![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
ANUNT...
AM NEVOIE DE 2 POZE CU MASINA FIECARUI MEMBRU PENTRU SITE... WWW.INFERNOMOTORSPORT.RO... MAXIM PANA PE DATA DE 8FEB CEI CARE SE AFLA IN LISTA...SA TRIMITA UN EMAIL CU 2 POZE... LA ADRESA [email protected] Dragosh (CatRaneL) VW Golf III BMW E30 325i Jakal Bmw e30 324 D Bmw e30 325i Taxi Driver Bobi MOM BMW 325 24V E30 BMW E30 M3 TURBO + NAVA AMIRAL E60 Andrei PGV BMW e30 – 325ix Vlad -OKIO Pontiac FireFly Roxana Opel Tigra Emil ELF Fiat Stilo Coupe Taraiebuca (Marius) Renault Clio Razvan VEN Opel Vectra B Andrei HRZ Opel Vectra B CobraArt BMW 325i e30 BOBI BMW 318is motorsport edition Ovidiu BMW 320I 24V Nae Bmw e36 320 24v Sufletel Ford (DA`MI MAIL CU MODEL) |
mars ma ca nu stiu sa dau mailuri d-ale....:))......vi si imi pozezi masina.....:)
|
:))) trimite`i pe mess ma :)
|
la cate poze are masina mea pe forumu asta are de unde sa aleaga.....
m-am uitat acu pa site si am o poza ceva....mai sint si vicepresedinte de club si yo habar n-aveam.....:)) |
coisa...cum se poate`...cine e fratilii meu...io aseara prin voluntari..tu prin berceni..o ardem undecover la capitala....!=))
|
....mai sint si vicepresedinte de club si yo habar n-aveam.....:))[/QUOTE]
:))) poate afli acum ca ai facut si campanie si habar nici nu aveai :p :)) |
:D ce-ai boss....ghetto powa....era sa rupi si tobele alea sport ale tale :rolleyes2:twisted::-P..ce panarama...:D..binenteles inferno style
|
Hau,acu e cu poze si dalea.
|
doamnee prea mare panarama la voi acolo in Ploieshti =))) f tare frate !
|
noi..? cine noi..? =))
Skama: Ba ne iese roata.. eu: da`o ma in p mea skama: iese pe geam...ba e acolo da se misca eu: din 5 in 3..o dau de cur...uite ma ca nu iese :))) skama: la risc tata la risc =)) eu: NORMAL Frate... skama:Ba da cheia ..sa strang roata =)) eu: lasa ma roata..ia uite Bufnite (dau faza lunga) Cucuvele tata cucuvele... Criminal ma criminal..=)) |
deci aseara pot sa spun ca am mers iar NUMAI LA RISC TATA!
Sacalu n-a mai stat in spatele nostru (HEL-u adik) fiindca se miscau toate rotile!:lol: Gigi a pus niste flanse tuning la roti care au dat o imagine aparte ursului mergea de-a latu ca sarpele!:lol: Deci nu mai pot de ras! |
ras ca ras dar nu e bine
|
salut baieti, sunt baiatul cu golful cu FUG la numar, am auzit de la baietii din inferno bucuresti ca aseara m'a bautut un urs, eu sincer nu tin minte, dar totusi il rog pe acel baiat cu ursul care a zis ca m'a bautut sa posteze, sa stiu si eu de la cine am luat bataie...
|
Singura discutie cred ca am avuto eu cu cineva de la bucuresti..si nu imi aduc aminte sa fii zis de tine..ca ai luato pe coaja de la urs...ci am zis de Renaultu 5 Turbo ca a Luato..
astha una la mana 2.Nu tre sa te simti Jignit... 3.Discutia am avuto cu Daffy 4.Team apreciat cu toti ca erai in Bermude =)) Frumos :)) la benga de aseara 5.Sper ca va`ti simtit bine .. ;) si frate sa o mai facem o data..ca pana la urma..Pasiunea e mare..Nu neeaparat ideea de cine castiga.. Mie imi ieseau rotile..si tot am arso ;) Salutari |
da frate, renaultu 5 turbo a luat'o de la MOM, corect a si recunoscut. dar a intrat cineva de la inferno bucuresti pe mine si mi'a zis " am auzit ca ti'ai luat'o de la un urs ". nu ma simt frate jignit stai linistit, ca voi fata de baietii de la bucuresti aveti caracter. ne'am simtit super bine, o mai facem inca odata cu cea mai mare placere, bafta si tot respectul :D si multumim mult pentru roata :))))
|
Respect pentru toti baietii din ploiesti si mii de multumiri pentru Jakal si Scama care au venit si mi-au dat o mana de ajutor, cand poate aveau altceva mai bun de facut in loc sa bata niste km buni. Sarumana mult inca odata si ne vom mai vedea cu siguranta.
|
Da bule ca pana si eu am facut r5-ul gtt.frumoas aseara :D
|
Quote:
bravo......... |
Va mai asteptam...poate iesim cu tot arsenalul atunci..! =))
|
Quote:
|
prezent
|
Quote:
@ Dan_dub : da-mi un buzz p mess te rog ca vreau sa mai vb ceva cu tine....Ms Imi cer scuze in numele celui care a vb gresit...maine sper sa se rezolve problema! |
Esti Iertat!Hai Da`Bule ..=)) Fa 2 Plecaciunii diseara inainte de culcare...si te`am iertat cu toti..hai ja! =))
|
ce se mai aude cu filmul?:?:
|
Terminati cu urina..ca nu mai e cazul acum.....
2 Balosule..nu mai face offtopic...hai sa incheiem discutile pe Theatu astha..ca nu isi au rostu... Donu`... tot prietenul nostru ramai..da`le draq de fiare..pana la urma...PS:HAI CU FILMAREA... ROG UN MODERATOR SA FACA CURAT..SI PE VOI SA TERMINATI CU OFFTOPICU... SI CU Urinex..ca nu mai e cazu..a fost sa dus..plm |
Man, trebuie sa-mi cumpar un alt cablu firewire, trag filmarea pe hard si ti-am dat-o.
|
in sfarsit....CAAAAAAADEEEEEEEEEEE TAAAAAAAAXAAAAA
http://www.realitatea.net/noua-taxa-...ui_455976.html |
Inseamna ca tre sa-mi caut masina :peace:
|
luni am programare la rar......ma doare la bashketzi;)
|
Deci inmatriculez golfu...si hau la vanzare...inmatriculat...!Bonu...tu gaseste masina...si fratele tau te ajuta cu tot ce pot ;)!!!
|
SIMT NEVOIA SA COTIZEZ
te roaga ochiu frumos are si el nevoie de un stike si parasolar petru ca a intrat masina de livrat susi la vocsit si ............... mentionez ca platesc curieru asa ca daca mai vrea cineva fac cinste |
am pe stoc
|
Boss boss un stiker dala mai e si pt mn ??;)bafta la baietii
|
stiker nu am sefu...pe stoc...am decat parasolare..!!!!bine ai venit pe forum app
|
deci sa vin sa le iau ?
|
poti sa imi dai pm in pwla mea sau iar ai uitat numaru :)))) sunama draq boule =))
|
Poponete,ai vandut masina,ma?
|
da.. e la sebrica
|
Cine nu a platit tricourile...hau sariti cu bani..ca inca nu a trecut criza financiara....
|
iiii adevarat ca am uitat! cat iti datorez ca si asta am uitat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning