![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
felicitari pentru premiu!!!:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
felicitari ptr. cupa castigata ! si un wow ptr surpriza lui gusty,arata intr-un fel mare masina lui. sa aveti parte de ele si de cat mai multe cupe pe viitor.:lol::lol::lol::lol:
|
Eee :lol: FELICITARI! :D
|
Felicitari pt masina, a fost prima data cand am vazut-o live, si am ramas placut impresionat
|
Felicitari pentru premiu Laura.
Gusty a luat ceva? |
Quote:
|
o intrebare dar de ceasurile din bord cand te ocupi? nu le faci si pe acelea cu inele cromate si folie de carbon?!!! in genul manerelor?
|
2 Attachment(s)
filmuletul cu sunetul - din pacate calitatea inregistrarii lasa de dorit
sunetul cu tobele demontate - imediat dupa montarea galeriilor Quote:
ceasurile de bord o sa le fac cumva - cu lumina rosie si ceva interesant (partea de sus a bordului e singura bucata din masina pe care inca nu am desfacut-o de aceea ezit) - nu pun crom cu siguranta |
era o idee dar abia astept sa vad siacel lucru sunt sigurele lucruri care mai lipsesc de acolo:D
bestial suna masinutza ta a naibi de bine mai toarce mister cat asta al tau:P |
fac ceva si cu ceasurile - inca nu stiu exact - i-am facut la un prieten desenele pentru ceasuri cu un ciine si cu niste inscriptii ciudate - sa vad ce inventez pentru mr cat
ma bucur ca iti place sunetul - si mie imi place dar nu se pune ca mie mi-ar placea si de nu ar suna bine - acum la pitesti a fost primul drum cu galeriile si pot sa zic linistita ca se simte mult si ca a meritat din plin |
Mai bine la ceasuri la fundal ar trebui sa fie o pisica.. sau ceva de genu:D parerea mea..
|
Saru`mana!
Te`am vazut la intrare in Sibiu ieri seara...Nu am ajuns la Pitesti sa o vad..dar tot am vazut`o live macar stand la semafor.....Oai deci e supeerbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :X Felicitari ! |
banditii mei din Alba si-au facut de cap la Pitesti in lipsa mea,:lol: la mine nici aparatul nu mai suda:shock: cand stiam ca ei sunt acolo si eu cu masina intoarsa pe dos. Mai bucurati-va pana puteti ca i bai mare cand scot BTL-ul;). Oricum a fost premiera si pt.mine sa vad masina lu' Gusti gata si asteptam si trofeele sa vina. CAT-ul si-a marit depozitul cu inca un trofeu pe deplin meritat , dar eu tot astept fondantele acelea cu lichior, si o vitrina unde sa le vad pe toate la loc de cinste.:D
|
Quote:
Quote:
|
feliciari pt masina..foarte frumos:)..felicitari si pt.premiul de la arad..(mi-ai luat locu..;))..bafta in continuare!
|
Quote:
poate ne vedem la koe saptamina asta |
pacat ca nu pot ajunge la cluj.....am re-vazut masina la pitesti si...se aude intr-un stil cu serpisorii aia...asteptam cu totii sa se albastreasca :P:P:P:P
felicitari pt premiul de la pitesti!!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
a fost frumos showul de la cluj - masini superbe in expozitie - masini superbe la drift - surpriza cu cupa lui MR CAT - si mai ales intilnirea cu prietenii de pe forum
ne bucuram de fiecare data cind ne vedem la showuri si abia asteptam sa discutam ce modificari a mai facut fiecare la masina - dar de data asta am avut placerea sa ii intilnesc pe citiva prieteni pe care ii stiam numai de pe forum |
Felicitări pentru cupă, a meritat şi Mr. CAT şi ai meritat şi tu aprecierea asta, la mai multe :)
|
Quote:
p.s.-mai ai loc pe unde sa pui toate cupele alea??..:) |
Quote:
Quote:
cupele incap nu e problema - dau la o parte papusile barbi si le fac loc :D si cum ii place la mr cat sa fie rasfatat - i-am promis ca ii iau suspensii reglabile si a zis ca nu mai are rabdare, sa ma pun pe munca sa nu il mai fac sa astepte - o sa arate altfel daca il las mai jos si o sa stea altfel in curbe cu suspensii cit de poate de tari ma mai gindesc de citeva zile la ceva superinteresant - vreau sa modific forma consolei dintre scaune - unde e schimbatorul, frina de mina, cotiera - asta pentru inceput - si apoi in functie de cum iese mai modific si alte elemente de interior problema e ca inca nu stiu ce materiale sa folosesc - nu am mai lucrat in fibra - as putea sa invat - dar nu stiu daca e cel mai bun material - finisajul exterior vreau sa fie cu carbon si cu piele neagra deocamdata ma joc cu ideea si pina o sa fiu hotarita cum va arata gasesc si materialele potrivite ideile vin de la discutiile de pe forum (incet incet sa scot partea gri de sub bord si nu numai), si pentru ca schimbarea elementelor gri cu altele negre originale e o varianta prea scumpa - un prieten mi-a dat ideea sa le imbrac in piele - si pe urma ma gindeam ca daca tot le imbrac ce ar fi sa le fac si forme mai deosebite - avantajul e ca nu costa si ca imi pot folosi la maxim imaginatia (va fi munca mea si un minim de materiale) |
Felicitari pentru cupa si, mai ales, pentru continuarea acestui perpetuu proiect.
Un promo ar trebui sa sune: "Cat...! Mister Cat! Rasfat si rafinament!" |
Felicitari pentru cupa.
Bafta in continuare!!!! |
Quote:
Quote:
|
cat de bine da folia de carbon pe stalpii de la usi...cred ca o sa iti fur ideea. sper sa nu te superi
|
Quote:
|
ok mersi si bafta multa cu proiectul!
|
1 Attachment(s)
frumoasa masinuta.bafta
|
1 Attachment(s)
astazi a fost ziua lui - a implinit 2 anisori si conform traditiei am sarbatorit cu baietii in service dar am avut grija sa ii pastrez si la btl o felie de tort ( ca de nu iar imi auzeam tot anul :lol:)
|
La multi ani, Mr. Cat :lol:
|
Ar fi bine sa nu mancati prea mult sa nu va fie rau cumva:lol::lol::lol:.Deseara voi fi prezent si eu la o felie din CAT-ulica;). si o urare din partea BTL-ului "sa ne traiesti CAT pana la adanci batraneti si tot asa de rau sa fie ca astazi ":lol:
|
Frumos MR CAT :D te admir foarte mult pt tot ce ai facut cu aceasta masina:D este superba! bafta cu masina si dak nu e prea tarziu...La multi ani,MR CAT:D
|
Fara cuvinte!
Am citit tot topicul pagina cu pagina,am vazut evolutia masinii de la cumparare pana la produsul finit si nu pot sa imi imaginez cum o fata a avut curajul sa faca asa ceva.Oricum din partea mea ai toata stima si respectul pentru toate eforturile depuse pentru mr CAT. Inca o data felicitari si iti doresc sa ai parte de mr CAT pentru ca meriti dupa cate ai facut FELICITARI Multi km fara evenimente ca ar fi pacat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: Felicitari inca o data si multa bafta in continuare |
1 Attachment(s)
Attachment 1102592
ARAD |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Super masinuta ma bucur ca am apucat sa vad si live si sa facem si pozele!!!
|
3 Attachment(s)
cu intarziere....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning