![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 sunt eu:lol::lol: 2 e raluca update-uri vin mai greu dar vin mereu
|
Quote:
|
Quote:
|
Mă gāndeam la alt JAN , īnseamnă . Ştiu că era un baiat care avea o dacie mortală acum 3-4 ani şi mă gāndeam că de el este vorba :D
|
Quote:
- opel ascona b - motor de 1.6, acum are motor de 2.2 benzina - audi 100(a6) zero optiuni, dupa (de pe o alta masina) full options - jante 18(a8), motor de 1.9 modificat, ecrane, etc - audi a6 de 2000, motor 2.5 tdi - modificat interior, exterior acum volvo s80 - interior exterior golf 3 - modificat 100% (inca lucreaza la ea) eu ii pot enumera pe toti cei care-i cunosc, ovi - golf3 ralu - clio 3 grasu - 320 jan - golf 3 - volvo s80 rolly - accent laurentiu (tiganu) - asta F dj boos - dacia un tip cu un seat ibiza 3 eu - audi si de curand lucrez la un freelander ei sunt cei care au plecat de la una stoc si au facut upgrade alti nu mai stiu |
Quote:
|
Quote:
Vali - golf 3 (acela gri mat ) Petre-seat ibiza Costy- golf2 (2 la activ amandoua modificate) Bogdan-bmw e30 Ady-Ford Escrot Cielo -Ada (nul cunosc personal pe baiat ,are si aici masina prezentata modificarile el le-a facut) |
Quote:
|
Quote:
Eu zic ca sa ne bucuram cand auzim ca mai exista in severin oameni care se ocupa de masinile lor si le modifica,nui frumos sa fim orgoliosi,eu unu ma bucur cand aud si vad ceva nou |
Quote:
|
Calmati-va oameni buni.
|
Mai e un Audi a4, ca al tău , Florin . pe lāngă cimitir pe acolo . are nişte spoilere imense , nefinisate , ăla al cui este ?
|
Quote:
|
Īnafară de spoilere nu-mi se pare nimic schimbat la ea.. şi jante!
|
Quote:
|
Nu mi-au sărit īn ochi :D
|
=))))))=)))))) bah ce comentari pe aci de cand nu am mai intrat !!!......Aiurea ca va certati :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare:-)
Ma bag si eu in seama pe aici. Ma cheama Craciun Cosmin. Lumea ma stie de Nillson, MX2 printre bikeri8). Am urmarit discutiile de pe aici si am descoperit ca este o mana de oameni in orasul asta care nu vad masinile doar ca pe un mijloc de transport. Ma bucur sa vad asta:D Ok, ma socotesc si eu pasionat de masini:rolleyes2. Recunosc, inca nu am carnet:oops:. Mai am de asteptat vreo luna. In schimb, masina o am. Am un golf 3 GTI din '95. Masina o am de vreo doua luni si incerc sa repar defectele unu' cate unu'. Dupa ce iau carnetu' am cateva planuri cu ea. Pana atunci, incerc doar sa o pun la punct pe cat posibil. Vreau sa fac cunostiinta cu fiecare din voi si sa dau o bere dupa ce iau carnetu':-) |
Quote:
Ceva poze cu GTI-u tau nu ne arati si noua :D |
Salut cosmin. Hai cu carnetu si facem o masina frumoasa din golfu tau:D
|
Da, iti vine sa crezi:lol:
Aveam vreo 13-14 ani pe atunci. De-atunci eram cu goanga asta:lol: Pozele urmeaza. Am decat vreo doua de la anuntul de vanzare, dar nu se cuvine sa le postez pe alea. Merita si ea niste poze mai decente8) |
Quote:
|
hai sa punem pe topicu asta cei care suntem din severin fiecare o poza cu masina lui,poate ne vedem in trafic:-)
|
O idee buna:D
Trebuie sa fac si eu cateva poze la a mea. Pot sa le adaug eu la primul post pe toate impreuna cu cateva cuvinte despre fiecare, eventual un link cu prezentarea masinii daca aveti una facuta. Asteptam si parerea celorlalti:-) L.E:Ah la dracu. Nu mai pot sa modific postu' ala. Eh, nu e de mirare:lol:au trecut 5 ani. oricum, e buna initiativa. |
1 Attachment(s)
Quote:
MH 01 SRC |
3 Attachment(s)
alin
MH 04 SAP sa pun si eu vre o doua poze8) si sa mi dati ceva idei de tuning:-) |
Quote:
|
accept orice idee
|
4 Attachment(s)
Ovidiu: MH-99-FOC
|
Quote:
- priza de aer din bara fata - negru lucios - manere + oglinzi = culoarea masinii - stergator pe spate anulat ceva ce nu costa mult deloc si ar da mai bine PAREREA MEA bafta |
Si dupa poti continua cu:
- folie pe geamuri; - faruri vopsire interior; - suspensie sport; - jante mai late; idei sunt destule bani sa fie P.S daca doresti sa schimbi iluminarea interioara, pozitii sau iluminarea de la numar cu leduri smd albe nu ezita sa ma contactezi. Se acorda reducere pentru baietii de pe forum |
4 Attachment(s)
Cristi Huy sau Djboss : MH 03 HUY
|
2 Attachment(s)
cosmin Dyzu......
MH 07 DYZ |
7 Attachment(s)
Grasu: MH 03 HFV
MH 31 GRS Cu golful am pus niste imagini mai vechi fiind masina mea de suflet nu am vrut sa o arat batrana si rapusa de ani. Masina actuala este un 320 d E46 pt care am cumparat deja o gramada si astept caldura sa le pun pe ea.... |
2 Attachment(s)
claudiu,
MH 01 ADA |
| All times are GMT +2. The time now is 16:40. |
- Copyright 2026 4Tuning