![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Quote:
|
Subiectul topicului: BMW E30
Subiectul dezbătut: KLI vs. DGH (şi, nu ştiu de ce, este băgat şi WPP la mijloc). Cine se mai abate de la subiectul topicului, ia roşu. Vreţi să discutaţi despre KLI şi DGH în paralel ? Aveţi la dispoziţie secţiunea PROVOCARI. Dacă vă mutaţi acolo, discutaţi civilizat, pentru că cei care vor jigni, o iau "pe coajă" :wink: PS: felicitări Iustin pentru maşină. |
|
Quote:
|
cred ca cel mai important lucru este ca sa terminat cu bine cursele si nau fost incidente neplacute ......... felicitari celor DGH SI KLI asteptam revansa cat mai repede
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari Iustin !
.... citind topicul tot ceea ce imi dau seama este ca unii chiar nu stiu sa piarda .... pana la urma este vorba de un concurs , iar departajarea este facuta doar de rezultat .... iar in cazul de fata evident tu esti castigator ... asta pana la urmatoarul concurs. Momentan nu iti ramane decat sa faci masina 100% functionala, cu siguranta urmatoarea confruntare nu va fi una usoara . Multa bafta!!! |
Quote:
|
Iustin o sa fi prezent duminica la bucovat ?.....
|
iustin pe 21 sambata la SIBIU pe aeroport o sa fii prezent???
|
1 Attachment(s)
o poza de la mine....
|
1 Attachment(s)
parca arata mai bine asa :P
|
Quote:
|
Cred ca la-ti capiat pe om :) asta e mai marfa asta e mai beton:D parca pe el il intereseaza cum a iesit masina in poze . Parerea mea e ca il intereseaza cum sa o puna la punct sa mearga cit mai bine si in forzaaaa:D
|
|
Din filmul pus de GYCONE nu se intelge cine a castigat.. deci pana la alta dovada KLI ramane castigator!
|
Sa ne lamureasca Iustin. Poate s-au dat de 2 ori si au facut pe rand unul pe altu`.
|
ce cursa e asta..din mers? oricum NU se vede care a castigat..daca doar puneai filmu si n-o mai tineai cu "porsche castiga clar" nu iti mai stergea nimeni
|
oricum e de apreciat chiar daka a mancat bataie iustin.. e doar un 2.5 24valve cu o turbina adaptata.. si s-a tinut de la egal la egal cu porche.. si a batut si pe dgh cu m5 turbo.. deci de ce atata rautate?
|
Quote:
|
nu. cel mai frumos era sa fie toti bucurosi etc.. si chiar daka a mancat bataie sa se mandreasca ca a stat langa un porche.. sau etc.. e doar un sport.. cu bani foarte multi cheltuiti de catre proprietari.. dupa ce ca se cheltuie banii.. sa mai aibe si nervi.. e urat..
|
fan ? da , se poate spune ca ador masina lui .....
eu vorbesc in cunostinta de cauza , nu ca altii din fabule prietene ... app iustin :D doamne ajuta ca cea de`a 5`a timonerie sa mi se potriveasca perfect :))))) sa pot sa vin si eu cu ursu la pitesti :P poate fac si eu vreo victima pe acolo :D |
Felicitari Iustin!
Imi place mult masina. Ne vedem la vara JOI-a la tine acolo. Bafta cu masina! |
inca una....M5:))
https://www.youtube.com/watch?v=bdZAbSYT_y8 |
felicitari omule si tine-o tot ashea...numai bine!!!
|
Quote:
|
Iar nu esti cuminte........:lol::lol:
|
e un avion, e o pasare, ba nu..e KLI :)) good job
|
inca o victima DJ 13 ABI
bv |
batea si daca nu fura putin startu'..
|
Quote:
|
chiar nu a furat deloc startul baieti. a plecat mult mai repede de pe loc pt ca m5-ul e mult mai greu decat ursul.;)felicitari pt urs iustin
|
iar???????????
|
ce s-a intamplat ? a patit cineva ceva ?
|
3 Attachment(s)
nu am patit nimik......mi-a taiat unu fata si am dat in el......asta e.....masina sper sa fie gata pana la urmatoarea cursa
|
4 Attachment(s)
Originale, nu copiate. ;) Imi pare sincer rau pt evenimenyul neplacut.:sad:
Attachment 854925Attachment 854923Attachment 854924Attachment 854926 |
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare |
Asta da ghinion pe capul tau :sad: ... bafta in continuare cu masina .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning