![]() |
Re: Dacia Snow White
Bun bun :> Ne miscam,asta e bine :P
Apropo,ai facut farurile si semnalizarile smoked ?! Sau le aveai ?! Nu imi mai aduc aminte :) |
Quote:
|
de ce nu ai pus sticlele clare?:(
|
Ce s-a intamplat cu lupele?
|
Quote:
|
Domnu',te-am mai întrebat ... compresorul si celelalte acareturi nu le putem monta pe ce am eu?binenteles,daca le vinzi
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mai este putin si este gata 100% , din pacate ambreiajul patineaza si am luat in calcul si posibilitatea sa nu fi curs ceva ulei sau etc. pe la disc placa si de acolo sa fie buba. Ambreiajul este nou , oricum voi mai trage de el asa cativa km poate am noroc. Deocamdata iar se stagneaza deoarece am in lucru alte masini :sad:
|
Stiu ca pare aiurea dar verifica reglajul. Are joc liber pedala?:-)
|
Quote:
|
Fa un plan la volanta si rezolvi problema, mai mult ca sigur e uzata neuniform si discu de ambreiaj are suprafata de contact mult mai mica, exact acelasi lucru l-am patit si eu!
|
Quote:
|
Quote:
Oare ce motor mai pregateste pt masina ? |
Nu din pacate nu pregatesc nimic. Masina este momentan dezmembrata si va ramane asa mult timp sau chiar de tot. M-am apucat de o groaza de chestii pe la casa , garaj etc. nu am nici buget pentru ea si cu atat mai putin timp. Imi pare rau !
|
Sau poate e deja conserve caroseria :sad:
Pare-mi-se ca ultimul motor de pe ea e pe CVM:rolleyes2 |
Quote:
|
Asteptam sa revii in forta ;) Nu renunta la visul tau :) Mult succes pe viitor si sa ne tii la curent :-)
|
tuner-man...ne mai dai si noua o veste despre masina?...speram una pozitiva
|
Quote:
Din pacate e una negativa.. Snow white nu mai exista:cry: |
Detalii !
|
Toate ajung conserve de pateu mai devreme sau mai tarziu, e normal. Imi pare rau ca nu a dus proiectul la bun sfarsit...
Asta e... Noi sa fim sanatosi! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning