Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/35128-tengu-masini-proiecte-competitii-viata-lumea-driftului.html)

Tengu 13-02-10 13:27

Re: Tengu - Masini, Proiecte, Competitii - Viata in lumea driftului

Dracu negru ha ha ha e tare asta .... ms ms ! :)

Quote:

Originally Posted by taz.frkz (Post 2794923)
sunetul e crima. mirosul de cauciuc ars e sex. Cat timp am stat acolo la poze (la vitantis acolo in mijloc). Cand trecea dracu' negru baga sperietii in mine. In rest super show bravo tengu si tine'o tot asa. RESPECT!

Tengu 13-02-10 13:30

Ce ai nevoie pt inceput e un ursulet cu diferentialul sudat si suspensia intarita, preferabil de la 2,5 in sus motorul, preturi nu prea am habar la nemtesti dar cred ca e cea mai ieftina optiune, daca nu un Nissan S13 la care sa incepi sa lucrezi ...

Quote:

Originally Posted by Craxy (Post 2884525)
am si eu o intrebare am zis ca nu mai deschid alt topic intreb aici ca tu ar trebui sa sti...cam ce buget ar trebui sa am pentru o masina de drift...minim necesar...adica masina(eu ma gandesc la un ursulet ca e mai comun si se gaseste mai usor) si restu de piese necesare pentru a incepe cu niste cerculete si sa ma obisnuiesc cu derapajele controlate....deci pentru inceput cam de ce suma as avea nevoie pretul masinii+piese..

Tengu 13-02-10 13:33

Quote:

Originally Posted by expres (Post 2906735)
sunt ogramada masini de drift cu putin peste 200 de caluti , care le bat la funduleti pe alea puternice :D , conteaza si cel din spatele colacului

Ai dreptate, la drift nu prea exista o reteta secreta pt masini si conteaza foarte mult talentul, preferintele, stilul si personalitatea pilotului :)

Tengu 13-02-10 13:37

Quote:

Originally Posted by CT08GNT (Post 2917156)
frumos cea ce faci .... ti-ai mai capatat un admirator pacat ca la constanta nu exista asa ceva pfff la naiba......
Aaaa ... si inca un lucru vad ca nu prea raspunzi la subiectu cu driftin vad ca rupi foarte multe inimi a celor care le plac drifitng ....
si o intrebare cum te simti cand faci drifting la o viteza mai mare chiar mi-as dori si eu asa ceva
Salut multa bafta si ai grija de tine

Ms ms, si sa speram ca si la constanta va incepe nebunia driftului, poate chiar cu tine :)

Cel mai rapid drift al meu a fost treapta a patra intrare in prima curba pe la vreo 180km/h frana de mana cu vreo 140m inainte de curba :D

Linkul aici :

http://s154.photobucket.com/albums/s...t=MOV01697.flv

Tengu 13-02-10 13:38

Quote:

Originally Posted by vanilla21 (Post 2936604)
salut Tengu..... ce se mai aude cu scoala de drift? s-a definitivat ceva? care se anunta a fii primul eveniment pe 2010? cu stima... maestre

Nu e definitivata scoala de drift dar o sa fie suta la suta ... urmareste forumul :)

Tengu 13-02-10 13:39

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 2936607)
omu' dragonu'
la multi ani si bani
la anu sa reusesti in tot ce iti propui (si sa mai vii pe la pitesti ;))

Thanks !!! Same to you !!! suta in suta ne vedem la pitesti anu asta

skyZZo 13-02-10 13:40

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3081323)
Thanks !!! Same to you !!! suta in suta ne vedem la pitesti anu asta

brusc
ziua mea e mai frumoasa ;)

Tengu 13-02-10 13:41

Quote:

Originally Posted by cristi street (Post 2990379)
salut,tengu eu sunt un mare fan al tau si al sriftului in general,sunt curios cat ar costa o sc de drift?instructaj complet?cand termin sa ma pot da sideways:D

Probabil aproximativ vreo 350euro si vei cunoaste elementele de baza, ar trebuii sa poti sa stapanesti masina sideways deja :) de acolo doar practice practice practice !! :D

Tengu 13-02-10 13:43

https://www.youtube.com/watch?v=Whxzp02phjk

Un mic video cu Dracu negru de anu trecut Keisuke e in spate cu skyline-ul lui ... :D

E un full lap la Mariapocs ... just practice

claudiu29 14-02-10 16:28

1 Attachment(s)
Am cit de cit potential as vrea sa ma inscriu si eu la 4 tuning days 2010 la debutanti ce trebuie sa fac cu cine trebuie sa vb:???:
Sper ca nu te-ai suparat ca am pus filmarea aici:-)

cristi street 14-02-10 21:49

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3081333)
Probabil aproximativ vreo 350euro si vei cunoaste elementele de baza, ar trebuii sa poti sa stapanesti masina sideways deja :) de acolo doar practice practice practice !! :D

ms de raspuns akum revin cu inca o intrebare,am in plan sa ma apuc de drift,iarna ma cam mananca ca sa zic asa si derapez pe unde nu trebuie:))
dar as vrea sa ajung undeva pe o pista si eu,sa particip la cv eventuri etc,pana in vara anului viitor vreau sa incep acel instructaj,pt ca 350€ nui un capat de lume,dar,unde mas putea duce pt acel instructaj?la cine se poate apela?se poate in romania?

Tengu 15-02-10 18:43

Quote:

Originally Posted by claudiu29 (Post 3085397)
Am cit de cit potential as vrea sa ma inscriu si eu la 4 tuning days 2010 la debutanti ce trebuie sa fac cu cine trebuie sa vb:???:
Sper ca nu te-ai suparat ca am pus filmarea aici:-)

Da intradevar cred ca te-ai pierdut putin prin topicuri, pt inscrieri trebuie sa urmaresti inscrierile online si cred ca o sa fie si formulare acolo plus obtinere de licenta etc etc ....

Tengu 15-02-10 18:45

Quote:

Originally Posted by cristi street (Post 3086497)
ms de raspuns akum revin cu inca o intrebare,am in plan sa ma apuc de drift,iarna ma cam mananca ca sa zic asa si derapez pe unde nu trebuie:))
dar as vrea sa ajung undeva pe o pista si eu,sa particip la cv eventuri etc,pana in vara anului viitor vreau sa incep acel instructaj,pt ca 350€ nui un capat de lume,dar,unde mas putea duce pt acel instructaj?la cine se poate apela?se poate in romania?

O sa lansam oficial scoala pe 4tuning so STAY TUNED !!!

cristi street 15-02-10 18:47

alwayz sidewayz:D
abia astept sa vad ce va fi
respect tengu,sper sa intro zi sa fiu macar jumate ca tine:D

Tengu 15-02-10 18:50

Incet incet mai trece si iarna si incep pregatirile pt noul sezon ...

La skyline trebuie schimbate urmatoarele, brate de la suspensia fata ( am reusit sa indoi unu :)) ambreiajul care l-am prajit la vitantis cat si capetele de bara si bieletele cu unele Tein pt a rezista la modificarile mele :D

La Silvia o sa ii pun un kit de volanta usurata placa de presiune racing si ambreiaj de metal, bucsi de aluminiu si frana de mana hidraulica.

Una dintre masini va ramane in romania pt evenimente si king of europe iar cealalta va pleca in uk unde vreau sa particip la JDM All Stars care este cel mai tare campionat de drift din partea aceasta a globului :)

Tengu 15-02-10 18:54

Intre timp un tur de calificare de la KOE cluj si primul tur din controversata cursa cu Norbert tot la koe cj ...

https://www.youtube.com/watch?v=zAjGppzKlFY

https://www.youtube.com/watch?v=-nRkYQfWAdA

skyZZo 15-02-10 19:01

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3089454)
Una dintre masini va ramane in romania pt evenimente si king of europe iar cealalta va pleca in uk unde vreau sa particip la JDM All Stars care este cel mai tare campionat de drift din partea aceasta a globului :)

doamne ajuta!
ar fii foarte frumos sa faci o impresie buna :twisted:
daca demonstrezi acolo,demonstrezi oriunde :-)
daca reusesti iti fac statuie in camera :lol:
Go Tengu! ;)

cristi street 15-02-10 19:07

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 3089500)
doamne ajuta!
Go Tengu! ;)

fa doua si una trimitemio mie:))
tengu dak vor mai fi cv drifturi la cj,si vei fi si tu prezent(eu sunt din cj)as putea avea onoare sa te cunosc personal?eventual akol o poza un autograf cv:)
sunt un mare admirator,si imi place ff mult ceea ce faci,:D

skyZZo 15-02-10 19:09

Quote:

Originally Posted by cristi street (Post 3089521)
o poza un autograf cv:)

stai la rand :lol:

PS:in curand infiintam un fan club :lol:

cristi street 15-02-10 19:11

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 3089530)
stai la rand :lol:

PS:in curand infiintam un fan club :lol:

clar vreau sa fiu si eu membru:P
da sunt curios ceo sami raspunda tengu

zN3u 15-02-10 19:36

Un eveniment sunt sanse foarte mari 99% sa se tina cel mai mare eveniment de drift din romania va fi KoE care daca doamne feri nu pateste nimic nea Tengu va fi acolo.De alt eveniment de drift inca nu se stie ;)

Sa ne auzim cu bine.Tengu sa iti ei ceva aparat de masurat curba de la polus ca mai pus sa o modific de o gramada de ori :P.

Turbo22 15-02-10 21:57

Un clip la KOE cluj filmat de mine,la 7:40sec este faza cand Tengu atinge BMW-ul rosu :sad: ,sper sa nu te superi ca postezi aici clipul.

https://www.youtube.com/watch?v=qGrrbbfmoRY

Tengu 16-02-10 12:15

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 3089500)
doamne ajuta!
Go Tengu! ;)

Ms ms baieti, da ca pilot simti nevoia de mai mult mereu si m-am cam saturat de facut demonstratii ... la nivel profesional ma refer ca in rest e good fun, prefer sa concurez intr-un loc cu cei mai buni chiar daca sunt ultimul ... :)

Sper si eu sa fac o impresie buna !

piTiCcu 16-02-10 12:17

la 7:42 se vede clar ca era in spin...

ps: tengu sa treci de ai putin timp liber pe la "GARAGE D"

Tengu 16-02-10 12:18

Quote:

Originally Posted by cristi street (Post 3089521)
fa doua si una trimitemio mie:))
tengu dak vor mai fi cv drifturi la cj,si vei fi si tu prezent(eu sunt din cj)as putea avea onoare sa te cunosc personal?eventual akol o poza un autograf cv:)

Ha ha nu e cazul de statui, iar cu poze si autografe cu cea mai mare placere cand ne vedem ... daca e timp poate merge si o tura :D

Mersi de suport again !! :)

cristi street 16-02-10 12:22

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3091612)
Ha ha nu e cazul de statui, iar cu poze si autografe cu cea mai mare placere cand ne vedem ... daca e timp poate merge si o tura :D

Mersi de suport again !! :)

mai lua la o tura?woooow
omule tocmai miai facut ziua perfecta:D:D
si te contrazik e cazu de statui:)),arami mie altcineva in tara cu atata talent ca tn,sau care sa fi vurt sa faca cv,cum esti tu cu sc de drift,raspuns nimeni,
mult scucces la competitie,si sa nu ne gandim la ultimu loc poti face impresie buna,sunt sigur
goo tengu

Tengu 16-02-10 12:22

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3089638)
Un eveniment sunt sanse foarte mari 99% sa se tina cel mai mare eveniment de drift din romania va fi KoE care daca doamne feri nu pateste nimic nea Tengu va fi acolo.De alt eveniment de drift inca nu se stie ;)

Sa ne auzim cu bine.Tengu sa iti ei ceva aparat de masurat curba de la polus ca mai pus sa o modific de o gramada de ori :P.

Da anul acesta o sa fie multa actiune organizata de catre echipa 4tuning asa ca fiti pe faza :)

ha ha ha sorry pt curba de la cluj dar noah ce sa fac asa sunt eu mai perfectionist :D, sper sa ma mai ajuti si data viitoare ...

Tengu 16-02-10 12:35

Quote:

Originally Posted by Turbo22 (Post 3090259)
Un clip la KOE cluj filmat de mine,la 7:40sec este faza cand Tengu atinge BMW-ul rosu :sad: ,sper sa nu te superi ca postezi aici clipul.

https://www.youtube.com/watch?v=qGrrbbfmoRY

Mersi mult pentru filmulet si intradevar se vede clar ca norbert era in spin, eu nu prea am obiceiul sa ii impig de la spate pe concurenti in mod normal si era clar ca viteza lui a scazut brusc pt ca era in spin .... e doar frustrant sa vezi ha ha si ca o completare daca va uitati la videoul asta la penultima curba Norbert care era in spate se indreapta complet fara ca sa fi fost din cauza mea ... dar totusi arbitri KOE au trecut toate astea cu vederea ... ???

https://www.youtube.com/watch?v=-nRkYQfWAdA

expres 16-02-10 12:38

anu asta tre sa castigati baieti !!!!

Turbo22 16-02-10 13:20

Sunt si eu un fan Tengu multa bafta anul azta sper sa ajungi pe podium:-) voi fii prezent la KoE drift.Asi vrea si eu sa te cunosc in realitate sa fac o poza...
Pe site-ul kingofeurope am vazut ca tot la CJ va fii KoE drift anul azta,sper sa fie asa.

http://www.kingofeurope.net/2010/ind...rift&Itemid=49

zN3u 16-02-10 18:59

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3091631)
ha ha ha sorry pt curba de la cluj dar noah ce sa fac asa sunt eu mai perfectionist :D, sper sa ma mai ajuti si data viitoare ...

Inca nu ma cunosti doar din vedere poate dar daca m-ai cunoaste asi sti,cu ce-a mai mare placere voi fi acolo si nu numai cand e nevoie ne auzim si ne vedem cu bine ;) fac o bere cand esti prin cluj daca ai timp ;)

Quote:

Originally Posted by Turbo22 (Post 3091766)
Sunt si eu un fan Tengu multa bafta anul azta sper sa ajungi pe podium:-) voi fii prezent la KoE drift.Asi vrea si eu sa te cunosc in realitate sa fac o poza...
Pe site-ul kingofeurope am vazut ca tot la CJ va fii KoE drift anul azta,sper sa fie asa.

http://www.kingofeurope.net/2010/ind...rift&Itemid=49

pai sansele sunt de 99% sa fie in cluj iar numai daca doamne feri se intampla ceva de ultim moment sa nu se mai poata descfasura doar asa nu va fi la polus.

Tengu 17-02-10 09:32

Locatia pt KOE anu asta nu cred ca e stabilita suta la suta inca dar o sa vedeti voi pe 4tuning detalii cand o sa fie finalizata treaba, eu o sa fiu acolo desigur si soer ca sa concurez la toate etapele KOE anu acesta :)

Tengu 17-02-10 09:39

12 Attachment(s)
Am inceput la schimbat de piese la "Dracu Negru" prima data :D

Ambreiajul, bratele inferioare, capetele de bara si bieletele etc etc .... cateva poze ... :)

Tengu 17-02-10 09:41

5 Attachment(s)
.....................

buldogu 17-02-10 09:43

din cate am citit si am vazut pe net, ar fi la iesire din buc la aero baneasa sau otopeni...unu din astea...nu mai tin minte exact

cristi street 17-02-10 11:13

tengu
cam ce pret ar avea un skyline sa zicem un r33?
din cate am vazut cam fac furori cand vine vb de drift

Turbo22 17-02-10 13:09

Frumos "Dracu Negru" "Black Evil" sper ca anu azta va castiga..:-) Am dat pe youtube subscribe la profilul tau:-) spor la munca si multa bafta!

Ps.un clip facut din poze de la KoE cluj sper sa va placa.
https://www.youtube.com/watch?v=C0Ctez2q78c

piTiCcu 17-02-10 18:03

Quote:

Originally Posted by cristi street (Post 3094827)
tengu
cam ce pret ar avea un skyline sa zicem un r33?
din cate am vazut cam fac furori cand vine vb de drift

4k-5k-6k lire-uitate eventual pe pistonheads.com........la japonete ori skyline r33 ori silvia...ce iti place tie :))...vezi preturi vezi tot...

piTiCcu 17-02-10 18:10

Quote:

Originally Posted by Tengu (Post 3094522)
Am inceput la schimbat de piese la "Dracu Negru" prima data :D

Ambreiajul, bratele inferioare, capetele de bara si bieletele etc etc .... cateva poze ... :)

super super dude...bafta in continuare si spor la treaba...
ps:da un semn cand mai treci pe la s14 :) h3h3 :D
:peace: :peace:

Ali_ump 17-02-10 18:39

7 Attachment(s)
Ia sa vedem daca isi mai aminteste tengu :twisted::twisted: Sunt din trecutul indepartat , nu prea au legatura cu driftul dar sunt amintiri placute:D

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning