![]() |
Re: Club TICO
Quote:
Bineinteles ca ne intereseaza si pretul :D Multumesc! |
Quote:
o teava de prelungire de la finala pana in spate un tips la alegere de la 70 RON+TVA transportul este gratuit tobele sunt din inox cu garantie pe viata tipsurile si tobele sunt MAGNAFLOW |
Quote:
Sa inteleg ca se poate vinde direct "echipata" pentru Tico, adica sa scot ultimul segment de la esapamentul meu si sa pun direct toba de la tine? In cazul asta, ai deja un client! Ar fi excelenta o poza cu toba in stare bruta... Evacuare dubla (stanga-dreapta) cu toba transversala crezi ca s-ar putea face la comanda? |
@Quick: e doar o imbinatie Lambda care se face in jumate de ora :) importante sunt finalele, am eu pt motor de pana in 1000cc la 120e bucata, cu silencer reglabil, din carbon.
@Street : pune te rog o poza doua sa vedem despre ce e vorba, merci anticipat. Oferta suna bine! |
2 Attachment(s)
o sa va arat poze cu toata schema in cateva saptamani ca ii pe drum transportul.
poate o sa fie si un pachet special pentru tico. poze cu toba si cateva tipsuri |
7 Attachment(s)
Am sa atasezi cateva poze sa vedeti cam cum ar trb sa arate toba...
|
si un sound ceva ? :twisted: ia trage un film scurt ....
|
Uite aici: https://youtube.com/watch?v=HttqG5U0sWY aici inca nu aveam garnitura de cauciuc care se pune la imbinare dintre teava de la finala si aia de la intermediara si scapa gaze pe acolo... o sa fac unul zilele astea ca acu se aude bine.
|
10q ..... ce prompt ai fost ! :) da-mi un add, guashe07 sa "negociem" :lol: sunt pe mess
|
ti am dat add
|
cam asa ii ideea cum o facut CobraArt
|
Am si eu o rugaminte pentru cineva din Bucuresti care m-ar putea ajuta. Am vorbit cu cei de la RXM, pt stopuri clare de Tico, au pe stoc, dar nu trimit in tara. Poate cineva sa le cumpere si sa le trimita prin posta iar eu sa platesc ramburs ? Rog mult de tot si cer seriozitate. Multumesc anticipat.
|
salut baieti.Sunt nou pe aici si sunt un posesor al unui tico din 2000 si deocamdata nu am carnet...merg parintii mei cu el.....sunt si eu interesat de niste stopuri clare pt el si mai multe accesorii dar momentan nu am bani.vreau si eu un site de unde pot cumpara stopuri clare.ms mult
PS: o sa pun si poze daca va intereseaza...inca nu are nimic facut ...e stock:D |
niste placute de frana pentru tico ce recomandati?
am gasit ferodo la vreo 40 de lei |
1)Sunt cele mai bune.
2)Le-ai gasit la pret excelent (noi le luam cu 60 ron) 3)Singurul dezavantaj e ca se uzeaza destul de repede fata de celelalte, dar merita :D Parerea mea: ia-le! |
Quote:
sunt? ceva mai "special" gaurile eventual sau mai mari? alea de care zici tu ca is la 60 ron is ferodo racing? |
Am facut si eu o revizie capitala la ticozau...cablu frana de mana,verificat instalatia electrica,chedere,reglat carb.,terostatu,revizie la cutia de viteze,manerele de la usi,placute,saboti tot ce trb. schimbat.
|
cine ma ajuta cu flanse baieti ? de la tico (4x114.3) la ........ 4x100
cine stie/cunoaste .... pret rezonabil, hai si ceva garantie :lol: ms anticipat |
bara de rigidizare intre amortizoare fata se potriveste si de la matiz la tico?
|
Quote:
|
stie cineva ce diametru are teava de evacuare la tico?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
topser cu ma intereseaza dimensiunea "tipsului" ci cea de dinaintea tobei si cu ochiul liber se vede mai mare de 30 |
salut din nou! vad k nimeni nu ma bagat in seama pana aku! am aflat intre timp de unde pot face rost de stopuri clare dar mai am o intrebare, alt site cu piese pt tico nu aveti decat rxm?? am inteles k ei fac unele "magarii". adik pe site este un pretz iar dak faci comanda iti vine cu alt pretz. astept si eu un raspuns si eventual un alt site cu piese pt tico. ms
|
cateva piese/accesorii: faruri geam clar, stopuri crystal, proiectoare geam clar, semnaliz laterale clare, etc...
mai greu cu transportul....producatorul este de china.... http://www.lsautoparts.com/www/daewoo%20%20lamps.htm |
ms pt site...interesant siteul da ...dupa cum ai spus si tu....naspa cu comezile... ms oricum...
|
ce parere aveti de discurile ATE.... merita ? combinatia ATE si Ferodo Premier?
|
Street poate n-ai sa crezi dar diametrul interior este de 32mm !
Cobra cum se aude toba de Papuc ? |
Ce toba de papuc frate?
|
stiti ceva dimensiuni la sistemul de evacuare inafara de diametrul tevi unghiuri dimensiunile flanselor sau orice altceva.
CobraArt ai un id de mess ?:) |
stie careva unde pot sa cromez ceva?
|
da search pe forum ca gasesti
|
stie cineva cum sa refac oglinda la un far???
|
Quote:
|
jante pe 15 intra fara nici o evazare la aripi?
|
vand fake bov .... ziceti un pretz. NU moca va rog :lol: pm sau mess pt detalii
|
De unde pot sa fac si eu rost de un sticker cu Tico Squad? sau macar o poza cu o rezolutie destul de buna.
|
cine stie cat de late poti sa cauciucurile pe jantele de matiz pe 13' ?
|
vand faruri de tico pret 100 ron negociabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning