![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
io inca lucrez la ea si nus dak voi fi maine prezent, dak ii dau de cap in seara asta sunt maine acolo.Imi trage greoi si urca greu in ture astept acum sa vina 316 sa-mi masoare bobinele sa vedem dak de acolo e problema.... mor de nervi , k a mers belea pana acum cateva zile cand a inteput sa faca figuri...
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
de la mine..pentru fratele meu dany...poze...cu masina...familia laf..;;)
si 2 filme;)) limitarea aia..criminala...Bai Lafu...si Discu..lasa..ca il pui..... si cand il pui ma suni...acum am reglat si camera stiu sa filmez mai bine cu ea...sa vezi show ce o sa facem.... |
e criminala masina felicitari hai cu ambreajul ala :D
|
da frate...asta i-am zis si eu...dar este este suparat....spune ca "ne-a dezamagit pe toti"...
atat a tinut discu frate....eu i-am zis...ca nu are 2.5....:[email protected] 4.4...pana mea..discu era de 3.0..tot d v8..era logic..ca nu o sa tina mult...si eu zic..oricum ca "sunetu" face tot"....in curand cu disc de ambreiaj.....va fi..piesa masina... oricum "nu este gatA" dupa spusele lui Go to school ! Read a book ! Damn it !!! :shock Fugi de limba română precum pisica de câine ! |
gata taticu prezent maine rezolvat problem :) si te-am sunat toata ziua pe connex dar degeaba :) ne vedem maine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
damn, ce sunet criminal are laf`u :D da am vazut ca limiteaza foarte repede, short diff ?
|
adevaru e ca ai motor de 1.6(x3) :-P , oricum tare emblema de 316 pe spate :D.sunet...mai mult decat criminal , parca e muscle car.senzatie masina.bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
adevarat muscle car, asa sunet ? :) super tare dany... dai BICE ! :lol: la propriu.. am murit de ras :D
|
Quote:
|
Cam bine bre nea Dani... o sa trec sa ma dai o tura:D
|
Quote:
|
ia dat si un bici pe spate lu kezu :)) din greasala :)))))))))))))) na ca la si biciuit :)))
|
Quote:
|
bine inteles ca dani nu s a putut sa se abtina si a venit cu vop-u a facut mult fum dar si clabuci pe la motor :D na revansa :D
|
sa moara 2 zugravi daca nu m`am simtit ca intr`o adevarata caleasca cu birjar cu tot..nush dc dar parca eram pe shantzelize la o plimbare..:)) asta ne`a venit pe moment dar urmatoarea cred ca va iesi mai calumea..baftaaa
|
Incearca sa rezolvi bara fata si spate:)
|
7 Attachment(s)
laf an refacere.odata cu vop;)
|
deci e crima "discul" de ambreaj :)) gata i ai pus disc ? :D
oricum e crima masina :-o |
Tare rau.....mama cum suna, dar sa vezi senzatie cand stai in masina si o turezi.:-)
|
direct cutremur a?
|
Quote:
|
Quote:
|
;)....nu a vrut sa fuga d cur pisika aia dane azi :( nu a vrut :(
tot zeu meu ramai ^:)^ |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
salut dani imi pare rau ca sa dus discul de ambreaj dar din cate vad toata lumea este super incantata de masina ta ma bucur mult sa aud un ca asta mai ales sa stiu ca si eu am avut o mica contributie la asta
ma mandresc atunci cand spun ca sunt pireten cu tine sper sa motezi repede discul ala nou si sai dai bataie poate ajung sa vad si sa ma dau si eu cu masina bafta multa |
Quote:
|
vine si motorul lui kezzu numai sa si raspunzi la telefonul ala
|
Boss , ai grija ca la un motor puternic cedeaza de obicei placa de presiune inaintea discului. Se decaleste otelul de la "soare", partea de frictiune se face de culoare albastra. Dupa ce s-a decalit placa, atunci cand ai dai patineaza discul ca nebunul si se face scrum.
Sper sa iti tina, daca iti patineaza sa fi sigur ca s-a decalit placa. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Dani, uite si filmul intreg.
https://forum.4tuning.ro/542-4tuningdays-action-and-sound-tibco-2008-20-22-iunie-2008-romexpo/82420-filme-campionatul-national-drift-and-burn-etapa-pilot/page-2.html vezi ca sunt 2 arhive .rar mai in jos pe pagina. descarca`le pe amandoua in calc. si da extract la part1 ala. aaaaaaaahhhhhmmmmmmmm tssssssssssssssssssssss, rrrrrrrrrrr, rrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmm! ce face furia rosie? |
salut boss cat te a costat evacuarea?
|
Quote:
|
Quote:
|
au loc magarushii sa iasa. fac treaba la borla
|