![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
daca nu e Daewoo atunci este Chevrolet Tacuma :)
|
1 Attachment(s)
Hellooo ppls am zis japoneza nu coreana. Hai ca va mai dau un indiciu, nu pun poza din fatza ca atunci e ff simpla. :arrow:
|
ma seaca duba aia deja dadi ... am cautat toata ziua pe siteuri japoneze firme japoneze .. da nu gasesc duba aia ... so trazneasca la noapte de duba dusa ....
|
1 Attachment(s)
:arrow: Era prea simpla!!!
|
Nissan Almera Tino ??
|
florin trebuia sa bagi si poza :o
|
1 Attachment(s)
da, numai ca nu am verificat aseara dk chiar este aceasta, am ghicit doar, eram pe fuga :P
sa vedem |
peugeot 406?
|
:lol: ....NU
|
peugeot 306?
|
da smechere :P ai ginit-o dar ce varianta, denumire are dupa 306?? sa inteleaga si restul privitorilor :oops:
|
SR :D
|
Peugeot 306 SR..ezac..and the price goes to: road_menace... :lol:
te rog..next pic |
1 Attachment(s)
pana si Mr Bean isi bate joc de masina asta :D
ce e? |
reliant regal
|
bravo!
sau cum a zis cineva mai sus : \"..ezac..\" :D |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
banuiala mea e ca e prototip, si din cate emisiuni am vz pana acuma la TV nu cunosc modelu', e ceva de serie sau care e treaba :?: dk nu, schimba-l te rog :o
|
nu e prototip ... era skoda yeti ... ba alta imediat :o
|
1 Attachment(s)
wa ca acuma nu mai gasesc deaia faina :o
|
deci era prototyp Yeti ala... :oops:
si asta ce e Elan cumva de la Lotus?? EDIT: pare Lotus Elan S4 de prin 1970's |
da ma baga poza
|
2 Attachment(s)
oki, acu e vremea V8-lui
|
1957 Chevy 3100 pickup
|
57 Chevy pick-up...bene, hai baga soricelu
|
1 Attachment(s)
:P
|
Peugeot 404 cabrio din 1963 pana in 1966 cam 2800 bukakke facute..rar si scump :mrgreen:
can I have one??? acu sa puna poza care vrea in afara de soricelu(el deja a pus) ca mi-e lene.... :( |
k ... ala e .... bagati voi :twisted:
|
1 Attachment(s)
hai ca pun eu una :wink:
pe cat e de simpla pe atata e de urata |
dane un indiciu ... ca deja ... o trecut mult timp
|
e est europeana.
|
hmm... e o skoda?
|
e mozvici nu stiu cum se scrie
|
pai de la inceput m-am gandit la Moskvich dar n-am gasit nik.
Acu m-am intaratat si uitati peste ce am dat. Cititi regulamentul va rog, ca ne batem capul aiurea :x :twisted: Moskvich-408 tourist, 1964, 2 built, removable hard-top nu e cunoscut de mai nimeni, nu a fost mediatizat niciunde si e intr-o serie redusa dk 2 exemplare poate fi numit De serie :roll: si.....nu exista dekat o poza pe net despre ea WTF :nospam: EDIT: btw menace, Rusia nu e in Europa :lol: :lol: :peace: |
1 Attachment(s)
Quote:
poate ca cea mai mare parte a Rusiei nu este in Europa, dar ca idee, Europa are granita estica in dreptul Muntilor Ural, adica suficient in interiorul Rusiei... :wink: |
europa se intinde pana la muntii Ural
si moscova e inainte de ural ... si Moskvich e facut in Moscova anyway ... rasp corect ... NEXT |
1 Attachment(s)
aici am muscat-o rau :oops: , stiam ceva de URAL ca ar fi granita intre continente dar ..am uitat.
am uitat sa pun si alta masina..of, of, mai, mai |
Voyager ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning