![]() |
Re: AG-88-PVA
da!trebuie o bucsa facuta!
|
aha deci cu totu..... interesant... si despre ce bucsa e vorba?
|
pana nu ii vad sus nu mai zic nimic sa nu induc lumea in eroare!
|
http://www.daciaclub.ro/4-prezoane-s...8761-s180.html GOLDIX citeste aici,acolo sunt si detalii si poze cred ca asta vrea sa faca bolidu speram sa reuseasca sa ne dea si noua detalii
|
ai dreptate WSN!de acolo am furat ideea...:)
|
Quote:
|
este complicata chestia intradevar!nu am gasit inca pe cineva care sa ii modifice...
nu asta a fost prioritatea mea zilele astea ci chiulasa ca miercuri pe la sfarsitul autostrazii a dat-o in fiert.am luat alta,am planat-o,refacut scaune la supape si schimbat supapele!:D trage mult mai bine acum...(multumiri lu' Bamby si Brosko!!!) |
Abea de-acum incepe bolidu' sa fie bolid;)!
|
acum pot spune ca am motoru refacut complet!:D
o sa ii pun zilele astea si o fulie de nova la pompa de apa ca sta apa cam sus la viteza si o sa schimb si sonda de ceas ca mi se pare ca indica putin mai mult decat trebuie. si cred ca se mai anunta in program si cutia in 5....sa vad ce rezolv!planetarele le am.:) |
bravo man ;)
|
7 Attachment(s)
De cateori vine pustu asta la mine, si intra si prin beci trebuie sa fure el cate ceva:lol:;)
:arrow::arrow::arrow: |
nu mai minti ma lumea....:))) iti sparg fata daca ma mai pozezi!!!
abea astept sa curat capacul si sa il pun!multumesc de bricheta cu toate ca nu fumez dar da frumos acolo! |
Si eu faceam la fel Alex de vedeam acel capac de culbutori:lol:. Nu mai are unul ca il fur eu;). E frumos capacul.:D
|
Dany capacul nu e furat,l-am gasit la Remat,am dat 10 ron pe el.de cum l-am vazut nu l-am mai lasat din mana!:D
|
9 Attachment(s)
poze noi pentru bolidu
|
superbe ,bravo!
|
N-aveati ce face aseara? Pe frigul ala.... :D
|
va sta bine in DRT ... bafta
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Multumesc Ygs de poze si baietilor de aprecieri...abea astept sa treaca Pastele sa mai fac una alta pe la masinuta ca de 2 zile ma f*te careva la cap sa........:)))))) azi a mai primit doua stikere frumose.o sa pun poze peste cateva zile.:D |
azi am mai bibilit un pic pe la PVA:am schimbat blocul de lumini,butonul de avarii.....si am facut rost de 2 planetare lungi care urmeaza sa la pun pe masina pana in Paste!
Multumiri YGS!:D |
Quote:
|
Bravo omule ce sa zic ai muncit mult la ea ai investit multi bani si mult timp dar se merita e ceva deosebit.multa bafta in continuare
|
multumesc Alex!:D....nu ma voi opri aici,vor urma si alte alea....
|
18 Attachment(s)
azi s-a desfasurat operatiunea "Decocostancirea 2..." ce a constat in aruncarea inca unei spire din toate arcurile(in total am aruncat 2.5 spire) si taiat din filetul amortizorului.pe langa asata am schimbat bratele inferioare spate,pus 2 bari de torsiune,teuri de amortizor fata noi,fulie pompa de apa de nova cu cureaua aferenta ,strans chiulasa si reglat culbutori!
REZULATUL ESTE CUM NU SE PUTEA MAI BUN!!!:D |
ehe,ce bine arata lasata.bravo felicitari.
paste fericit. |
Yeah:peace: LOW RIDER BABY bravoo!!
|
parca e alta :D
paste fericit tie si lu PvA :!: |
bravo ma!!! intrun final arata si ea mai bine:D te astept dupa sarbatori sa o facem si pe amea :)
paste fericit! |
11 Attachment(s)
multumesc baieti si PASTE FERICIT si voua si tuturor userilor! inca o serie de poze de azi pe lumina...:D
|
prea frumos arata.....
sa te dai pe curbe sanatos |
ai mai putea sa tai un pic din arcurile de pe spate :D dar na acuma cum preferi tu
|
:rolleyes2 ce iti mai place :)) cand ii dai jos plasa de pe semnalizari?cand o vopsesti ?cand o mai bibilesti ???:P:P:P:P:P CRITICULEEEEEEE :lol:
|
ii sta bine acolo jos:)
pare mai zvelta;) P.S. Ochelarii aia ar cam trebui schimbati pentru ca au fost decolorati, in rest arata bine bine:) |
bolidule, mise pare mie sau e un pic mai ridicata de spate stanga? sau e pozitia ciudata in poza?
|
Ai facut treaba buna,felicitari.....
Am o intrebare,cat ai taiat din filetul de amortizor? Ca vreau si eu sa ma apuc sa o las si vreau sa am idee cat trebuie sa tai.bafta:-P |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
findca ieri mi s-a rupt un tampon de la cutie (care abea acum vre-o luna ii schimbasem) azi am avut de lucuru la PVA si pe langa asta am dat jos si presurile spate si am schimbat tripoda uneia dintre planetare ca face urat de tot si burdufii ca erau sparti.
pun si 4 poze facute pe fuga prin ploaie sa va faceti o idee cum da fara presuri... |
Alex cand ai fost pe Transfagarasan, ca si eu am fost luni de paste
|
nene nu am cuvine e belea sa ai parte de ea poate ne intalnim si noi odata sa stam de vb cas multe de vb respectele mele pt munca depusa
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning