![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
acum am vazut ca esti din ploiesti acolo am pus ploiesti la plesneala ,dar sunt din apostolache.pana la pl mai sunt 40 de kilometrii poate sa te invit eu la mine la o plimbare prin padure :D |
pfff cam greu de ajuns cu DH-u pana la tine :D pedalez de-mi sar capacele :Dmai spre vara poate mai corup pe cativa si trecem si prin zona aia ;)
|
Quote:
chiar ar fi frumos sa facem drumetii prin zona mea dar cred ca tu esti expert.eu am doar 14 ani si nu prea am experienta in mersul cu bicicleta la drum lung;) in zona mea am colindat-o cel putin de 20 de ori:D |
bai da acum sincer.fiecare isi iubeste bike-ul dar va sfatuiesc sincer: vinde-ti-va first bike-urile si luativa bike-uri adevarate fratilor.acum o sa saritit cu toti cu gura pe mine ca vezi doamne tu ce bike ai ,sau de unde ai inceput.si eu am inceput de la un first bike-odata.de mult.
si inca ceva.nu luati piese la mana a doua niciodata care se pot strica repede gen butuci sau frane. |
6 Attachment(s)
la noi ninge si nu prea mai ies din casa,dar ca sa iti fac pe plac ma duc chiar acum sa fac niste poze :D
EDIT:acum astept o multime de critici.nu va luati de vopseaua mea ca e data cu spray:xsi nici de pedalele alea nasoale care le voi schimba cu unele mai serioase;):arrow: |
frumos,frumos:D:D:D emy cand treci pe la cluj dai un semnal si poate facem o iesire P.S. am eu bmx apollo mx20.3
|
Quote:
|
Quote:
|
E misto, mie imi place si vopseaua! Cam aiurea pedalele, si manerele (Capitanul America??)
|
Quote:
in poze nu se vad urmele de la vopsea.nu sunt multe,dar bat la ochi in realitate per total mie imi place ce a iesit |
hai taci acolo ca a iesit super.. bv.. imi plac sudurile:X e prea bine pt prima incercare;)
bv.. sa o calaresti sanatos... si u si ea... |
Quote:
iti multumesc inca odata ca tu m-ai ajutat cel mai mult la acest proiect8) |
"no problemo"
asta e ideea forumului.. cunosti oameni.. schimbi pareri.. te ajuti unul cu altul... ee... bun si chitul ala la ceva:D distractie placuta cu ea |
ceva iesiri..poze noi ceva:>???
|
acum e vremea de cumparat piese noi:P si cum se mai incalzeste putzin se incepe cu iesitul :) cel putin la mine asa e acuma:)
|
Quote:
si ghici ce a patit bicicleta mea?a facut o baie zdravana(acum 5 min am intrat in casa)dupa ce nu se mai vedea de noroi:D |
Quote:
Ieşiri calumea sper.. ca după 1 aprilie să fie vremea constant peste 10 grade. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Acusi o sa infanteze astia spalatorii ptr bibiclete :D
|
Quote:
nu-mi mai mergeau rotile de la pamant:lol: |
Afara s-a incalzit e numai bine de dat .. cineva? ceva? haideti sa mai inviem topicul !! :)
p.s. : Bucuresti , cineva maine peafara ? :> |
Quote:
Eu unul am īnceput de 2 zile antrenamentele.. singur deocamdată. Cam 200 de ture, de velodrom pe zi plus plimbări prin parc, oraş şi īn afara oraşului. Īn rest aştept o nouă bicicletă.. voi? |
Nu am primit nici eu nici un sfat cu privire la achizitionarea unei noi biciclete:cry:.
As dori ceva in principiu sa arate bine,sa fie foarte comoda,suspensii,in general comoda,nu vreau performanta sau ceva.Doar sa fie buna de plimbari lungi si de mers asa prin oras,sa mai sar o bordura o ceva. PRET:300-350 RON MAX. |
u esti ca in reclama cu
"auzi ba.. ta u vrei si pe mama.. si pe tata.. si pe fratemiu.. u-i vrei pe toti?" la banii aia nu poti sa-ti iei decat un first sau un dhs.. (de preferat first-ul), parerea mea... sau poti sa optezi pt ceva sh... si o sa iesi mai castigat:P |
Quote:
SH iau.De asta zic ca poate imi recomandati ceva.:lol: |
Eu la 350ron nu pot sa-ti recomand nimic.Minim 1000ron pentru ceva second cat de cat.Daca esti pasionat de biciclete strangi sacul de chieltuieli.Lasa adidasi,lasa telefoane si ia o bicicleta ca lumea.Eu de exemplu vara trecuta am renuntat la un sejur in Spania cu prietena mea ca sa-mi cumpar cadru la bikla ca mi se rupsese ala vechi.
|
Nu sunt eu pasionat asa,sa zic ca ma omor dupa asta:D.
Vreau vara asta sa fac ceva sport,si imi trebuie ceva de tavaleala,o sa fac drumuri lungi,cam 20-30 km/zi asa de dimineata pana seara si de asta zic ca poate ar fi bine ceva mai moale mai....am vazut un Cruiser pe la 450 RON si imi place mult cum arata:rolleyes2 |
Quote:
Dacă eu m-am plimbat de la 10 pānă la 5 seara.. aşa doar prin oraş cu puţine pauze şi am făcut 100km. Dacă vrei drum lung.. te duci īn afara oraşului 50-60km dus şi după te īntorci. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
bita mea:Dproaspat renovata:)))
|
Quote:
orice bita e frumoasa curata;) |
cum e vremea buna.... am fost zilele astea la ture cu bike-ul cu un amic.. si azi.. am mers in faget(padurea de pe langa cluj) si culmea... am dat de o turma de porci mistretzi..la o dist de 20 m am avut noroc ca s-au intors si au fugit ca altfel o cam mierleam ca erau vreo 7-8 si maturi.. in rest.. spor la ride...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
spalat,curatat,uns,schimbat unele uzabile+mi-am rupt mainile curatand autocolant de pe ea.intr-un final feonul si-a facut datoria:lol::rolleyes2
merita si ea dupa ca trialu' i-a luat din timpul alocat ei:???: |
Quote:
|
Quote:
Daca am avea pe unde sa ne plimbam calumea cu bicicletele mi-as face-o si eu. Prefer sa ma deplasez cand n-am treaba cu bicicleta. Dar unde s-o las fara sa risc sa gasesc doar roata care e legata cu antifurtul de stalp? Pe unde sa ma plimb fara sa ma omoare masinile sau sa nu ma ia politia ca e interzis? Voi cred ca aveti nervii prea tari... |
Quote:
|
Daca iesi pe DN cu ea, oricat ai respecta regulile de circulatie nu prea-i ok sa treaca TIR-urile la 1m de tine...
|
5 Attachment(s)
Daca tot n-aveam ce face azi, mi-am revopsit jantele si etrierele pe alb :).... Sa nu sariti cu gura ca de ce nu am protejat spitele si niplurile sau ca dc nu am pus ceva pe ele..... Pur si simplu nu mai am scoci de hartie si mi-a fost lene sa ma duc sa-mi cumpar :) ... oricum pe viitor tre sa-mi iau alte spitze :) si cred ca le mai vopsesc odata... un albastru frumos... sa vedem :)
|
7 Attachment(s)
ceva poze cu noi pe traseu :D si o filmare
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning