![]() |
Re: Masini tari din Iasi
Sa-i zici ca sunt interesat sa vorbesc cu el si daca poate sa iti dea un email / id de mess / nr de telefon si il contactez eu...:-)
mersi! |
Salutare baieti !! :) apropo de "Masini tari din Iasi" am o intrebare la noi in iasi chiar nu se mai face nici un Show Tuning ?:>
|
Cand o sa mai organizeze cineva:D
|
Pai si nu vb'im si noi cu cineva...pana mea :-?? de obicei astea cu cluburile organizeaza :) adica pana mea...un club gen HPracing...sau DROtuning...:-?? dau exemplu...voi stiti mai bine
|
d3mon stai linistit ca deja e in discutie asa ceva numai sa termine oameni astea ai legi actele mai rapid:D la club si eu iti promit ca in august o sa aiba lok asa ceva:lol:
|
2 Attachment(s)
hai cu niste poze spion :D
P.S: sunt facute cu tel, asa ca fara critici va rog :D:D |
Oho...super drobet :> drobet :P...abia astept
|
O'neal esti bun pentru cancan :))))
|
:> :)) fotograf din umbra :>
|
apropo drobet...parerea mea e sa nu se mai faca proba de indemanare si prostii pentru ca la ultimu show tuning care a avut loc la Carrefur Era cat timp faceau oameni "proba pt indemanare" publicu se cam plictisea au inceput intr'un colt sa se invarta cei din Crazy Drivers si deja tot publicu venise acolo....lumea vrea sa vada drifturi si sa simta mirosu de cauciuc ars :):>
|
Nu toata lumea are masini de drift sau drag.Asa ca sunt asteptate si cele de indemanare.Daca fiecare din acei spectatori despre care spui ca se plictiseau ar fi pilotat atentie a nu se confunda cu a conduce nu ar mai fi comentat.Nu e chiar la prima mana sa faci un traseu dirijat.Imi permit sa spun ca e mai simplu la drift din anumite puncte de vedere.Si ca sa fiu caustic pana la final,ma declar totodata dezamagit de prestatia anumitor drifeteri,aviz King of Europe si nu numai.E clar ca sunt masini tari pe care multi romani nu le pot controla si uneori aceste masini depasesc capacitatile pilotilor.Poate sunt subiectiv dat fiind ca sunt sustinator probelor de VTM,macadam si altele.
|
Cred ca isi are locul aici si Ford Focus RS :-)
|
Quote:
|
ford sau poze ? :lol:
|
Quote:
|
ba da ce a fost azi ? sesiune de poze ?
|
Quote:
Quote:
|
|
Quote:
|
Duminica :)
speram sa tina vremea cu noi :) |
Quote:
|
Hummer H3 Limo in seara asta pe copou
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oare toate h3-urile limo sunt strambe ?:)))
|
Azi eram in tramvai cand ce zaresc in fata Hotelului traian ? H3 limo :>
|
azi am vazut H3 normal , urmat de cunoscutul H3 limo ... ieri au venit soferul si inca unul , cu o sacosa plina de pet-uri de benzina care le-au pus in H3 ... am poze 8)
|
HIT ME !!! :))))
|
2 Attachment(s)
paparazzi
|
bravo Bogdane :)))
noah...asta e, faci un plin dar iei si o sacosa de rezerva ca sa fii sigur ca iti ajunge pana sus pe Copou :)) App, azi eu am vazut limo-hummerul si in fata la benzinaria Mall din Pacurari |
Quote:
|
eu cred ca omu facea consumul la h3 :)
|
Bravo Bogdaneee :))))
Prea epica faza:))))) |
https://www.youtube.com/watch?v=QWoGN59isTA
Poze..nu mai are rost sa pun :D ! |
Am vazut un Maserati 4200 cu numere de Bulgaria,dar nu prea merita poze..adica nu e cine stie ce !
Il conduce o femeie putin mai batrana :D ! |
e numai buna pentru topicul lui drobeta: Fetele si masinile lor. trebuia pozata :)
doamna, nu masina:) |
10 Attachment(s)
A new begining...
O admiram cu totii de fiecare data cand o vedem pe strada si intoarcem capul ori de cate ori trece pe langa noi si nu numai. Candva era o epava de masina, parasita in spatele blocului si nu dispunea de finante pentru a reface masina, fiind a unui vecin. Pe fata avea montat un spoiler de bmw, unele improvizatii facute la masina, etc etc. O nebunie totala. Din lipsa de finante a fost nevoit sa o vanda, pentru cateva zeci de milioane la acel timp. Acum valorand cateva mii de euro:)... Stiu, am scris si am povestit despre o masina pe care inca nu am descris`o :)... Ok. Este vorba despre o Alfa-Romeo 1750 GTV din 1968 sau cum mai este ea cunoscuta sub numele de Giulia. Momentan motorizarea originala: 1.8 - 125cp. S`a lucrat un timp indelungat la masina pentru a o aduce pe linia de plutire, iar multumirea acelei persoane e nemarginita. Cu cat entuziasm vorbeste aceasta persoana despre masina, rar intalnim. E adevarat ca are cunostinte suficiente pentru a da detalii despre absolut orice surub si surubel in parte. Dupa 1 an si jumatate de munca masina arata intr`un fel aparte. Pozele vorbesc de la sine. P.S: Scuze claritatea pozelor, sunt facute cu tel. neavand aparatul la mine (persoana mai in varsta de langa masina fiind vechiul proprietar al Alfei) |
chiar azi am vazut masinutza e demult in iasi a fost pe la nenumarate service-uri
Dar bravo lui ca a scos-o la strada ;) P.S.vechiul proprietar acum vreo 5-6 ani de zile nu vroia sa o vanda |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning