele mai tari....din punctul meu de vedere!! o seara placuta
|
merci wolfie. l-am adus de anul trecut , jantele care le am acum sunt cele din ultima poza fiindca cele din poza 4-5 au fost ceva copii si am facut praf 2 asa ca le-am dat
|
Quote:
|
Frateeeee .....numa tiuning-uri in oradea !! :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Sandule ai planuri mari cu GTI`u ? :)
|
Quote:
|
Ma numesc Roxana Cojocariu si sunt presedintele A.C.S. Horse Power Racing Team din Iasi.
Pe 13 si 14 iunie organizam impreuna cu 4Tuning un eveniment in Iasi(vezi detalii pe www.hprt.ro). Am fost intrebata daca stiu ce cluburi sunt in Oradea si daca s-ar baga cineva dintre voi sa organizeze ceva similar in orasul vostru, parcare mare va fi pusa la dispozitie. Astept raspuns cat se poate de repede. Multumesc. __________________ HP Racing Team FAPTE NU VORBE |
Re: Sa ne cunoastem
4 Attachment(s)
ca demult n-am mai intrat p-acilea:lol: hai sa va arat si voua caruta mea de zi cu zi
|
stilata masina Pentea...s`o folosesti sanatos :) da ne ceva detalii, an, optionale, alea alea :D
|
Va dau eu un detaliu , Suje mult ;))
|
Quote:
|
pacat ca o vinzi...frumoasa rau masina...sa te bucuri de ea !
|
e frumoasa nu zic dar vreau ceva si mai frumos :twisted:
|
deci, ma numesc roxana si imi plac la nebunie masinile :)) si mi am achizitionat adica am primit :)) de mos nicolae un opel corsa sport din 94 are si ea vreo 82 de cai si i am mai pus si filtru sport daca tot are evacuarea sport si acuma incerc sa o modific :) cam atata despre mine :))
|
bine`ai venit...enjoy your stay! :D pune o poza cu tine si "bestia" sa ne recunoastem prin trafic :D
|
ii bine daca is bine venita :)) o sa va pun poze numai sa le stiu pune :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bun asa :))
|
frumoasa masinutza.... spor la treaba in continuare si s-o faci sa arate cum iti doresti ;)
|
merci!si eu sper o sa mai postez poze cand va fi gata masina si revopsita numai se pare ca nimeni nu vrea jantele de pe ea sau sa le schimb cu jante pe 14 :)) asta e!Numai tuh nu stiu cum ai reusit chiar sa te "pupi" cu politia :)
|
Aoleo ce "privire" are...frumoasa buburuza :D
|
ii un pic 'nervoasa' i am modificat capota recent :)).............
|
Quote:
scuza-ma dar nu am inteles ce anume ai dori sa faci cu jantele... daca ai nevoie de orice fel de ajutor legat de forum,la profil gasesti id mess,sau mesaj privat. |
pai trixi as vrea sa le vand sau sa le schimb cu jante pe 14':))
|
13 Attachment(s)
salut.....sunt sergiu....am 22 de ani....si am si eu o masinutza la care am lucrat cam prea mult......
pe pagina 43 va aratam prima dacie....la care am renuntat si am trecut la alta mai buna pe care amr eusit sa o fac frumos parerea mea:) este o dacie din 91` cutie cu 5 spoilere fatza, spate homemade integrate...bad boy.....angel eyes....stopuri integrate....jante pe 15 cu cauciucuri de 195\50, shaved dors.....aripi umflate....am schimbat toata directia.....toate bucsaraiele....frane noi.....vopsea portocalie cu perla argintie......motorul refacut de la "zero", degresat vopsit.... acuma va urma interiorul in doua culori...portocaliu cu negru.... pe urma vine muzica....iar la final un motor de golf 2 GTI.....sper sa va palca...... SPECIAL THANCK`s DUBMANIACKS |
deci ii misto masinuta tah adica ceva interesant la noi in oras :)) spor la munca pt interior si am sa parut foarte interesant cum ai vopsit motorul :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning