![]() |
Re: Dacia mea
Poze,ceva nimic?
|
:)) sa speram ca nu vei mai avea atata de munca:D....inca nu sunt poze...si nici nu vor fi pana la sfarsitul saptamanii viitoare.....pana atunci...mai este putin...deci rabdare si tutun :)
|
Quote:
inca ceva.masina pleaca la Sergiu doar cand am eu banii`n mana... (cei 289382932 de euro...):rolleyes2 |
Hai ca maine o aduci nu ? :D sau duminica ? :D hai noroc ..
|
poze ceva ca mor de nerabdare :(( deabia astept sa o vad :D
|
inca ceva.masina pleaca la Sergiu doar cand am eu banii`n mana... (cei 289382932 de euro...):rolleyes2[/QUOTE]
Eu i-as cere mai mult, sincer! |
oricum...o sa ma revansez io fata de el...promit.....odata sa o vad termianta....si prietenii adevarati nu se uita :) indatorat pe viata
|
cat mai dureaza ? vrem poze ,detalii .
|
new pics ? :-)
|
poze noi , nimica ? ?? :(
|
a mai trecut o saptamana si nimica ??:(
|
@graty . masina nu a iesit asa de bine.vreau sa zic asa... ca nu doar din cauza mea.data viitoare nu mai fac din asta never :) Sergiu e un baiat bun.Mie mi so facut mila de el...cand o fost luat la bascalie pe forum.Si chiar e baiat bun Sergiu asta.Si cred ca nu mi-am batut joc de el.Eu am scos tot ce so putut din masina asta(poat se putea si mai mult.dar la o suma de 5 ori mai mare... :) ).Oricum , Sergiu stie ca nu's bulangiu.Imi place sa fiu corect si cinstit.
Masina de maine sta la caldura la mine in garaj.De asta nu am avansat.Deoarece nu am avut caldura in garaj.Si la mine sunt 3 grade.Deci ... aveti rabdare.masina per total a iesit bine. |
Oricum masina a iesit bine si sincer mie imi place foarte mult, se vede foarte bine ca a fost pregatita cum scrie la carte! numai bine
|
Sergiule hai azi cu pozele!ne-am plictisit sa tot asteptam.
|
hai ma cu pozele alea de aseara. :)
|
offf mai dureaza pana vin pozele mor de nerabdare sa vad cum a iesirt :(((???
|
aseara a facut poze dar nu stiu de ce asteapta atata ca sa le puna .. :(
|
Ti lumea in suspans.....inseamna ca ai muncit ceva si crek ai ce arata........Hai cu pozele
|
se crede andreea marin... vrea sa fie "surprize surprize" =)))
|
Quote:
|
masina inca nu a fost echipata....dar sunt poze mai proaspete:D...astept si eu sa le primesc....dar este una bucata poza si mai noua.....care a fost facuta astazi......tin sa va anunt ca nici eu nu am vazut masina LIVE.....cum arata in ultima poza....restul pozelor sper sa le pot pune diseara
|
15 Attachment(s)
uite ca au ajuns si pozele :D asteptam critici si laude :X eu unu is foarte multumuit de rezultate
|
nu ma asteptam sa iasa asa:D) dupa ce am vazut ...ca incercai tu acolo ..bv...
|
Frumos a iesit pana acuma :D astept cu nerabdare continuarea 8)
|
F promitator,eu zic ca o sa arate super la final:-)8)
Din ce spuneai tu,ma asteptam sa vad mai mult negru..dar mai e de lucru,astept sa o vad la final. Felicitari tie si celorlalti care au lucrat la masina,este o evolutie spectaculoasa fata de ceea ce era masina ta..tine-o tot asa:!::-) |
:)
tot ce va pot spune este ca am lucrat destul de mult la masina lui Sergiu.Ceea ce se vede prin finisare/pragatit pentru vopsit.Problema a fost suflatul.Nu aveam conditii de vopsit.Tre sa ai cu total alt mediu. In viitorul apropiat o sa fac doar pregatire pentru vopsit,iar un prieten care are cuptor o sa vopseasca masinile.Care este foarte talentat. Masina per total de la mine primeste un 8/10. bafta :twisted: |
sunt curios cum va arata la final. deocamdata nu mi se pare sa fie nimic de laudat, dar nici de criticat. nici finisajul nu mi se pare mare scofala, bagi doua degete la capacul de la rezervor de exemplu
|
Quote:
|
frumos mashinu ....:D...spor in continuare.....
|
bravo baieti!!!
absolut superb a iesit.......:D |
ma bucur ca va place......eu unul chiar nu ma asteptam sa iasa asa bine:X....toata stima pentru norby ...respect
|
da a iesit foarte bine ,sa o vezi echipata ce frumoasa e :D:D
|
bravo baieti...imi place cum a iesit...dar...am si eu o nelamurire...aripile sunt montate definitiv?daca da, atunci trebuia sa dai cu silicon intre aripa si c/aripa dinainte de montare si vopsire...acum cum o sa procedezi?...mai ales...parca ziceai ca ai sudat aripile...
|
am citit toate paginile si cum zicea si cineva ceva mai devreme ai fost injurat luat in baza dar nu te-ai lasat asta inseamna adevarata pasiune
bravo si mult succes in contiunare sa te bucuri cat mai mult de ea |
Re: Masina mea BH 01 YCE
inca odata va multumesc pt rabdare...si ma bucur ca va place si voua.....bamby....aripile au fost sudate definitiv ...au fost sudate intre ele aripile cu contra aripile.....inainte de vopsire...mashina a fost antifonata.....din fata pana in portbagaj
|
A iesit frumos,asteptam si restu.Spor la munca baietilor.Ai grija de ea ca altfel te batem.
|
este foarte frumoasa foarte bine lucrat
bv r3sp3c7 nota 10 din partea meaa abia stept sa vad cum o sa arate echipata complet |
Farurile alea arata bestial.
|
Quote:
|
Quote:
Din poze arata ciudat.Dar live arata mai bine. Referitor la coaja de portocale , da , se va rezolva foarte curand.Dar o sa asteptam o vreme sa se usuce bine de tot vopseaua.Marti sau Luni , pleaca masina la Sergiu. Eu va urez Sarbatori fericite & Happy new year de pe acuma.(o sa fiu plecat toata luna aproape...) Si lui Sergiu , nervi de otel :-P Norbi. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning