![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
In primul rand tin sa va multumesc pt aprecieri:-)
Snapy,da,voi revopsi si jantele.Cele de pe spate arata asa pt ca,cu ceva timp in urma le-am indreptat prin roluire iar pe cea din dr spate am inlocuit-o si a ramas nevopsita pana acum;) Apline,stii cat ma gandesc ce sa fac cu lampile alea de marsarriere..tot stau in cumpana..:rolleyes2 Daca as lasa-o fara bara spate,ar da mai bine fara ele,insa eu voi pastra barele si atunci parca arata neterminata fara lampile alea..asa ca..:idea: Bogyciu,stii cum e cu timpul..daca nu ne mobilizam,niciodata nu este timp pt o lucrare de amploare..eu stau la munca pana pe la 18.45-19.00,dupa care ma duc la masina unde mai stau pana pe la ora 22.00.. Cat despre jante,sincer imi plac mai mult astea pe care le am acum,plus ca cele de care spui tu sunt fff rare si oameni p-afara nu am ca sa-mi caute. Floryn,se pregatesc si aripile fata cu evazari identice;) Jantele alea se potrivesc pe Dacie,chiar daca au 6 prezoane..si modelul jantelor mele sunt unele in 6 prezoane,cele care echipau Aro 10 cu motorizare Diesel. GTXR,fixarea si forma pasajelor nu este inca finalizata..mai trebuie taiat prin unele locuri,la dr spate mai trebuie putin impinsa aripa spre exterior..o sa vezi la final;)8) CT-06-UIK,incercam sa-i scoatem o linie cat mai buna;) |
Bogyciu,mai ai consola aia?
Cat despre Floryn,i-am explicat si eu cum e cu jantele alea..nu stia baiatu',ce sa-i faci,invata si el..sa nu fim rai..:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Da, mai am consola, cat dai pe ea :lol: ? Si mai am ceva daca te intereseaza... La mine era rigid spatele, dar nu cat sa topaie... Am pus 4 pers in spate (doua peste 90 kg) si un bidon de 60 litri cu muraturi si nu nu a atins nicaieri, si am mers pe un drum de ma durea inima... In plus pe curbe ma bagam fara sa ating frana, foarte rar se inclina...
|
Consola o vreau.Lasa-mi,te rog,un PM cu un pret la care te gandesti tu si vedem:-)
Cat despre arcuri suplimentare..nu este cazul ca si ale mele pe spate sunt de Papuc Diesel(fata) si sunt destul de rigide..plus ca mai am si eu un set si mai tari decat astea..si plus ca NIG-ul nu va mai vedea drum de tara sau carat cartofi ,muraturi, 7 persoane in spate..pt asta am Opelul:lol::lol: |
superb maestre :D acum daca ma uit la ce am gasit pe prima pagina si ce am gasit acum ... diferenta enorma :D
|
fata de altii chiar decurg repede lucrarile la tine
|
bogdan si daca o lasi fara bari ce are ? sunt atatea care merg fara bari , arata mult mai bine ...doar cu 2 sau 4 proiectoare in fata ;)
nici o franceza nu avea lampi de revers , trebuiesc acoperite :lol::lol: |
pai o sa se ia politia de el... :(
|
Quote:
|
barile dar fara tampoane as zice io..........................acu fiecare si-o face cum vrea si cum am mai spus la multa lume fa-o asa cum iti place tie nu pt a placea forumului.:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Hai ca in seara asta mai fac cateva poze,insa daca ajung acasa tot dupa ora 23..nu le pot pune decat maine:rolleyes2 |
Quote:
@Nastase Bogdan la interior ce faci ? |
9 Attachment(s)
@Nastase Bogdan la interior ce faci ?
Interiorul va arata lafel ca inainte..clasic;) Vor ramane aceleasi scaune fata,dar care vor mai cobora putin,turometrul pe bord,..cum o stiti din ultimele poze cu interiorul:rolleyes2 Iata ce s-a mai lucrat in ultimele 2 zile:-) |
o sa iasa frumos frate masina si pareri sunt o gramada cel mai bn este sa furi putin cate putin din toate si o sa fii multumit ;)
|
asa da parca mai merge bafta in continuare si spor la treaba .
|
vad o poza cu b 89 grs in masina :D:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare bogdane :lol:
vad ca lucrurile decurg bine la masinutza..;) ma bucur ca o faci albastra ca si buburuza mea :D nu ne-am mai gasim cam demultisor, sa mai schimbam si noi o vorba ...:???: hai ca ti-o arat pe buburuza(cu noile jenti.....sper sa-ti placa :lol:) spor la treaba si sa vad NIG-ul cat mai repede pe strazi... baftos si numai bine! |
Quote:
|
Am spus eu sa aveti incredere..;)
Dau rotile pe afara datorita jantelor8)..am tot zis eu ca se pupa perfect cu masina,dar unii nu credeau:???: Azi cred ca aruncam pe ea si aripile fata si croim pasajele si acolo:-)..pe spate e cam gata:D |
10 Attachment(s)
Dupa multa munca si f mult praf inghitit,azi am reusit sa curat pana la luciu metalic podeaua:rolleyes2..si s-au mai miscat putin si alte lucruri..:-)
Mariuse,imi place f mult Solentza ta,sa te bucuri de ea si tine-o simpla8)..de fapt stii ca am vazut-o live atunci la picnic:-) Dupa ce termin cu NIG-ul sigur ne vedem ca sa mai schimbam si noi o vorba,doua..;) |
hai ma ca iese bine imi place... cu aripile fata nu ai poze?:lol:
|
Babuta o duce bine vad, lucreaza frumos tinichigiul ,mai rar. Succes in continuare.
|
Quote:
Sorin,daca ai stii cat am asteptat sa intru la el..stiam eu ce mana are;)..si acum babutza se bucura din plin:D |
1 Attachment(s)
bogdan...fa cumva aici sa fie bine....ca ii pacat de linia care o are masina,stiu ca asa am patit si eu cand am facut dacia mea(fosta,ca ii vanduta) si a trebuit sa vopsesc cu negru buza de la aripa in dreptul usii ca era prea mare spatiu si se vedea urat ;) ...
ps: asta daca nu ai rezolvat deja :-) |
si eu am la fel la a mea ... nu se observa mult da asta e...
motivul: accident, pragunl nou nu sa mai imbinat bine... inceraca sa o rezolvi din prag...;) |
nu are treaba pragu cu pasaju , ce are bogdan acolo se face usor ...sau nu se face ptr ca nu e chiar sfarsitu lumii....nici nu se vede ;)
|
se vede doar intr-o anumita pozitie(asa era si la mine),eu zic ca nu omite acest detaliu si o repara sa fie perfecta,sper sa fie asa :mrhappy:
|
Baieti,ieri cand am facut pozele,usile nu erau centrate,aranjate..azi s-a lucrat la ele,insa sincer nu m-am uitat daca a fost eliminat in totalitate acel luft..:???:
Oricum,in acea poza,lumina bate din fata si umbra a amplificat efectul de luft;)..adevarul e ca exista o mica problema acolo,la ambele usi spate,datorata pasajelor de Golf,care nu au aceiasi forma si nu descriu aceiasi arcada,in special pe capete..o sa facem tot posibilul sa se vada cat mai bine,stati fara griji:-)..daca nu iese perfect din table,mai rezolv cu putin chit si tot fac sa fie frumos8);) Cum va spuneam,azi am centrat usile (pe dr) si aripile fata si am prins un pasaj pe aripa dr fata,insa partial,pt ca s-a terminat sarma la aparatul cu sudura in Argon..:rolleyes2 Maine seara continuam treaba si poate bag si ceva poze:-) Va multumesc pt sfaturi:-)..mai multi ochi vad mai bine,nu? |
Bogdane nu te supara dar pasajul ala de pe DR spate e sudat in ultimul hal,parca ar fii sudat de un incepator in primul rand ca nu se vede structura de solz de peste a sudurii si in al doilea rand se vad multe gauri in sudura.pe langa asta nici nu trebuia prin in cordon de sudura fiindca acolo oricum trebuia dat cu kit de fibra si nu vad rostul cordonului.dar acum asta e,polizeaza calumea acolo si da-i fibra!
|
Quote:
aripa e sudata chiar ok este doar sudata nu flex-uita si restu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:uita-te mai atent bafta bogdanele si hai cu pasajele fata abea ast sa o vad terminata saptamana asta o bag si eu :D |
Bolidu nu isi da seama ca aripa era slefuita ca sa faca contact mai bine sudura , ca doar nu sudezi pe un strat de vopsea :|
|
fratilor daca nu stiti nu vorbiti.daca aceea o numiti voi sudura.....................am trait mult timp in service si am vazut o groaza de rable sudate si stiu cum trebuie si cum nu trebuie sa arate o sudura.iar la tine lucy chiar nu ma asteptam sa zici asa ceva,mai ales ca si tu esti la AR si ar trebui sa va fii invatat procedeele de sudura.
Bogdane stiu ca si tu tot inginer auto esti si astept si raspunsul tau ,fiindca dupa cum s-a mai spus se acentueaza ideea ca pe forumul asta sunt din ce in ce mai multi habarnavisti care pun pret pe aspect si nu pe calitate si multe alte aspecte de ***! |
Ba deci tu chiar nu vrei sa recunosti o treaba . NU ESTE SLEFUITA SUDURA! se vede clar
|
Bolidu',tu ai dreptate in privinta sudurii,in sensul ca acolo,la acel pasaj era pe terminate tubul la aparatul de sudura(CO2-ul) si s-a cam chinuit baiatul,insa nu-i problema ca nu tine,sau ca are gauri care ar putea afecta rezistenta;)
Acum cred ca ai inteles motivul..nu e vorba de incepatori sau nepricepere(baiatul asta e chiar ff bun in ceea ce face..si cred ca se vede),ci astea au fost conditiile in acea seara pe la 11 noaptea..:rolleyes2 Dupa ce va fi slefuita si dat cu chit de fibra nu se va mai cunoaste nimic din acea sudura;) |
nu am zis eu ca nu tine sau ca o sa se vada ,chiar am specificat intr-un post anterior ca daca polizezi si dai cu kit nu se mai vede,dar eu ma refeream strict la sudura si nu la alte aspecte.multumesc Bogdane ca imi dai dreptate!:D
si cine nu stie sa taca dreaq din gura si sa nu mai umple threaduri-le cu habarnavismele lor si alte prostii!!! |
sper sa nu iti iese rugina unde ai sudat...
|
Daca iese,iese..nu am pretentia sa mai tina 10 ani d-acum incolo fara sa-i mai fac nimic..:rolleyes2
Bolidu',chiar daca ai avut dreptate(in esenta subiectului),nu este cazul sa fi rau cu ceilalti colegi;).. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning