![]() |
Re: Dej
mah junioare knd vedem si noi ceva poze cu noul BMW din orash... ?
|
4 Attachment(s)
un opel si un bmw
|
Quote:
|
Quote:
|
mah bmw-u ala din poza e a lui popi din cate stiu shi nu cred k il poate inmatricula :D
|
la bmw nu am putut poza spatele ca era masina in spatele lui
|
bine ma ca tu ai disel dar totdeauna ii pe rosu si are numa 4 viteze ca dacile din 70 arunco la ivan hai pa
|
ai inteles sebastian
|
In primu rand e bine ca suneti interesati.Nu trebuie neaparat masini tunate si fitze ca realitatea nu bate cu filmul.Un grup de pasionati care vor deveni apoi buni prieteni formati un club ,va ajutati cu problemele de la masini, va mai distrati,mergeti impreuna la showuri, un fotbal, niste liniute de distractie :D
Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
|
bmw-ul ala e varza toate scartzaie pe el, cat despre opel io zic k e dragutz ...:D
|
Quote:
|
e bine dak isi poate rezolva popi cu masina..oricum masina aia nu face banii care ia dat pe ea :)
|
esteeeeeeeee
|
Quote:
|
evident ca este mai bine, dar trebuie sa poti sa o intretii, ca aia sigur papa mult in oras si piese si mai multe...
|
sti cum e bani d masina ai da sa o intreti nu prea..asta conteaza :D
|
1 Attachment(s)
opelu ala care s-a postat pe pagina anterioara .. arata bine in poze
dar l-am vazut si eu zilele astea si am observat ca si-a pus niste aerisiri din alea turbo din piata pe capota si aripa fatza ... se vede ca proprietaru nu prea are el treaba ... praf :| despre bmw .. imi place bara fatza dar e cam varza in rest .. nush daca a meritat banii dar noah (eu nu as fi dat atata pe el.. parerea mea) zilele trecute am tot vazut un mitsubishi (habar nu am ce model) break .. modificat cu gust .. cel putin asha am observat din mers tot pe la BRD l-am vazut parcat .. daca reuseste careva sa aduca niste poze ... :P si mai pun o poza cu "a mea" :D |
Poze cu toyota supra aveti careva??
|
Quote:
|
nu a zarit nimeni prin dej un subaru impreza STI alb cu numere de canada?
|
l-am vazut de vreo cateva ori ... dar nush povestea lui ;))
|
Quote:
|
este de vanzare
pret 34000 euro are vreo 6000 kilometri |
l-am vazut shi eu in trecere, da arata bine.sti tu al cui e shi ceva detalii despre el??
|
E al lui danny bik3ru...ma rog , al tatalui sau ... :) ce se lauda el , daca l'ati vazut ...
dar vreun m3 albastru cu numar MFF a'ti vazzut prin baia mare?? ":))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ca aici nu se cumpara numa vw si mercedes,ca de ala are si vecinu :)) |
Quote:
Parca am specificat ca nu e a mea |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva poze cu supra...mai vechi:rolleyes2
|
Quote:
|
merge da nu pe drumurile din dej plm.. :(
|
mah cand ne adunam intr-o seara pe centru??maine seara sau duminica seara ce ziceti? :P
|
am condus eu supra vreo 20 km.proprietaru{elvetianu}zice ca are 370 hp,motor 3000i din 96'ii full inauntru.
|
nu shtiu daca chiar are 370 cp da motoru ala are sange de taur.dupa cum merge asa si freaca la cea mai mica denivelare.a fost albastra da a vopsit-o la farcas rosu ferrari.1000eu stiu eu ca a dat pe vopsea.
|
Quote:
|
la fel si eu ... daca e pe bune .. ziceti cand si cum ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning